Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 10, 14:59)
As ,kai buwau pas sawo daktare,ji man ta pati pasake..jokiais budais negalima ten plaut widui..jei as pawirsiu su muilu ir wandeniu plaunu..ir uzdegimai man buwo..perstedawo..ir t.t. o dbr kai naudoju specialei putkai muilu,tai lb.wiskas gerai..man irgi sake ,kad gerasias bakterijas isplauna..mano drauge sito mokosi..as nesuprasdawau anksciau,kame prikolas,tokia swaruole esu plaunu ja..o ji skleidzia kwapa po poros min..tai pagaliau supratau,kai paaiskino..smile.gif zalia wisgi buwau smile.gif nzn ,kas per daktare jums ten sake..bet wisi kas sako,tai kenkia..ir ne tos gydytojos,kurios pelnosi kazkaip is tu tableciu ir t.t.o daktarai patys..as naudoju prezikus ir kol kas tfu tfu tfu apsaugo..bet apsiplowimas..tai ka as zn

Tai man ir tas pats būdavo ir net specelūs prausikliai ir tie nevisi tikdavo.Su vandeniu išoriškai galima plaut kiek nori,o su muilu,kad ir speceliu tik viena kart dienoj.O vidaus jokiais būdais negalima plaut betkuri ginekologė tai pasakytų.Ir vanduo nuo nieštumo tikrai neapsaugos.Jai ir pavyko apsisaugot tai tikrai ne vandens dėka,
Atsakyti
Dar tokios nesamones nesu girdejusi biggrin.gif bet temuke ziuri turi pagreiti ir neblogai isibegejusi biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai ir prausiklių nenaudoju jokių. Niežti, peršti, fee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 11, 00:31)
Aš tai ir prausiklių nenaudoju jokių. Niežti, peršti, fee  schmoll.gif

prausiklis prausikliui nelygu.Aišku tie geri ir kainuoja.Vien su vandeniu man kažkaip schmoll.gif
Atsakyti
O man liuks. Aišku maudantis nubėga kiek ten tų putų, bet šiaip apsiprausiu tik su vandeniu, gi nesu koks konteineris, kad net nusiprausus dvokčiau biggrin.gif
Atsakyti
nzn man turi but prausiklis tas..intymios higienos muilas.nes ,kad ir wandeniu nusiprausiu,nesijauciu swari,tas pats kad isimadyt be duso zeles:) jauciuos purwina.man turi but ..putoja tai gerai..daug nereik:) ir nusiplaunu ir swaru:)
Papildyta:
reik tema sukurt biggrin.gif kokie prasykliai tinka jums smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Aš ir dušo žele ne kaskart naudoju, nes odą juk sausina blush2.gif nebent jau būnu labai murzina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 12, 02:07)
Aš ir dušo žele ne kaskart naudoju, nes odą juk sausina  blush2.gif  nebent jau būnu labai murzina  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif sausint tai sausina..bet tam yra kremai..smile.gif man patinka Norfoj nusipirkau ,kuno swiestas:) arbuzinis..kunas tox swelnus..tiesiog gaiwa wiskam smile.gif
Atsakyti
Užtat ir nepastoji, kad vaiką maitini, o ne todėl, kad žaloji srove save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 12, 01:07)
Aš ir dušo žele ne kaskart naudoju, nes odą juk sausina  blush2.gif  nebent jau būnu labai murzina  lotuliukas.gif

Mano labai sausa ir jautri oda,bet yra gi dabar ir dužo žele ir intymios higienos be šarmų ir džiovinančių medžiagų su natūraliais aliejais ir t.t.Labai geras intimiai higienai vaistinėja Dermacal,bet nepigus 45lt,tačiau visiem metam užtenka.Mano tokia išsausėjus oda būdavo,kad net žaisdelės vos prisilietus atsirasdavo nuo toletinio popieriaus ar santykiu metu,tai kai jį atradau labai džiaugiuos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(d-krall @ 2008 06 12, 22:09)
Užtat ir nepastoji, kad vaiką maitini, o ne todėl, kad žaloji srove save smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 13, 10:56)
Mano labai sausa ir jautri oda,bet yra gi dabar ir dužo žele ir intymios higienos be šarmų ir džiovinančių medžiagų su natūraliais aliejais ir t.t.Labai geras intimiai higienai vaistinėja Dermacal,bet nepigus 45lt,tačiau visiem metam užtenka.Mano tokia išsausėjus oda būdavo,kad net žaisdelės vos prisilietus atsirasdavo nuo toletinio popieriaus ar santykiu metu,tai kai jį atradau labai džiaugiuos thumbup.gif
Papildyta:

o reikes paziuret:)
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 12, 14:36)
lotuliukas.gif  thumbup.gif sausint tai sausina..bet tam yra kremai..smile.gif man patinka Norfoj nusipirkau ,kuno swiestas:) arbuzinis..kunas tox swelnus..tiesiog gaiwa wiskam smile.gif

Man nei kremai nepadeda, jei jau oda išsausėja. Tik pasitepu ir vėl sausa.

QUOTE(astor @ 2008 06 13, 09:56)

Aš turėjau omeny apskritai viso kūno odą, kad sausėja. O "ten" prausiu be prausiklių, nes dirgina odą.
Atsakyti