Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

wink.gif mjo..ir ko pikstames moterys:) tos niolikines,pacios turetu nueit pas ginekologe ar pas mama.o ne skatinet forumuose.juk manau ne kvailos ir tos niolikines.geriau kartais pakalba nei suaugusios moterys. smile.gif pazinojau moteri ,kuri spermiukus nuzudydavo su tuo,kaip jisai nu paimdavo kempinele ant pagaliuko sumirkidavo ja rusiskai bus uksus.ir ten kisdavo.bet as isklausinejau apie toki apsaaugos priemone ir supratau ,akd tai pavojinga.
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

praustis tai praustis,bet kad taip saugotis schmoll.gif blink.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Kiekvienas turi savo saugojimasi buda.
Cia tas pats butu ,tu saugais prezikais.
kita sakytu fu taigi cia nesamone ir t.t.t.t.t.t.t.t.t kita sakytu kad kt vartoja...ir irgi tona gincu izeidinejimu.
zmogus rado savio apsauga tegul saugos,jei ji tiki ,kad tai jai nekeknkia.yra kas vartoja KT ir nemanau,kad jie yra geresni uz sita saugojimasi.nestumo gal nebus,bet organizmui negerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 19, 16:58)
Kiekvienas turi savo saugojimasi buda.
Cia tas pats butu ,tu saugais prezikais.
kita sakytu fu taigi cia nesamone ir t.t.t.t.t.t.t.t.t kita sakytu kad kt vartoja...ir irgi tona gincu izeidinejimu.
zmogus rado savio apsauga tegul saugos,jei ji tiki ,kad tai jai nekeknkia.yra kas vartoja KT ir nemanau,kad jie yra geresni uz sita saugojimasi.nestumo gal nebus,bet organizmui negerai. mirksiukas.gif

Taip. As taip bandziau daryti, kai maitinau, bet mm jau buvo atsinaujine. Nezinau, delto budo ar ne, nepastojau. Dabar ismokau stebeti naturalu vaisinguma ir jauciu ji beveik diena dienon. Tik si menesi nepagavau ovuliacijos ax.gif Tai aisku, man nelabai patiko, bet buna skaiciau ir neovuliaciniu ciklu. Ateityje reiks ismokti matuotis temperatura.
Man vistiek idomu, ar kas saugosi (saugojosi)apsiplovimu, o gal zino pan. budu. Kad tai nors truputi mazina vaisingumo galimybe, yra faktas, kad taip ar panasiai darydavo musu mociutes taip pat. Bet, tai irgi nera gerai. Galima susirgti. Nors man nieko neatsitiko kelis men. Matyt nespejau isplauti geru bakteriju. Rimtai apsaugai tai netinka tikrai. Nors viena moteris rase, kad lygiai taip pat dare kaip as ir nepastojo, pastojo planuotai. Kaip cia yra, neaisku.
Atsakyti
Na, aš taip saugočiausi nebent jei vis tiek dar planuočiau gimdyti kada ir nėštumas nebūtų nepageidautinas. Labai jau didelė rizika schmoll.gif
Kažkur skaičiau, kad neseniai Amerikėj kokakolą naudojo kaip kontraceptiką, tik galvoju dabar, ar ją gėrė, ar ja prausėsi g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 12 19, 19:55)
Na, aš taip saugočiausi nebent jei vis tiek dar planuočiau gimdyti kada ir nėštumas nebūtų nepageidautinas. Labai jau didelė rizika schmoll.gif
Kažkur skaičiau, kad neseniai Amerikėj kokakolą naudojo kaip kontraceptiką, tik galvoju dabar, ar ją gėrė, ar ja prausėsi g.gif  bigsmile.gif

Na dar vienas vaikiukas man nebutu buvusi tragedija. Noriu gimdyt kol jauna, dirbti ir kitka daryti butu galima ir veliau.
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 19, 14:46)
Nors man nieko neatsitiko kelis men. Matyt nespejau isplauti geru bakteriju. Rimtai apsaugai tai netinka tikrai.

O tai kas yra rimta apsauga? Suprantu issiplauk ten viena karta, nu ok, antra, bet kelis menesius blink.gif Ir rimtai apsaugai sakai netinka blink.gif Gal gali paaiskinti, nes niekaip nesuprantu. Kame cia patogumas, malonumas ar dar kas? Po kiekvieno smileysex.gif begt plautis biggrin.gif Suprasciau ,jei veiksminga butu, bet net nesveika. Turbut as per durna suprasti biggrin.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 21, 07:32)
O tai kas yra rimta apsauga? Suprantu issiplauk ten viena karta, nu ok, antra, bet kelis menesius  blink.gif Ir rimtai apsaugai sakai netinka  blink.gif   Gal gali paaiskinti, nes niekaip nesuprantu. Kame cia patogumas, malonumas ar dar kas? Po kiekvieno  smileysex.gif  begt plautis  biggrin.gif Suprasciau ,jei veiksminga butu, bet net nesveika.  Turbut as per durna suprasti  biggrin.gif   fool.gif

