Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daikteliautoja: 16 gruodžio 2008 - 14:12
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 16, 13:49)
O princese Anaksunamum  lotuliukas.gif
Kaip dziaugiuosi kad uzvedziau sita tema, ja galiu kaip lakmuso popiereliu izvelgti komentuotoju tolerancijos, issilavinimo ir kt. rodiklius sm. O tada isvesti Lietuvos statistini vidurki  bigsmile.gif

sprendziant pagal uzvesta tema, pagal postus, pagal parasa, kad tai nelabai uzteks ir tau to issilavinimo statistikai isvesti...... ir butent tokie asmys kaip tu tos statistikos lygi labai jau zemyn leidzia g.gif

siuo atveju ir apie tolerancija, issilavinima ko gero tik is nuogirdu zinai kad tokie dalykai siame gyvenime yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 20:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

ekstrine kontracepsija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 12 16, 20:39)
sprendziant pagal uzvesta tema, pagal postus, pagal parasa, kad tai nelabai uzteks ir tau to issilavinimo statistikai isvesti...... ir butent tokie asmys kaip tu tos statistikos lygi labai jau zemyn leidzia  g.gif

siuo atveju ir apie tolerancija, issilavinima ko gero tik is nuogirdu zinai kad tokie dalykai siame gyvenime yra  g.gif
Papildyta:
ekstrine kontracepsija  lotuliukas.gif

...
p.s
ka reiskia asmys?

p.p.s
pagal mano parasa apie mane prasau nesprest, jam yra labai svariu priezasciu. Tavo paraso as taip pat nesuprantu. Kam reikia visuomene informuoti apie savo stora uzpakalį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daikteliautoja: 16 gruodžio 2008 - 20:24
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 16, 14:49)
O princese Anaksunamum  lotuliukas.gif

Malonu malonu lotuliukas.gif Kad vistiek zmones atraso, net kaip neturi ka pasakyti lotuliukas.gif
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 16, 21:09)

ka reiskia asmys?

Taip vaikiska kabinetis net prie praleistu raidziu lotuliukas.gif Visos puikiai supratome, kas buvo parasyta cool.gif

Na, griztam prie temos lotuliukas.gif Ponia Daikteliautoja, prasom pasidalinti, kaip su issiplovimais sekasi ?

Atsakyti
wacko.gif ko tik žmonės neprisigalvoja lotuliukas.gif
Atsakyti
nu prisijuokiau :lotuliukas:ko tik zmones neprisigalvoja doh.gif kazkada skaiciau paneleje raudonaji puslapi ten toookiu apsaugos priemoniu buvo,kad geriau nereikia.viena klause gyditojos net apie apsiplovima kokakola.
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 16, 21:09)
Kam reikia visuomene informuoti apie savo stora uzpakalį

Kai nebeturim, ką pasakyti, imamės įžeidinėjimų, ar ne, ponia (ar panele?) tolerancijos ir išsilavinimo karaliene? mirksiukas.gif

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 12 16, 23:07)
nu prisijuokiau :lotuliukas:ko tik zmones neprisigalvoja doh.gif kazkada skaiciau paneleje  raudonaji puslapi ten toookiu apsaugos priemoniu buvo,kad geriau nereikia.viena klause gyditojos net apie apsiplovima kokakola.

Na, su kokakola gal net veiksmingiau būtų, gi ji net rūdis išplauna lotuliukas.gif
Atsakyti
pamenat kai mum visom buvo po -niolika.kaip mes isivaizdavom pirma bucini ar pirma karta?kaip kazkuri tipo jau su patirtimi moke kitas ir skleide mitus apie tai ko dar nesuvoke.man sitas apsisaugojimo budas kazkoks is tu temos skelbejos laikukai jai paciai buvo -niolika.jei ji tuo tiki tegul tai jos gyvenimas,bet jei dar kas tuo patikes ir prisidarys bedos va tada bus mano galva blogai jug tuose forumuose lankosi ir tos kuriom dar tik-niolika ir cia iesko sau tinkamu atsakymu joms rupimais klausimais.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 12 17, 11:33)
pamenat kai mum visom  buvo po -niolika.kaip mes isivaizdavom pirma bucini ar pirma karta?kaip kazkuri tipo jau su patirtimi moke kitas ir skleide mitus apie tai ko dar nesuvoke.man sitas apsisaugojimo budas kazkoks is tu temos skelbejos laikukai jai paciai buvo -niolika.jei ji tuo tiki tegul tai jos gyvenimas,bet jei dar kas tuo patikes ir prisidarys bedos va tada bus mano galva blogai jug tuose forumuose lankosi ir tos kuriom dar tik-niolika ir cia iesko sau tinkamu atsakymu joms rupimais klausimais.

tai todėl ir pikta dėl tokių temų ir pasakymas nepatinka neskaityk nelabai tinka,nes kažkas ir nukentėt gali
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 17, 08:17)
Kai nebeturim, ką pasakyti, imamės įžeidinėjimų, ar ne, ponia (ar panele?) tolerancijos ir išsilavinimo karaliene?  mirksiukas.gif
Na, su kokakola gal net veiksmingiau būtų, gi ji net rūdis išplauna  lotuliukas.gif

Mieloji, paskaityk savo visus praeities parasymus. Ir kitu vadinamuju moteru. Kas ka izeidineja. Slykstu skaityt. Kad toks budas yra tai faktas. Paskaityk daugiau knygu, meilute. Nenori, netikek. As klausiu tu, kas nors desperatiskai ji bande. Nenori neskaityk. Netavo reikalas kiek vaiku turiu, kiek metu man. Ponia as ar panele.
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 17, 18:58)
Mieloji, paskaityk savo visus praeities parasymus. Ir kitu vadinamuju moteru. Kas ka izeidineja. Slykstu skaityt. Kad toks budas yra tai faktas. Paskaityk daugiau knygu, meilute. Nenori, netikek. As klausiu tu, kas nors desperatiskai ji bande. Nenori neskaityk. Netavo reikalas kiek vaiku turiu, kiek metu man. Ponia as ar panele.

Man ir neįdomu, kiek tu vaikų turi, bet bent jau meluok įtikinamai, o ne toj pačioj temoj pasakok, kiek kartų ir kaip pastojai, o paskui, kad visai neturi vaikų biggrin.gif Tokį būdą žinau ir be tavo temos, bet tai nekeičia mano nuomonė apie jį.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 18, 08:05)
Man ir neįdomu, kiek tu vaikų turi, bet bent jau meluok įtikinamai, o ne toj pačioj temoj pasakok, kiek kartų ir kaip pastojai, o paskui, kad visai neturi vaikų  biggrin.gif  Tokį būdą žinau ir be tavo temos, bet tai nekeičia mano nuomonė apie jį.

viso gero
Atsakyti