QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 10, 14:59)
As ,kai buwau pas sawo daktare,ji man ta pati pasake..jokiais budais negalima ten plaut widui..jei as pawirsiu su muilu ir wandeniu plaunu..ir uzdegimai man buwo..perstedawo..ir t.t. o dbr kai naudoju specialei putkai muilu,tai lb.wiskas gerai..man irgi sake ,kad gerasias bakterijas isplauna..mano drauge sito mokosi..as nesuprasdawau anksciau,kame prikolas,tokia swaruole esu plaunu ja..o ji skleidzia kwapa po poros min..tai pagaliau supratau,kai paaiskino.. zalia wisgi buwau nzn ,kas per daktare jums ten sake..bet wisi kas sako,tai kenkia..ir ne tos gydytojos,kurios pelnosi kazkaip is tu tableciu ir t.t.o daktarai patys..as naudoju prezikus ir kol kas tfu tfu tfu apsaugo..bet apsiplowimas..tai ka as zn
Tai man ir tas pats būdavo ir net specelūs prausikliai ir tie nevisi tikdavo.Su vandeniu išoriškai galima plaut kiek nori,o su muilu,kad ir speceliu tik viena kart dienoj.O vidaus jokiais būdais negalima plaut betkuri ginekologė tai pasakytų.Ir vanduo nuo nieštumo tikrai neapsaugos.Jai ir pavyko apsisaugot tai tikrai ne vandens dėka,