Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(mylimuke @ 2008 05 06, 14:11)
Toks jausmas,kad as visai nesiprausiu biggrin.gif O man visai netrukdo nakti miegot,gi ne kazi ka darau biggrin.gif

Visiškai pritariu, aš po lytinio akto pvz vidury nakties nešoku iš lovos per minutę ir nebėgu į dušą, nes po lytinio akto su mylimu žmogum nesijaučiu po to tokia "nešvari" kad be dušo nebeužmigčiau ir nebegalėčiau šalia miegoti...
Atsakyti
o kaip jum atrodo kaip spermatozoidas susiranda kiaušinėlį?Jis koju neturi bet juda gleivinės paviršiumi. 4u.gif
Papildyta:
o kaip jum atrodo kokiu būdu spermatozoidas susiranda kiaušinėlį?Jis koju neturi bet juda gleivinės paviršiumi. 4u.gif lytiniu santykiu metu kartu su sekretu gali išsiskirti ir lašelis spermos ir jo gali pakakt,kad pastotum.jai nenaudoji apsaugos priemoniu,tai nebesvarbu kokiu greičiu į dušą nulėksi.Tai taip efektyvu kaip ramunės žiedlapius skinti ir žiūrėtkas bus-TAIP ar NE mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 05 06, 01:30)
na cia  kiekwienos poros higiena..bent jau man nenusiprausus nemalonu miegot.ar mylejaus ar nesimylejau..man turi but ten wiskas swaru..

Bet cia kalbama apie apsiprausimo po mylejimosi, siaip vakare mes miegoti einam po duso ir jei sugalvojam "susilieti i viena", tai niekada nelekiu i dusa, as net nepaeinu lotuliukas.gif , visa dar drebu po meiles mirksiukas.gif , niekada neinu, man visai netrukdo ir nesijauciu nesvari.
Atsakyti
geras apsaugos būdas hihihi.gif Žiūrėkit ,kad taip saugantis nereikėtų po 9 mėnesių leliuko sūpuot biggrin.gif
Nu negalėjau susilaikyt neparšius, nes tikrai absurdiška taip saugotis, juk ne viduramžiuose gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
cia turbut nei viena namano,kad taip galima apsisaugot,bet raso,nes tokios temos intriguoja mirksiukas.gif
Atsakyti
labai idomu kiek ilgai si apsaugos priemone veiks, butinai praneskit naujienas nestuke.gif jei ka... biggrin.gif
Atsakyti
Dar vienas apsisaugojimo būdas yra iš kart po lytinio akto pašokinėti 5 k. ant dešinės kojos, 5 k. ant kairės ir dar 3 kartus ant abiejų kojų smarkiai mojuojant rankomis ir šūkaujant, nu kad atbaidyti galimus gandrus. O kad visiškai saugu būdu, tada dar pašokinėjus galima greitai nubėgti į vonią ir ten vis dar šokčiojant su patrepsėjimais apsiplauti stipria vandens srove umn.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 05 07, 14:41)
Dar vienas apsisaugojimo būdas yra iš kart po lytinio akto pašokinėti 5 k. ant dešinės kojos, 5 k. ant kairės ir dar 3 kartus ant abiejų kojų smarkiai mojuojant rankomis ir šūkaujant, nu kad atbaidyti galimus gandrus.  O kad visiškai saugu būdu, tada dar pašokinėjus galima greitai nubėgti į vonią ir ten vis dar šokčiojant su patrepsėjimais apsiplauti stipria vandens srove  umn.gif

thumbup.gif thumbup.gif Aš tai esu girdėjusi pasakojimą, nu čia paauglės kokių 15-16 metų taip galvoja, kad norint nepastoti po lytinio akto reikia pasėdėti ten kažkiek minučių ant telefonų knygos...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 05 07, 19:58)
thumbup.gif  thumbup.gif  Aš tai esu girdėjusi pasakojimą, nu čia paauglės kokių 15-16 metų taip galvoja, kad norint nepastoti po lytinio akto reikia pasėdėti ten kažkiek minučių ant telefonų knygos...

O viespatie, kas ant duso sedasi, kas ant telefonu knygos lotuliukas.gif , kaip negailit savo uodegytes blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madeina @ 2008 05 07, 20:51)
O viespatie, kas ant duso sedasi, kas ant telefonu knygos  lotuliukas.gif , kaip negailit savo uodegytes  blink.gif  lotuliukas.gif

doh.gif dėl tokio svarbaus tikslo, visos aukos tinka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 05 07, 15:41)
Dar vienas apsisaugojimo būdas yra iš kart po lytinio akto pašokinėti 5 k. ant dešinės kojos, 5 k. ant kairės ir dar 3 kartus ant abiejų kojų smarkiai mojuojant rankomis ir šūkaujant, nu kad atbaidyti galimus gandrus.  O kad visiškai saugu būdu, tada dar pašokinėjus galima greitai nubėgti į vonią ir ten vis dar šokčiojant su patrepsėjimais apsiplauti stipria vandens srove  umn.gif

thumbup.gif thumbup.gif reikes pabandyti lotuliukas.gif prajuokinot
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 05 07, 14:41)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O aš Kt geriu , o čia va koks būdas, ne tik ,kad apsauga , bet ir sportas kartu lotuliukas.gif

QUOTE(scorpioneeee @ 2008 05 07, 19:58)
thumbup.gif  thumbup.gif  Aš tai esu girdėjusi pasakojimą, nu čia paauglės kokių 15-16 metų taip galvoja, kad norint nepastoti po lytinio akto reikia pasėdėti ten kažkiek minučių ant telefonų knygos...

doh.gif Vis dėl to lytinis švietimas mūsų krašte rezultatų dar neduoda
Atsakyti