Kame cia malonumas ir patogumas pvz gert KT, gal as durna, nu paaiskink biggrin.gif Arba kame kaifas kistis tuos glicius patentexus, taigi persti, ir dar nagu laka nuvalo blink.gif Isivaizduoji ko ten prideta blink.gif blink.gif Gal acetono? blink.gif
As po akto ir taip visada lekiu vonion, o jei nera galimybes pasinaudoju dregnom servetelem. O jus ne blink.gif ? Ir spermos bala po atsiprasant uzpakaliuku neatsiranda? Neprilimpa paklode prie sedynes? Keista g.gif
Rimta apsauga yra tokia, del kurios esi bent 90 proc. uztikrinta kad nepastosi. Bet kiek mano pazystamu po KT kudikelius dabar ciuciuoja wub.gif Pati rimciausia apsauga yra prezervatyvas + pharmatex + postinoras, jeigu prezervatyvas plysta...Ir pageidautina savo dienu zinojimas prie to. Man taip buvo ne viena karta, kadangi su zmogum ateities nesiejau, o tiksliau maciau, kad jis nesies, gerdavau postinora, nes plyso prezervatyvas, net ir budama dar su zvakute, ja nepasitikejau. Va tada buvo apsauga 150 procentine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daikteliautoja: 21 gruodžio 2008 - 02:35
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 21, 03:26)
Kame cia malonumas ir patogumas pvz gert KT, gal as durna, nu paaiskink  biggrin.gif Arba kame kaifas kistis tuos glicius patentexus, taigi persti, ir dar nagu laka nuvalo  blink.gif Isivaizduoji ko ten prideta blink.gif  blink.gif Gal acetono? blink.gif
As po akto ir taip visada lekiu vonion, o jei nera galimybes pasinaudoju dregnom servetelem. O jus ne  blink.gif ? Ir spermos bala po atsiprasant uzpakaliuku neatsiranda? Neprilimpa paklode prie sedynes? Keista  g.gif
Rimta apsauga yra tokia, del kurios esi bent 90 proc. uztikrinta kad nepastosi. Bet kiek mano pazystamu po KT kudikelius dabar ciuciuoja  wub.gif Pati rimciausia apsauga yra prezervatyvas + pharmatex + postinoras, jeigu prezervatyvas plysta...Ir pageidautina savo dienu zinojimas prie to. Man taip buvo ne viena karta, kadangi su zmogum ateities nesiejau, o tiksliau maciau, kad jis nesies, gerdavau postinora, nes plyso prezervatyvas, net ir budama dar su zvakute, ja nepasitikejau. Va tada buvo apsauga 150 procentine.

Tai gal toliau ryk tą savo Postinor'ą ir būk laiminga wink.gif iš kur tiek proto neturėt, kad KT jau atseit nesveika ir negerai, o vat Postinor'as tai dar ir kaip gerai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 21, 19:37)
Tai gal toliau ryk tą savo Postinor'ą ir būk laiminga wink.gif  iš kur tiek proto neturėt, kad KT jau atseit nesveika ir negerai, o vat Postinor'as tai dar ir kaip gerai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

eik vistu lesint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daikteliautoja: 21 gruodžio 2008 - 14:03
mylimuke o kaip tu riji kt.tai pagal tave gerai? jei as pvz susitikinejau su vaikinu tik savaitgaliais, ir aisq mes tai darydavom irgi savaitgaliais...ar verta buvo gert kt? na as seip klausiu...tai geriau as prezikais buciau naudojus...man istiktu viena karta ta nelaime...ir isgerciau pastinor.nu nesvarbu...juk kalbam sioje temoje ne apie kt...ar prezikus..smile.gif tai manau autorei buvo kazkas panasaus? juk ne kiekviena diena susitikinejot mylejotes..ir juk ne kiekviena diena plyso prezikas..tai neteko kas 2diena gert pastinor...a beja kiek kartu ji geret? daikteliautoja...
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 21, 03:26)
Kame cia malonumas ir patogumas pvz gert KT, gal as durna, nu paaiskink  biggrin.gif Arba kame kaifas kistis tuos glicius patentexus, taigi persti, ir dar nagu laka nuvalo  blink.gif Isivaizduoji ko ten prideta blink.gif  blink.gif Gal acetono? blink.gif
As po akto ir taip visada lekiu vonion, o jei nera galimybes pasinaudoju dregnom servetelem. O jus ne  blink.gif ? Ir spermos bala po atsiprasant uzpakaliuku neatsiranda? Neprilimpa paklode prie sedynes? Keista  g.gif

Negerus, bet gal malonumas tame, kad nereikia sukt galvos, issiplovei ten gerai ar ne, apsauga ne 100 %, bet APSAUGA . Isgerei ir ramu, po oOo nors nereikia vargintis. O siaip klausiau koks malonumas iskart po smileysex.gif begt i vonia blink.gif as tikrai taip nedarau unsure.gif Tam reikalui po ranka visada buna dregnu serveteliu, o neretai taip ir uzmiegam iskart po to, nera nieko maloniau wub.gif Ir tikrai netas galvoje buna ar prilips kas prie uzpakalio ar issiteps blink.gif Aisku kiekvienam savo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 21 gruodžio 2008 - 17:54