QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 21, 23:51)
Negerus, bet gal malonumas tame, kad nereikia sukt galvos, issiplovei ten gerai ar ne, apsauga ne 100 %, bet APSAUGA . Isgerei ir ramu, po oOo nors nereikia vargintis. O siaip klausiau koks malonumas iskart po begt i vonia as tikrai taip nedarau Tam reikalui po ranka visada buna dregnu serveteliu, o neretai taip ir uzmiegam iskart po to, nera nieko maloniau Ir tikrai netas galvoje buna ar prilips kas prie uzpakalio ar issiteps Aisku kiekvienam savo
jo, kiekvienam savo. reiketu kasdien ciuzini uz 4000 lt i valykla nest, ar kaip? jei neiciau vonion
Papildyta:
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 21, 23:02)
mylimuke o kaip tu riji kt.tai pagal tave gerai? jei as pvz susitikinejau su vaikinu tik savaitgaliais, ir aisq mes tai darydavom irgi savaitgaliais...ar verta buvo gert kt? na as seip klausiu...tai geriau as prezikais buciau naudojus...man istiktu viena karta ta nelaime...ir isgerciau pastinor.nu nesvarbu...juk kalbam sioje temoje ne apie kt...ar prezikus.. tai manau autorei buvo kazkas panasaus? juk ne kiekviena diena susitikinejot mylejotes..ir juk ne kiekviena diena plyso prezikas..tai neteko kas 2diena gert pastinor...a beja kiek kartu ji geret? daikteliautoja...
geriau gyvenime kokius 4 - 5 kartus . Turejau drauga su kuriuo labai daznai plysdavo dabar kai pagalvoju, gal jis specialiai kazka padarydavo nes dar ir dabar paskambina po 5 m nori draugaut
As tai ne nuogu uzpakaliu miegu, o su kelnaitem. Ir spermos ne puslitris, kad kiaurai prabegtu tiek, jog ciuzini sugadintu
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 22, 03:56)
As tai ne nuogu uzpakaliu miegu, o su kelnaitem. Ir spermos ne puslitris, kad kiaurai prabegtu tiek, jog ciuzini sugadintu
tada mano vyras matyt vienas toks labai spermingas. Ir kelnaites nepraleidzia? Keista, i vonia nubegti nusiprausti tingi, o kelnaiciu uzsimauti ne...Manasias po visko galima atrasti tik kitam kambario kampe. Tai ar i vonia nubegti ar jas susirasti beveik tas pats veiksmas. Mano vyras taip pat prausiasi, o po to svarus uzmiegam
p.s. o tai tu gal ir myliesi su kelnaitem? jei jos taip gerai nuo visko apsaugo O is kokios medziagos jos padarytos? Va celofanines, tai tikrai butu labai geros tam reikalui
Ne tikrai nenaudoju apsaugai nei kelnaiciu nei vandens nei kokakolos nei dar ko Na mes dazniausiai mylimes lovoj, tai ir kelnaites buna kazkur joje, tad norint surast nereikia nei navigacijos nei vaiksciot po visa buta Ir jau sakiau, tikrai nepraleidzia tiek, kad ciuzini nest valyt reiktu Vyras irgi neina po to i dusa. Pilnai uztenka dregnu serveteliu tiek man tiek jam tiek tam kas isbega po smagumo
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 21, 15:02)
eik vistu lesint
Kultūringa moteriškė
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 21, 18:02)
mylimuke o kaip tu riji kt.tai pagal tave gerai? jei as pvz susitikinejau su vaikinu tik savaitgaliais, ir aisq mes tai darydavom irgi savaitgaliais...ar verta buvo gert kt? na as seip klausiu...tai geriau as prezikais buciau naudojus...man istiktu viena karta ta nelaime...ir isgerciau pastinor.nu nesvarbu...juk kalbam sioje temoje ne apie kt...ar prezikus.. tai manau autorei buvo kazkas panasaus? juk ne kiekviena diena susitikinejot mylejotes..ir juk ne kiekviena diena plyso prezikas..tai neteko kas 2diena gert pastinor...a beja kiek kartu ji geret? daikteliautoja...
Vienas ir tas pats, ar KT gert, ar kas mėnesį Postinor'ą ryt, nes toj vienoj mažoj tabletėj milžiniška hormonų dozė.
