Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

kas per beprotybe, pabludot ar ka kad tokiais budais saugotes, cia ne tik kad absoliuciai neapsisaugosi bet dar ir padidinsi uzdegimu rizika blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 30 gegužės 2008 - 21:45
Na man irgi wisai idomu kiek panele saugojasi tokiu budu jau 4u.gif smalsumas:P ir jokiu problemu nebuna su putka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 05 31, 10:54)
Na man irgi wisai idomu kiek panele saugojasi tokiu budu jau 4u.gif smalsumas:P ir jokiu problemu nebuna su putka? bigsmile.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai jau nepatikimai skamba toks "apsisaugojimo" būdas schmoll.gif
Atsakyti
bet kuri ginekologė patvirtintų, kad negalima plauti maksties giliai. taip pasalinamos naudingos bakterijos. atsiranda tikimybė greičiau susirgti.
manau, kad jei tai kaškiek ir apsaugotų nuo pastojimo, bet yra pavojinga moterei wink.gif
Atsakyti
patogu, pigu, higieniska, be to gerina demografine lietuvos padeti doh.gif lotuliukas.gif
o cia reik greit greit begt ar galima dar pagulet lotuliukas.gif oi, negaliu, apsaugos, nu nebent naudojant tokia srove kaip masinu plovykloj lotuliukas.gif
Atsakyti
net neisiwaizduoju kaip galeciau itaisyt srowe,kad eitu i putka:)
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 05 30, 08:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif As savo PIRMAJI VAIKELI MAITINU. Su juo sio budo nenaudojau.  lotuliukas.gif Pries mano zinutes skaitydamos paziurekit i atsakymu datas, kada buvo si tema sukurta ir kada rasyta apie zindyma.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tada paskaiciuokit kiek laiko nestumas trunka  tongue.gif

kažkaip nesugalvojau paskaičiuot,o antro dar neturi :mirksiukas:manau,kad atsitiktinumas jai dar nepastojai.Čia kaip ramunės žiedą skinant sakyti "bus-nebus" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 04 birželio 2008 - 03:24
geriau iskart uzpult:) negu paskaiciuot.smile.gif
Atsakyti
Ji ne vieną, o du jau turi
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 25, 12:17)
Mano abu vaikai planuoti, o daugiau ir nesinori komentuoti...kai taip mastote. Tabletes, spirales, zvakutes, tamponai, ovules, abortai. Pirkit priemones, nieko nezinokit, ausis uzsikimskit, klausykit reklamos, vartokit. Vaistineje Jums patars, daktare nama statosi is spiraliu reklamos - Jums irgi pades. Apsiplovimas po, realiai padeda. Zinant kur kada ir kaip. Pagiedokit! tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 09 birželio 2008 - 18:18
Kai gulėjau klinikose,tai gyditoja aiškino,kad jokiais būdais ten negalima plaut,nes suardysit natūralią rugštinę terpę ir išplausit iš gleivinės gerases bakterijas.Mane nieščia kankino pienligė,tai kai labai perštėdavo,tai bandydavau paplaut,tai dar daugiau uždegimą įsivariau.O dėl pastojimo tai tik atsitiktinumas jai apsaugojo.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 10, 13:20)
Kai gulėjau klinikose,tai gyditoja aiškino,kad jokiais būdais ten negalima plaut,nes suardysit natūralią rugštinę terpę ir išplausit iš gleivinės gerases bakterijas.Mane nieščia kankino pienligė,tai kai labai perštėdavo,tai bandydavau paplaut,tai dar daugiau uždegimą įsivariau.O dėl pastojimo tai tik atsitiktinumas jai apsaugojo.

As ,kai buwau pas sawo daktare,ji man ta pati pasake..jokiais budais negalima ten plaut widui..jei as pawirsiu su muilu ir wandeniu plaunu..ir uzdegimai man buwo..perstedawo..ir t.t. o dbr kai naudoju specialei putkai muilu,tai lb.wiskas gerai..man irgi sake ,kad gerasias bakterijas isplauna..mano drauge sito mokosi..as nesuprasdawau anksciau,kame prikolas,tokia swaruole esu plaunu ja..o ji skleidzia kwapa po poros min..tai pagaliau supratau,kai paaiskino..smile.gif zalia wisgi buwau smile.gif nzn ,kas per daktare jums ten sake..bet wisi kas sako,tai kenkia..ir ne tos gydytojos,kurios pelnosi kazkaip is tu tableciu ir t.t.o daktarai patys..as naudoju prezikus ir kol kas tfu tfu tfu apsaugo..bet apsiplowimas..tai ka as zn
Atsakyti