Kai perskaitau tokio lygio nesąmones. tai pagalvoju:kelintam amžiuje gyvenu? Brrrrrrrrr...................
Norisi tikėti, kad čia "bajeris", bet jeigu iš tikrųjų? Užjaučiu.
kodel sios temos dar neuzdaro? manyciau, kad ji jau issemta.ir kai kurie pasisakymai labai jau agresyvus ir vulgarus... netolerancija kitaip mastantiems auksciau visko. nors visgi pritariu, kad tokia apsisaugojimo priemone yra LABAI nesaugi. taciau pritariu ir temos autorei, kad kontraceptikai irgi nera gerai ir kad ginekologai su farmatikais gera bizni varo
QUOTE(astor @ 2008 03 17, 17:33)
siaubas moterys noredamos isvenkt kenksmingos vaistu pramones visko prigalvoja ir tiek prisidirba,kad netik vaistu prireikia.Paskui abortus darosi,nors tai dauk didesne zala nei kelis metus KT gerti,o jau nekalbu apie moraline.Apsiplovimas labai kenkia ir cia neapsisaugojimo budas,o saves zalojimas,dar maksties ar gimdos kaklelio kalelio vezi gali isivaryt O del KT nera yrodyta,kad jos kenkia,nors jau dauk metu ira naudojamos ir tiriamos.Kai zinai kaip jos veikia tai taip baisu neatrodo.Moterims kelia baime zodis hormonai,bet nepagalvoja,kad visas zmogaus organizmas sudarytas is hormonu.
Nesnekek nesamoniu.KT yra kenksmingiau nei abortas.cia yra tarp kitko.jei pasidarai aborta gali susilaukti kito sweiko waikucio.kai wartoji KT tai lab kenkia .ir tas KT atsiliepia su kaupu.ne tik tawo sweikatai bei waiko. o seip panos nesusigalwokit:DD net juoktis garsei pradejau.ka cia snekat.kokia duso srowe dar.
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 22:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus . Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra. Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus . Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra. Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.
pirma karta girdziu toki dalyka nemanau, kad jis gali veikti
manau, lai vyras geriau baigia ten, kur pavojaus nebus
beto pasiskatyk apie KT labiau.nes jie yra kensmingi net labai:) gal kompas neuzwelka informacijos? arba apgaudineji pati sawe.wien 2002 metais mire 17 panu,del pleistro.kiek panu paralizuotais kunais guli..keliom buna infarktai,insultai.pasikonsultuok su daktarais jie tau prawers akys.ginekologai suinteresuoti kad pirktu ju slamsta. wien as kiek bedu turejau su KT.ir daug atweju yra.as del ju wartojimo galejau netekt gywybes.mhm nekaltos tabletes.man daktarai sake,geriau aborta pasidaryt nei wisam gywenimui isywariau lygu.taip kad ponicka labiau pasiklausinek.nes ju blogesne puse dominuoja.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2008 04 11, 21:06)
pirma karta girdziu toki dalyka nemanau, kad jis gali veikti
manau, lai vyras geriau baigia ten, kur pavojaus nebus
wa wa..tipo sunku apsisaugot.ne mazi waikai.kas cia daros:D srowe.pfff...manau, lai vyras geriau baigia ten, kur pavojaus nebus
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 11, 20:10)
beto pasiskatyk apie KT labiau.nes jie yra kensmingi net labai:)
kenksmingiau nei abortas? tikrai ne gal ir yra pasitaikę dėl KT apsigimimų (kai moteris juos vartojo jau pastojus ir nepastebėjus nėštumo ar pan, manau daugiausia tokie atvejai), bet pasidarius abortą gali išvis daugiau niekada neturėt vaikų. Bet kokiu atveju - abortas net ne kontracepcija. Siaubinga, kad yra taip galvojančių moterų.
wien 2002 metais mire 17 panu,del pleistro.kiek panu paralizuotais kunais guli..keliom buna infarktai,insultai.
Taip, yra pasitaikę tokių atvejų su hormoniniais kontraceptyikais. Kodėl? Todėl, kad maža dalis skaito informacinius lapelius, kur aiškiai parašyta, kad RŪKANT KT NEGALIMA VARTOTI.
pasikonsultuok su daktarais jie tau prawers akys.ginekologai suinteresuoti kad pirktu ju slamsta.
