Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 20:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

nerizikuociau taip blink.gif
Atsakyti
Kadangi dirbau "ginekologinej srityje"tai galiu papasakot,kad mano darbo praktikoj pasitaike mergina,kuri atejusi papasakojo,kad saugojasi nuo pastojimo-pasokineja po lytiniu santykiu,kad spermatozoidas "nesurastu kelio" i gimda. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,Manau budas thumbup.gif lotuliukas.gif Manau apsiplovimas stipria vandens srove tolygus siam budui.Kas link gilaus apsiplovimo su vandeniu +citrinos rugstele-realu.Bet tik ekstriniam atveju,kai plysta prezervatyvas ar pan.Bet ne nuolatinis saugojimasis.
Atsakyti
QUOTE(mylinti_sirdis @ 2009 01 01, 22:01)
sveikos smile.gif
seku tema nuo pradziu ir pagaliau ikisiu ir as savo trigrasi smile.gif
pirma, noriu pasakyt kad prisikvatoju is kaikuriu postu kaip reikiant, del to man cia ir patinka, pokstaujat biggrin.gif
siaip man tas apsiplovimas irgi nepatikimas atrodo. ir nepriverstu niekas manes tokiais budais saugotis... pasimyli, apsiplauni, o poto pora savaiciu spirgi, lauki menesiniu, bijai kad vaikio nebutu... doh.gif

O tu po pasimylėjimo neapsiprausi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 02, 16:43)
O tu po pasimylėjimo neapsiprausi?  blink.gif

Apsiprausti ir išsiplauti viską iš vidaus yr du skirtingi dalykai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 02, 16:41)
Apsiprausti ir išsiplauti viską iš vidaus yr du skirtingi dalykai wink.gif

Tu plauniesi,o vyras su lempuke žiūri, ar viską gerai išplovei? g.gif
Atsakyti
Apie ką jūs kalbate? Praustis kasdien, prieš, po sekso yra normalus dalykas. Čia kalbama apie makšties plovimą kaip kontracepcijos priemonę. Skiriat šiuos dalykus?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 02, 17:16)
Apie ką jūs kalbate? Praustis kasdien, prieš, po sekso yra normalus dalykas. Čia kalbama apie makšties plovimą kaip kontracepcijos priemonę. Skiriat šiuos dalykus?

Dar tik sausio 2-a, o motera be humoro jausmo smile.gif
Atsakyti
Kad jūsų juokeliai per daug prasti, kaip sausio antrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 03, 13:38)
Kad jūsų juokeliai per daug prasti, kaip sausio antrai wink.gif

Žinai, aš, kaip daugiavaikė, tokiom temom nelabai juokauti moku. Tai jau persiprašau... smile.gif
Atsakyti
Tai jau jūs, kaip daugiavaikė, ko tada landžiojate po kontracepcijos skyrelį? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2009 01 02, 15:09)
Kadangi dirbau "ginekologinej srityje"tai galiu papasakot,kad mano darbo praktikoj pasitaike mergina,kuri atejusi papasakojo,kad saugojasi nuo pastojimo-pasokineja po lytiniu santykiu,kad spermatozoidas "nesurastu kelio" i gimda. 

As vat perskaiciau siame forume, kad bobos po lytiniu santykiu stovi ant galvos. Ir taip pastoja.
Taigi ...logiskai mastant...jei nori nepastoti, tada reik daryt atvirksciai
Atsakyti

geriau taip nejuokauti,nes dar kas patikes doh.gif
Atsakyti