Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

Kad miestų mokyklose nėra jokio lytinio švietimo,nes musu "Marijos žemės" pedagogės nedrįsta tokių pamokų vesti.O ką kalbėt apie kaimus ir mažus miestukus,kur išvis suabejočiau daugumos mokytojų pedagogiškumu.Lytinis švietimas "Panelės" žurnalas,tokios pat neišmanelės draugės ir dar velnias žino kas doh.gif Bet manau kas nori tas viską sužino,daug dalykų gyvenime priklauso nuo žmogaus pastangų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 08, 10:59)
Kad miestų mokyklose nėra jokio lytinio švietimo,nes musu "Marijos žemės" pedagogės nedrįsta tokių pamokų vesti.O ką kalbėt apie kaimus ir mažus miestukus,kur išvis suabejočiau daugumos mokytojų pedagogiškumu.Lytinis švietimas "Panelės" žurnalas,tokios pat neišmanelės draugės ir dar velnias žino kas doh.gif Bet manau kas nori tas viską sužino,daug dalykų gyvenime priklauso nuo žmogaus pastangų 4u.gif

yra mirksiukas.gif , tik deja ne visose mokyklose, kai kur valdžia nusprendžia, kad tam valandų skirti neapsimoka, geriau matematika ar kitas dalykas
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 05 06, 14:24)
Visiškai pritariu, aš po lytinio akto pvz vidury nakties nešoku iš lovos per minutę ir nebėgu į dušą, nes po lytinio akto su mylimu žmogum nesijaučiu po to tokia "nešvari" kad be dušo nebeužmigčiau ir nebegalėčiau šalia miegoti...

drinks_cheers.gif

QUOTE(lili78 @ 2008 05 07, 23:00)
doh.gif Vis dėl to lytinis švietimas mūsų krašte  rezultatų  dar neduoda

Koks dar švietimas? "Nesimylėkit, vaikai"? biggrin.gif
Atsakyti
Nu geras thumbup.gif Pirma karta girdziu apie tokia apsisaugojimo priemone. Plauk neploves, kam reikes tas ir nukeliaus kur jam reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 08, 10:59)

cia drauge pasakojo apie savo sveikos gyvensenos pamokas. Tenais buvo kelios ir apsisaugojimui nuo nestumo skirtos.
VNZ turejome mes tokio mokytoja gera - moteriske jau pakankamo amziaus ( apie 40 tada buvo), bet zodzio kiseneje neieskanti.
Taigi i viena pamoka apie kontracepsija, jinai atsinese penio makete ir moke, kaip taisyklingai reikia uzmauti prezervatyva. Jai tai su komentarais demonstruojant, duris atidaro direktoriaus pavaduotojas ( prireike jam kazko is tos klases) pasiziuri, israusta kaip burokas ir uzdaro.
Nors cia jau tikrai yra zmogaus neisprusimas, kad gedijasi tokio temom pamokas vesti. Gi nepraso ju asmenines patirties tenais destyti
Atsakyti
Nu šaunuolė mokytoja thumbup.gif Tai turbūt,kad nuo mokyklos valdžios supratimo viskas priklauso.O šeip tai tėvai apie tokius dalykus turi šnekėt.Bet vieni nedrysta,kiti mano,kad jų dukrelė pavizdinga ir TO nedaro,o kiti mano,kad ateis laikas ir patys sužinos... ir sužino kai mėnesinės neneatsiranda.Tėvų pareiga užaugint protingus ir gerus žmones,atsakingus už savo veiksmus.o lytinis gyvenimas nėra kažkas gėdingo,o pagrindinis žmonijos egzistavimo variklis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 05 09, 13:00)
cia drauge pasakojo apie savo sveikos gyvensenos pamokas. Tenais buvo kelios ir apsisaugojimui nuo nestumo skirtos.
VNZ turejome mes tokio mokytoja gera - moteriske jau pakankamo amziaus ( apie 40 tada buvo), bet zodzio kiseneje neieskanti.
Taigi i viena pamoka apie kontracepsija, jinai atsinese penio makete ir moke, kaip taisyklingai reikia uzmauti prezervatyva. Jai tai su komentarais demonstruojant, duris atidaro direktoriaus pavaduotojas ( prireike jam kazko is tos klases) pasiziuri, israusta kaip burokas ir uzdaro.
Nors cia jau tikrai yra zmogaus neisprusimas, kad gedijasi tokio temom pamokas vesti. Gi nepraso ju asmenines patirties tenais destyti

Šaunuolė mokytoja good.gif
Tik iš kur ji tą pimpaliuką gavo, turbūt iš asmeninės kolekcijos lotuliukas.gif

QUOTE(astor @ 2008 05 09, 13:36)
Nu šaunuolė mokytoja  thumbup.gif  Tai turbūt,kad nuo mokyklos valdžios supratimo viskas priklauso.O šeip tai tėvai apie tokius dalykus turi šnekėt.Bet vieni nedrysta,kiti mano,kad jų dukrelė pavizdinga ir TO nedaro,o kiti mano,kad ateis laikas ir patys sužinos... ir sužino kai mėnesinės neneatsiranda.Tėvų pareiga užaugint protingus ir gerus žmones,atsakingus už savo veiksmus.o lytinis gyvenimas nėra kažkas gėdingo,o pagrindinis žmonijos egzistavimo variklis. 4u.gif

Blogiausiu atveju, jeigu labai gėda pasakot, nors tinkamos švietėjiškos literatūros nupirktų g.gif
Atsakyti
pas mus irgi tokia mokytoja buwo..bet aisq nedemonstrawo..nors bernai per darbus nudroze pimpi...biggrin.gif bet klaiokas pamoke,kaip ji tewas moke:)galwojau juoksis is to kiti,nes durni tokie,kausai bernai buwo...bet wisi klause lb idemei...o mokytoja pataisydawo ji jei jau kas negerai..bet ilgai pasakojo..bla bla...tai draugei papasakojau po 3 metu..ji taip daryt pradejoo...tipo baigdawo widuje jai sone ir ten napatekdawo..bla bla bla...senai buwo..tai po tokiu lyt.santykiu po 4 metu niescia tapo doh.gif bet ji girdejus ta pati is ginekologes buwo..tai ir pradejo taip daryt..bet kas is to...
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 15, 21:46)

Jūs šaipotės, o ar žinote, kaip vyksta pastojimo procesas, kokia yra spermatoido kelionė kiaušialastės link. Ir per kiek laiko spermatozoidas apvaisina kiaušidę. Tos kurios nežinote, geriau nieko nerašykite.

spermatozoidas negali apvaisinti kiausides, nes kiauside yra organas, kuriame subresta kiausineliai tongue.gif o va kiausinelis jau gali buti apvaisintas
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

2008.05.10.brangute,tai tikrai nepatikima,tu gali pastoti,spermatozoidu judrumas didelis,taip saugotis nuo nestumo laaaaaabai pavojinga net
Atsakyti
Man smalsu kaip jai sekasi.Gal jau pastojo,kad nieko neberašo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 12, 15:23)
Man smalsu kaip jai sekasi.Gal jau pastojo,kad nieko neberašo? lotuliukas.gif

bigsmile.gif ir man butu wisai idomu...smile.gif
Atsakyti