O ginekologai - ne daktarai? Be to, KT yra ne "jų šlamštas", o farmacijos įmonių.
mhm nekaltos tabletes.
niekas nesako, kad nekaltos. tiesiog reikia jas pritaikyt pagal savo hormoninę sistemą, taip pat atsižvelgti į rizikos faktorius. Moterys, turinčios genetiškai didesnę riziką susirgt krūties vėžiu, rūkančios, per 30 ir t.t. (viskas parašyta informaciniame lapelyje ir geri ginekologai turėtų visko išklausti) KT vartoti neturėtų. O jei vartoja, tuomet nesiskųsti kažkuo susirgusios. Lygiai taip pat kaip einant į ugnį, kai žinai, kad sudegsi.
Na jooo...paklausk kiek merginu eina pas ginekologes...kiek joms skyria KT ir net nepatikrine ju kraujo..i ka jis linkes..net nepaklausia ar tau yra migrena ar tau tas anas.skyria ir eik .nusiperki tada tik paerskaitai wisu tu nesamoniu.panom ispamsta krustys,priauga,lowoje sausra ir ledas...as nesuprantu kam jos aplamai reikalingos.del spuogu skyria KT .juokinga.ne jau nera kitu waistu? man ligoninei sake,kaip galima skirt waistu neistyrusmergynos.nzn gal cia man pasitaike tokia daktarele,kurios nelb.noreciau pamatyt.geriau eisiu i priwacia,bet zinosiu kad wiska padarys. Beto,ne as taip sakau,kad abortas geriau,o pati daktare pasake.t.p.KT sukelia gimdos kaklelio vezi. ir kas cia gero? daugiau waistu ant wisko isleisi nei preziku.beto didelis proc. kad mergom su KT gims su apgimimais.
paklausk ar tawo pati daktare wartoja juos.o jei wartoja tai tikrai sau gerus parinko.neexsperementuoja.
Papildyta:
kas 7 wartojanti KT yra su gimdos kaklelio weziu.
Papildyta:
man 22.manes nieko neklause skyre eik.wat cia taip gydysim tawo menesiniu gikla.kad butu reguleriai sutrumpetu dienos ir kiekis.kam per 35 metai rukanciom negalima.nuejus pas daktare ji sako tokia jaunute su tokiom problemom.ir ne mazai merginu patenjka i ligonines.trombas patenka i smegenu lateles uzkemsa paralizuotais weidais guli
Papildyta:
ir kunais .as bent galejau einant susmukt.ir 30 daktaru nepadetu.uzdusciau.
paklausk ar tawo pati daktare wartoja juos.o jei wartoja tai tikrai sau gerus parinko.neexsperementuoja.
Papildyta:
kas 7 wartojanti KT yra su gimdos kaklelio weziu.
Papildyta:
QUOTE(Frinja @ 2008 04 12, 01:26)
kenksmingiau nei abortas? tikrai ne gal ir yra pasitaikę dėl KT apsigimimų (kai moteris juos vartojo jau pastojus ir nepastebėjus nėštumo ar pan, manau daugiausia tokie atvejai), bet pasidarius abortą gali išvis daugiau niekada neturėt vaikų. Bet kokiu atveju - abortas net ne kontracepcija. Siaubinga, kad yra taip galvojančių moterų.
Taip, yra pasitaikę tokių atvejų su hormoniniais kontraceptyikais. Kodėl? Todėl, kad maža dalis skaito informacinius lapelius, kur aiškiai parašyta, kad RŪKANT KT NEGALIMA VARTOTI.
