Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

Negi šiais laikais dar yra tokių, kurios naudojasi šia priemone nėštumui išvengti? doh.gif Taip ir sveikatą galima sugadinti, o aoie nėštumo išvengimą nėra net ko kalbėti.......
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 22, 11:35)
Ne neklausiau..bet ji nesenai cia rase..tai neuzsimine apie nestuma smile.gif smile.gif ir ko cia klaust:) padeda nepadeda...man tikrai butu baisu srove nukreipt ten...juk ji tokia stipri.. blink.gif bet kiekvienas renkasi savo smile.gif man prezikai,tau KT,kitom zvakutes,kitom susilaikimai biggrin.gif o kitos zaloja savo putkas

tai aisku,kas kaip nori taip ir saugosi,o kai kas isvis nesisaugo
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 06 25, 14:37)
tai aisku,kas kaip nori taip ir saugosi,o kai kas isvis nesisaugo

nu ir tegu..ne tau juk vaikus ju augint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 25, 23:16)
nu ir tegu..ne tau juk vaikus ju augint tongue.gif

aisku ne man tongue.gif
Atsakyti
Turi temos autorė jau du vaikus,tuoj turės ir trečią lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 26, 11:16)

nenustebciau smile.gif kazkaip apie toki apsisaugojimo buda per daug neteko girdet man kaip tik atrodo kad ta srove gali nunesti dar giliau visa ta "geri" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 26, 13:16)

na ir saunu tada 4u.gif
Atsakyti
Tai aisku,juk vaikai- dziaugsmas,kuo daugiau,tuo geriau lotuliukas.gif isivaizduojat,kokia laime- 10,ar 15... bigsmile.gif kaip musu proproproseneliu laikais biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif didins lietuvos zmonyja
Atsakyti
Na taip, gimstamumas mažas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 28, 13:17)
Na taip, gimstamumas mažas.

gimstamumas pataruoju metu kaip tik didelis,tik valstybės rūpestis savo piliečiais ir jų gerove nedidėja niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

Juokauji kiba? blink.gif
Atsakyti