Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(nep @ 2008 12 29, 10:37)
as nei žinau nei ne, bet JOKIU būdu neateinu išvadinti į forumą višta ir pasityčioti  wink.gif Taip kaip darote JŪS.  g.gif
O tu žnai, kuo skiriasi mažai efektyvus metodas nuo pasėdėjimo ant telefonų knygos? Kaip čia buvo sulyginta, o gi tuo, kad jis yra minimali apsauga. Ar čia tik ne ištrauka iš straiopsnio apie kontraceptikų gėrį  g.gif
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

O kodėl mes neturim teisės išsakyt savo nuomonę? jai mūsų nuomonė nėra pritarimas ir mes manom,kad tai nepatikimas ir kvailas apsisaugojimo būdas,tai kodėl turėtumėm sakyt kitaip.Ar šiais laikas tolerancija -lygu pritarimui,o jai nėra pritarimo,tai nėra tolerancijos.Kokių čia dar reik faktų ar yrodymų kiek pastojo,kiek ne,tie faktai esam mes ir aplink mus,nes tarybiniais laikais,kai nebuvo patikimos kontracepsijos,net prezervatyvai buvo nepatikimi,tai akto nutraukimai ir apsiplovimai buvo naudojami,tai pakelkit rankas kas esat planuoti.Kiek žinau tai tiem apsiplovimam į vandenį pildavo kalio permanganatą ir švirkšdavos su pompyte ir tai buvo extrinė kontracepsija,o ne kasdienio naudojimo.Dabar 21 amžius,kontracepsijos pasirinkimas platus nuo žvakučių iki spiralių ir tablečių,prezervatyvų kokių visas asortimentas pagal poreikius,tai kam naudot akmens amžiaus būdus išradinėt dviratį kuris jau išrastas.
Atsakyti
Mano mama apsiplovinėdavo ir neturėjo nė vieno neplanuoto nėštumo. Jai tiesiog pasisekė... Jeigu aš taip daryčiau, tai seniai 20 vaikų turėčiau...Kiekviena moteris skirtinga, bet apskritai šis būdas yra kvailas...Gal dar apsiplovę rūtų nuoviro išgerkit? Bus didesnis patikimumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 12 29, 13:59)
Mano mama apsiplovinėdavo ir neturėjo nė vieno neplanuoto nėštumo. Jai tiesiog pasisekė... Jeigu aš taip daryčiau, tai seniai 20 vaikų turėčiau...Kiekviena moteris skirtinga, bet apskritai šis būdas yra kvailas...Gal dar apsiplovę rūtų nuoviro išgerkit? Bus didesnis patikimumas biggrin.gif

Tai tame ir esmė-jai naudojant tokį būdą viskas priklauso nuo sėkmės,tai reiškias,net jo nenaudojant viskas priklausys nuo sėkmės.Vienos pasikliauja likimu ir nepastoja,o kitos,net per mėnesines sugeba pastot,taip,kad tam ir yra kontracepsija,kad nereiktų ramunės žiedlapių skint ir spėliot pastosiu ar nepastosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Matyt, tos, kurios nepastoja apsiplaudinėdamos, ir be to nepastotų...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 12 29, 15:30)
Matyt, tos, kurios nepastoja apsiplaudinėdamos, ir be to nepastotų...smile.gif

matyt smile.gif
Atsakyti
Aišku, Jūs turite teisę, temą skaičiau nuo vidurio, ir mačiau kas buvo kas biggrin.gif Kas nemandagiai siautėjo arba dėl ko. Linkiu jums visoms sėkmės, nekosėkit cool.gif O jeigu mama neturėjo nė vieno neplanuoto nėštumo šitaip neefetyviai saugodamasi, turbūt ir taip būtų nepastojusi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 29, 16:16)
jeigu mama neturėjo nė vieno neplanuoto nėštumo šitaip neefetyviai saugodamasi, turbūt ir taip būtų nepastojusi.  biggrin.gif

Tai taip ir sakau.
Tokiais juokingais būdais saugojasi tik tos, kurios planuoja tapti daugiavaikėmis arba abortų grieku nelaiko.
Atsakyti
griekas.nesamone.ner cia griekas.griekas yra tas,kad pagimdai ir nesirupini.ir t.t.t.t.t.t.t doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 29, 17:05)
griekas.nesamone.ner cia griekas.griekas yra tas,kad pagimdai ir nesirupini.ir t.t.t.t.t.t.t doh.gif

Griekas yra gulti su vyru lovon, smegenis šaldytuve palikus...Kai smegenys vietoje, nereikia abortų darytis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 12 29, 19:21)
Griekas yra gulti su vyru lovon, smegenis šaldytuve palikus...Kai smegenys vietoje, nereikia abortų darytis.  mirksiukas.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif tikrai...smile.gif tas tai griekas tongue.gif
Atsakyti
Čia prisiminiau seną seną anekdotą:

Ateina moteriškė pas daktarą ir klausia:
- Daktarėli, daktarėli, koks yra geriausias būdas, kad apsisaugoti ir nepastoti?
- Ogi arbata su citrina.
- OI, tikrai! O kaip ją vartoti: prieš TAI ar po TO?
- Vietoj TO.
Atsakyti
sveikos smile.gif
seku tema nuo pradziu ir pagaliau ikisiu ir as savo trigrasi smile.gif
pirma, noriu pasakyt kad prisikvatoju is kaikuriu postu kaip reikiant, del to man cia ir patinka, pokstaujat biggrin.gif
siaip man tas apsiplovimas irgi nepatikimas atrodo. ir nepriverstu niekas manes tokiais budais saugotis... pasimyli, apsiplauni, o poto pora savaiciu spirgi, lauki menesiniu, bijai kad vaikio nebutu... doh.gif
siaip neturiu nieko pries nei pries temos autore, nei pries kitas, tad nezadu dabar cia kritikuot ir teist smile.gif
sekmes jum, ir laimingu naujuju smile.gif
Atsakyti