O ginekologai - ne daktarai? Be to, KT yra ne "jų šlamštas", o farmacijos įmonių.
niekas nesako, kad nekaltos. tiesiog reikia jas pritaikyt pagal savo hormoninę sistemą, taip pat atsižvelgti į rizikos faktorius. Moterys, turinčios genetiškai didesnę riziką susirgt krūties vėžiu, rūkančios, per 30 ir t.t. (viskas parašyta informaciniame lapelyje ir geri ginekologai turėtų visko išklausti) KT vartoti neturėtų. O jei vartoja, tuomet nesiskųsti kažkuo susirgusios. Lygiai taip pat kaip einant į ugnį, kai žinai, kad sudegsi.
man 22.manes nieko neklause skyre eik.wat cia taip gydysim tawo menesiniu gikla.kad butu reguleriai sutrumpetu dienos ir kiekis.kam per 35 metai rukanciom negalima.nuejus pas daktare ji sako tokia jaunute su tokiom problemom.ir ne mazai merginu patenjka i ligonines.trombas patenka i smegenu lateles uzkemsa paralizuotais weidais guli
Papildyta:
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 12, 12:29)
Na jooo...paklausk kiek merginu eina pas ginekologes...kiek joms skyria KT ir net nepatikrine ju kraujo..i ka jis linkes..net nepaklausia ar tau yra migrena ar tau tas anas.skyria ir eik .nusiperki tada tik paerskaitai wisu tu nesamoniu.panom ispamsta krustys,priauga,lowoje sausra ir ledas...as nesuprantu kam jos aplamai reikalingos.del spuogu skyria KT .juokinga.ne jau nera kitu waistu? man ligoninei sake,kaip galima skirt waistu neistyrusmergynos.nzn gal cia man pasitaike tokia daktarele,kurios nelb.noreciau pamatyt.geriau eisiu i priwacia,bet zinosiu kad wiska padarys. Beto,ne as taip sakau,kad abortas geriau,o pati daktare pasake.t.p.KT sukelia gimdos kaklelio vezi. ir kas cia gero? daugiau waistu ant wisko isleisi nei preziku.beto didelis proc. kad mergom su KT gims su apgimimais.
Tuomet problema ne KT, o gydytojų, kurie bet kam tas tabletes skiria, nieko neištyrę ir neišklausinėję. manęs asmeniškai tikrai klausė visų dalykų ir dar pati perskaičiau anotaciją, nes ką gali žinoti. Ir apskritai kiekvieną vaistą vartojant reikia pasiskaityti ir susižinoti, o ne ryti bet ką ir bet kaip. kad medicinos sritis iškreipta, tai fakatas. Vaistų receptinių be receptų įsigyti taip pat lengva kaip duonos nusipirkt. Gydytojai atsainiai į viską žiūri, nes jiems pinigus ne valstybė moka, o farmacijų kompanijos. Taigi, šiuo atveju ne KT kaltint reikia, o tokią "atsilupusią" sistemą, kuriai moters sveikata ir gyvybė nė motais. O farmacijos kompanijos kažko itin kenksmingo tiesiog nevestų į rinką, nes ilgu laikotarpiu niekaip neišsilaikytų, todėl daroma hausybė tyrimų ir stengiamasi kiek galima sumenkint šalutinius poveikius ir įspėt rizikos grupes.
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 11, 20:02)
Nesnekek nesamoniu.KT yra kenksmingiau nei abortas.cia yra tarp kitko.jei pasidarai aborta gali susilaukti kito sweiko waikucio.kai wartoji KT tai lab kenkia .ir tas KT atsiliepia su kaupu.ne tik tawo sweikatai bei waiko. o seip panos nesusigalwokit:DD net juoktis garsei pradejau.ka cia snekat.kokia duso srowe dar.
Kai pasidarai abortą, gali apskritai vaikų nesusilaukt. O kur visi "savadarbiai" abortai, nelegalūs, pas neaiškius gydytojus?
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 11, 20:10)
beto pasiskatyk apie KT labiau.nes jie yra kensmingi net labai:) gal kompas neuzwelka informacijos? arba apgaudineji pati sawe.wien 2002 metais mire 17 panu,del pleistro.kiek panu paralizuotais kunais guli..keliom buna infarktai,insultai.pasikonsultuok su daktarais jie tau prawers akys.ginekologai suinteresuoti kad pirktu ju slamsta. wien as kiek bedu turejau su KT.ir daug atweju yra.as del ju wartojimo galejau netekt gywybes.mhm nekaltos tabletes.man daktarai sake,geriau aborta pasidaryt nei wisam gywenimui isywariau lygu.taip kad ponicka labiau pasiklausinek.nes ju blogesne puse dominuoja.
