Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

as kai visiskai plike ten palieku,tai dirgina lb,ir sausina:/
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2008 06 12, 22:09)
Užtat ir nepastoji, kad vaiką maitini, o ne todėl, kad žaloji srove save smile.gif

tikriausiai juokauji.... biggrin.gif maitinimas krūtimi tikrai neapsaugo nuo pastojimo...tikrai ne 100 proc mirksiukas.gif
manau, kad forume yra daug mamyčių, kurios tai žino ir, deja, o gal ir ne deja, jau įsitikino, kad maitinant kuo laisviausiai galima pastoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek domėjausi, tai tik pirmais mėnesiais šios apsaugos patikimumas yra 95 proc. O vėliau vis mažėja ir išvis netenka prasmės.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 15, 15:42)
Kiek domėjausi, tai tik pirmais mėnesiais šios apsaugos patikimumas yra 95 proc. O vėliau vis mažėja ir išvis netenka prasmės.

drinks_cheers.gif Man taip ginė sakė, kai po gimdymo atėjau pirmą mėn., apžiurai. Sako pirmus mėn., kol reguliariai maitinsi net valandų skaičių minėjo blush2.gif tarp maitinimų, bet nepamenu blush2.gif Bet manau kvaila būtų pasirinkti tokią kontracepciją tongue.gif
Atsakyti
esu medike, nors ir ne ginekologe, bet sventai esu isitikinus, kad apsiplovimas su dusu ar be jo, neapsaugos. pastoti galima dar vyrui neejakuliavus, o po mylejimosi tikrai nebegi i dusa praustis tik viska baigus. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 06 15, 23:27)
esu medike, nors ir ne ginekologe, bet sventai esu isitikinus, kad apsiplovimas su dusu ar be jo, neapsaugos. pastoti galima dar vyrui neejakuliavus, o po mylejimosi tikrai nebegi i dusa praustis tik viska baigus. tongue.gif

drinks_cheers.gif dar vykstant aktui gali ištekėti lašelis spermos kartu su vyro sekretu arba prieš ištraukiant penį ir spermatozoidas sėkmingai pasieks tiksla,net jai moteriai ovuliacija prasidės kitą dieną arba įvyko prieš pora dienų.Taip atsiradau ir aš ir mano brolis ir dar daug kitų žmonių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 16, 16:30)
drinks_cheers.gif dar vykstant aktui gali ištekėti lašelis spermos kartu su vyro sekretu arba prieš ištraukiant penį ir spermatozoidas sėkmingai pasieks tiksla,net jai moteriai ovuliacija prasidės kitą dieną arba įvyko prieš pora dienų.Taip atsiradau ir aš ir mano brolis ir dar daug kitų žmonių mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif taip ir as atsiradau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2008 05 20, 10:03)
Na jau tikrai tokia "apsisaugojimo" buda girdziu pirma karta,labai juokingai skamba lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu ir temele doh.gif atsiprasau autores,bet perskaicius,prisiminiau zurnala ,,PANELE,,O KONKRECIAU RAUDONA PSL.niu ten tai isvis schmoll.gif komedijas raso
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 06 17, 19:14)
nu ir temele doh.gif atsiprasau autores,bet perskaicius,prisiminiau zurnala ,,PANELE,,O KONKRECIAU RAUDONA PSL.niu ten tai isvis schmoll.gif komedijas raso

ten priraso komediju smile.gif kaip buvo su nuluptu bananu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 06 17, 18:14)

anksčiau maniau,kad ten išgalvotos istorijos,bet paskaitinėjus forumus imu tikėti,kad ten tiesa. doh.gif
Atsakyti
Man idomu, kaip sekasi temos autorei, ar vis dar saugosi šiuo būdu.
Atsakyti