Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 12, 19:40)
zn kad vyrai slapinas ,kad ten prasivalytu nuo spermiuku..bet nznojau,kad galima toliau myletis..kazkokia man cia nessamone doh.gif

Kame nesamone?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 13, 11:31)
Kame nesamone?

nesamone tame,kad poto galima myletis be apsaugos...tai ir pradzioje galima myletis be apsaugos..ir manau tikrai nepriklauso nuo to kad jis pasislapins geriau man paaskink ,ka turejai omeny,nes galiu ne taip suprast..ir pati nesamones sneket doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 13, 17:29)
nesamone tame,kad poto galima myletis be apsaugos...tai ir pradzioje galima myletis be apsaugos..ir manau tikrai nepriklauso nuo to kad jis pasislapins geriau man paaskink ,ka turejai omeny,nes galiu ne taip suprast..ir pati nesamones sneket  doh.gif  bigsmile.gif

Kaip jau rasiau,po ejakuliacijos pasislapinus sysiukas biggrin.gif isstumia likusius spermiukus. Kitu atveju,jei netrukus po 1 smileysex.gif sektu 2,tai tie uzsilike spermiukai laisvai gali pasisalint tiesiai i maksti-nereiks ne smileysex.gif pabaigos laukti. Tikiuosi suprantamai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

na, aš manau, kad šis saugojimosi būdas yra visiška nesamonė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 13, 21:49)
Kaip jau rasiau,po ejakuliacijos pasislapinus sysiukas biggrin.gif  isstumia likusius spermiukus. Kitu atveju,jei netrukus po 1 smileysex.gif  sektu 2,tai tie uzsilike spermiukai laisvai gali pasisalint tiesiai i maksti-nereiks ne smileysex.gif  pabaigos laukti. Tikiuosi suprantamai paaiskinau blush2.gif

blush2.gif dabal suplatau bigsmile.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 13, 20:49)
Kaip jau rasiau,po ejakuliacijos pasislapinus sysiukas biggrin.gif  isstumia likusius spermiukus. Kitu atveju,jei netrukus po 1 smileysex.gif  sektu 2,tai tie uzsilike spermiukai laisvai gali pasisalint tiesiai i maksti-nereiks ne smileysex.gif  pabaigos laukti. Tikiuosi suprantamai paaiskinau blush2.gif

Šlapimo rūgštis naikina spermatozoidus, todėl kartais, kai vyras turi bėdų dėl šlapimtakių ir pvz. mylintis skiriasi ne tik sperma, bet ir dalis šlapimo, atsiranda bėdų ir dėl pastojimo. Čia gal moksliškesnis paaiškinimas, negu plovimas sysiukais ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Diena autore man praskaidrino thumbup.gif lotuliukas.gif

Na praustis reikia, bet tai nera apsisaugojimo budas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne, nu cia jau visai!!!!!!!!! taigi dar giliau ''visi pedsakai'' suteka lotuliukas.gif . aikit sau, nu prajuokinot nerealiai................. ziurek i gimda neprisivaryk vandens,nes dar plius uzdegima pasigausi konkretu.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 15, 22:29)
Šlapimo rūgštis naikina spermatozoidus, todėl kartais, kai vyras turi bėdų dėl šlapimtakių ir pvz. mylintis skiriasi ne tik sperma, bet ir dalis šlapimo, atsiranda bėdų ir dėl pastojimo.  Čia gal moksliškesnis paaiškinimas, negu plovimas sysiukais  ax.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 15, 23:29)
Šlapimo rūgštis naikina spermatozoidus, todėl kartais, kai vyras turi bėdų dėl šlapimtakių ir pvz. mylintis skiriasi ne tik sperma, bet ir dalis šlapimo, atsiranda bėdų ir dėl pastojimo.  Čia gal moksliškesnis paaiškinimas, negu plovimas sysiukais  ax.gif  4u.gif

thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Seniai cia niekas nesilinksmino biggrin.gif sitoj temukej
Atsakyti
O ką, jau pastojai? bigsmile.gif
Atsakyti