Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(scorpioneeee @ 2008 06 18, 16:20)
Man idomu, kaip sekasi temos autorei, ar vis dar saugosi šiuo būdu.

paklausk smile.gif i az biggrin.gif
Atsakyti
Viena gydytoja ginekologė apie tokį apsisaugojimo būdą pasakė - tai tas pats, kaip išgerti stiklinę pieno...
Taigi, daikteliautoja, spręsk pati, ar veiksminga tai, ar ne biggrin.gif Manau, pati puikiai supranti, kad nieko veiksmingo čia nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 17, 23:25)
ten priraso komediju smile.gif kaip buvo su nuluptu bananu lotuliukas.gif

Tai jau tikrai doh.gif
o gal autore jau su ,,pilvuku,, g.gif
Atsakyti
smile.gif gal ir ne..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 20, 19:39)
smile.gif gal ir ne..smile.gif

turbut per az klausei? biggrin.gif is kur zinai?nieko asmenisko ,siaip man tik idomu g.gif
Atsakyti
Pabandziau isivaizduoti kaip tai turetu atrodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal tiesiog susiprato ir pasirinko kitą kontracepcijos būdą g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilute @ 2008 06 20, 22:19)
Pabandziau isivaizduoti kaip tai turetu atrodyti  lotuliukas.gif

na ir kaip g.gif
Atsakyti
Kažkada turėjau dušo galvutę, kur galima nustatyt stiprią koncentruotą srovę, čia gal masažui buvo skirta, bet tos srovės "ten" tikrai nedrįsčiau nukreipt. Ir dar bandyt vyro "gėrybes" iš ten iškrapštyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 21, 19:25)
Kažkada turėjau dušo galvutę, kur galima nustatyt stiprią koncentruotą srovę, čia gal masažui buvo skirta, bet tos srovės "ten" tikrai nedrįsčiau nukreipt. Ir dar bandyt vyro "gėrybes" iš ten iškrapštyt  doh.gif

wink.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 06 21, 09:37)
na ir kaip g.gif

Kazkaip juokingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 06 20, 21:29)
turbut per az klausei? biggrin.gif is kur zinai?nieko asmenisko ,siaip man tik idomu g.gif

Ne neklausiau..bet ji nesenai cia rase..tai neuzsimine apie nestuma smile.gif smile.gif ir ko cia klaust:) padeda nepadeda...man tikrai butu baisu srove nukreipt ten...juk ji tokia stipri.. blink.gif bet kiekvienas renkasi savo smile.gif man prezikai,tau KT,kitom zvakutes,kitom susilaikimai biggrin.gif o kitos zaloja savo putkas
Atsakyti