QUOTE(d-krall @ 2008 06 12, 22:09)
Užtat ir nepastoji, kad vaiką maitini, o ne todėl, kad žaloji srove save
tikriausiai juokauji.... maitinimas krūtimi tikrai neapsaugo nuo pastojimo...tikrai ne 100 proc
manau, kad forume yra daug mamyčių, kurios tai žino ir, deja, o gal ir ne deja, jau įsitikino, kad maitinant kuo laisviausiai galima pastoti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 15, 15:42)
Kiek domėjausi, tai tik pirmais mėnesiais šios apsaugos patikimumas yra 95 proc. O vėliau vis mažėja ir išvis netenka prasmės.
Man taip ginė sakė, kai po gimdymo atėjau pirmą mėn., apžiurai. Sako pirmus mėn., kol reguliariai maitinsi net valandų skaičių minėjo tarp maitinimų, bet nepamenu Bet manau kvaila būtų pasirinkti tokią kontracepciją
QUOTE(eglieska @ 2008 06 15, 23:27)
esu medike, nors ir ne ginekologe, bet sventai esu isitikinus, kad apsiplovimas su dusu ar be jo, neapsaugos. pastoti galima dar vyrui neejakuliavus, o po mylejimosi tikrai nebegi i dusa praustis tik viska baigus.
dar vykstant aktui gali ištekėti lašelis spermos kartu su vyro sekretu arba prieš ištraukiant penį ir spermatozoidas sėkmingai pasieks tiksla,net jai moteriai ovuliacija prasidės kitą dieną arba įvyko prieš pora dienų.Taip atsiradau ir aš ir mano brolis ir dar daug kitų žmonių
QUOTE(astor @ 2008 06 16, 16:30)
dar vykstant aktui gali ištekėti lašelis spermos kartu su vyro sekretu arba prieš ištraukiant penį ir spermatozoidas sėkmingai pasieks tiksla,net jai moteriai ovuliacija prasidės kitą dieną arba įvyko prieš pora dienų.Taip atsiradau ir aš ir mano brolis ir dar daug kitų žmonių
taip ir as atsiradau
QUOTE(^nataly^ @ 2008 05 20, 10:03)
Na jau tikrai tokia "apsisaugojimo" buda girdziu pirma karta,labai juokingai skamba
tai jau tikrai
nu ir temele atsiprasau autores,bet perskaicius,prisiminiau zurnala ,,PANELE,,O KONKRECIAU RAUDONA PSL.niu ten tai isvis komedijas raso
QUOTE(neringule @ 2008 06 17, 19:14)
nu ir temele atsiprasau autores,bet perskaicius,prisiminiau zurnala ,,PANELE,,O KONKRECIAU RAUDONA PSL.niu ten tai isvis komedijas raso
ten priraso komediju kaip buvo su nuluptu bananu
QUOTE(neringule @ 2008 06 17, 18:14)
anksčiau maniau,kad ten išgalvotos istorijos,bet paskaitinėjus forumus imu tikėti,kad ten tiesa.
Man idomu, kaip sekasi temos autorei, ar vis dar saugosi šiuo būdu.