O kiek nuo abortų yra mirę, statistiką išvedei?
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 12, 12:29)
Žinai, tai labiau netgi ne gydytojų, o pačių moterų reikalas, kaip jos rūpinasi sveikata. O tikrai labai nesirūpina. Jei vienas gydytojas neatsakingas, eini pas kitą arba reikalauji savo teisių (kad ištirtų). Jūsų sveikata, jūsų reikalas.
Ir pačios gydytojui apie ligas pasakykit, ir anotaciją skersai išilgai 5kart perskaitykit. Ar dažna išvis tą lapuką skaito? Net ir čia viena po kitos kuriamos tokios absurdiškos temos- o juk daug kas parašyta info lapelyje. Galų gale, čia medikų reikia klausinėtis, o ne tokių pačių moteriškių forume.
Taip zinoma gydytojo reik klaust.kai esi wisikai zalia,tu net nepagalwoji kad reik kazko paklaust.pwz as tikrai rupinuos sawimi.ir newisada iseina suzinot wiska.man sake kad jos man nepakenks.o tik kai gawau ligas,man pradejoi kiti daktarai sakyt,DIEWE MERGAITE TAU APLAMAI JU NEGALIMA BUWO WARTOT.NU IR KA? aisq yra tokiu tikrai kurios gal nepperskaito ar dar kas.aj krc ka cia ir sneket.KT YRA BLOGAI!!! MINUSU JUOSE DAUGIAU NEI PLIUSu
Papildyta:
galu gale,kaip gali sakyt kad pacios turi pasiklaust.kita karta net napagalwoji.nesnekek taip ,nes gali toki SH... patirt.neduok diewe.
Papildyta:
galu gale man dbr krauja skystina waistais,buwau pas pulmonologa,ji pakraupus.pasake kodel tau ta tyrima nepadare,kodel ana.ir ne ji turi ta daryt,bet prisieme.o gydo nezinia nuo ko.nesuprantu.ir kaip pvz as tai tureciau zinot? turbut reikejo pasiklaust kodel man nedarot to tyrimo,jei aplamai pirma karta apie tai girdziu,kad tox yra.....taip kad neklaltink.ginekologes dirba toki darba.tai jos turi padaryt tirimus kuriuos reik.o ne as turiu klausinet.ka cia sneki.as nesu gydytoja,ir tikrai nzn ka kodel tureciau daryt.nes tai neelementarus klausimas.
Papildyta:
=O kiek nuo abortų yra mirę, statistiką išvedei?
nei as iswedinejau nei ka.tai esa mergos kwailos kurios ne pas specialystus eina.kazkaip nelb.girdekau kad nuo to jos mirtu.daugiau pasiskatyk .tai nereikes tipo cia varyt
Papildyta:
galu gale,kaip gali sakyt kad pacios turi pasiklaust.kita karta net napagalwoji.nesnekek taip ,nes gali toki SH... patirt.neduok diewe.
Papildyta:
galu gale man dbr krauja skystina waistais,buwau pas pulmonologa,ji pakraupus.pasake kodel tau ta tyrima nepadare,kodel ana.ir ne ji turi ta daryt,bet prisieme.o gydo nezinia nuo ko.nesuprantu.ir kaip pvz as tai tureciau zinot? turbut reikejo pasiklaust kodel man nedarot to tyrimo,jei aplamai pirma karta apie tai girdziu,kad tox yra.....taip kad neklaltink.ginekologes dirba toki darba.tai jos turi padaryt tirimus kuriuos reik.o ne as turiu klausinet.ka cia sneki.as nesu gydytoja,ir tikrai nzn ka kodel tureciau daryt.nes tai neelementarus klausimas.
Papildyta:
=O kiek nuo abortų yra mirę, statistiką išvedei?
nei as iswedinejau nei ka.tai esa mergos kwailos kurios ne pas specialystus eina.kazkaip nelb.girdekau kad nuo to jos mirtu.daugiau pasiskatyk .tai nereikes tipo cia varyt