Jei susitikinėjama tik savaitgaliais, aišku geriau prezervatyvai, bet jeigu jie jau taip dažnai plyšta, aš susirūpinčiau kitokia kontracepcija, o ne pastoviu šoku organizmui nuo "kito ryto" tablečių
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 21, 18:51)
Negerus, bet gal malonumas tame, kad nereikia sukt galvos, issiplovei ten gerai ar ne, apsauga ne 100 %, bet APSAUGA . Isgerei ir ramu, po oOo nors nereikia vargintis. O siaip klausiau koks malonumas iskart po begt i vonia as tikrai taip nedarau Tam reikalui po ranka visada buna dregnu serveteliu, o neretai taip ir uzmiegam iskart po to, nera nieko maloniau Ir tikrai netas galvoje buna ar prilips kas prie uzpakalio ar issiteps Aisku kiekvienam savo
Jei jau tokia upeliai spermos, galima pasitiest 2-3 paklodes ar kokią neperšlampamą ir nereiks čiužinio nešt valyt Galų gale, gi būna čiužinių užvalkalai neperšlampami.
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 22, 01:02)
Jei jau tokia upeliai spermos, galima pasitiest 2-3 paklodes ar kokią neperšlampamą ir nereiks čiužinio nešt valyt Galų gale, gi būna čiužinių užvalkalai neperšlampami.
Isvis koks ten seksas, kai tik ziuri ,kad ko nesutept Po sekso praustis iskart Turbut lovoje sampano ir kitu dalykeliu paivairinimui irgi nenaudoja Av drug koks lasas teks ciuziniui uz 4000lt Ok viskas daugiau apie tai nediskutuosiu, visiskai nukrypom.
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.
Iskart jokinga pasirode, ir noretusi suzinot kiek autorei metu, bet paskaicius tem atoliau, manau ja jau reiketu iskelt uz miegamojo duru, nes tokie debatai apie kelnaiciu vieta sexo metu issirutuliavo
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 22, 02:20)
Aš turbūt didžiausia nevala pasirodysiu, bet kartais su MB taip ir užmiegam nenusiprausę, bet apsikabinę
Nu va, mes jau dviese, kas dar i nevalu bureli?
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 22, 03:26)
Nu va, mes jau dviese, kas dar i nevalu bureli?
as nesijauciu po sekso su vyru nesvari.
kazkaip irgi sperma upeliais nebega ir ciuzinio dar nepasitaike sugadint. o ir kelnaites lengvai randu. kam jas sveist i kita kambario kampa vienok
Papildyta:
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 21, 16:02)
eik vistu lesint
isalkai?
QUOTE(Bittersweet @ 2008 12 22, 14:13)
as nesijauciu po sekso su vyru nesvari.
kazkaip irgi sperma upeliais nebega ir ciuzinio dar nepasitaike sugadint. o ir kelnaites lengvai randu. kam jas sveist i kita kambario kampa vienok
Papildyta:
Papildyta:
Vajei ojei, kaip tau pasiseke
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 22, 06:02)
Kultūringa moteriškė
Vienas ir tas pats, ar KT gert, ar kas mėnesį Postinor'ą ryt, nes toj vienoj mažoj tabletėj milžiniška hormonų dozė.
Jei susitikinėjama tik savaitgaliais, aišku geriau prezervatyvai, bet jeigu jie jau taip dažnai plyšta, aš susirūpinčiau kitokia kontracepcija, o ne pastoviu šoku organizmui nuo "kito ryto" tablečių
Zinai, man visiskai neidomu, kas su tavim darosi, klok jei nori kiek tau reikia paklodziu, ka nori daryk, tik atstok. Taves, ikyruole, ir taip kaime per dienas galima prisiziuret
Papildyta:
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 22, 07:19)
Isvis koks ten seksas, kai tik ziuri ,kad ko nesutept Po sekso praustis iskart Turbut lovoje sampano ir kitu dalykeliu paivairinimui irgi nenaudoja Av drug koks lasas teks ciuziniui uz 4000lt Ok viskas daugiau apie tai nediskutuosiu, visiskai nukrypom.
Nenaudoja...Kokokie mes vargsai. O reikia butinai naudot? A, supratau, matyt jusu vyra reikia dar kaip nors ipatingai uzvest.....
Ok viskas daugiau apie tai nediskutuosiu, visiskai nukrypom.
Jeigu neturit ka pasakyti i tema, gal jusu vaikams demesio truksta? Eikit su jais pazaiskit, pabukit..