noriu paklaust temos autore dar nepastojo?
siaubas moterys noredamos isvenkt kenksmingos vaistu pramones visko prigalvoja ir tiek prisidirba,kad netik vaistu prireikia.Paskui abortus darosi,nors tai dauk didesne zala nei kelis metus KT gerti,o jau nekalbu apie moraline.Apsiplovimas labai kenkia ir cia neapsisaugojimo budas,o saves zalojimas,dar maksties ar gimdos kaklelio kalelio vezi gali isivaryt O del KT nera yrodyta,kad jos kenkia,nors jau dauk metu ira naudojamos ir tiriamos.Kai zinai kaip jos veikia tai taip baisu neatrodo.Moterims kelia baime zodis hormonai,bet nepagalvoja,kad visas zmogaus organizmas sudarytas is hormonu.
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 22:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus . Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra. Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus . Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra. Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,
atsiprasau, bet man visa tai skamba kaip is neapsisvietusio zmogaus tikrai iki galo spermos neisplausi, o dar tie spermiukai tokie nagli , kad net kontraceptikai 100 % neapsaugo
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 15, 21:46)
Tik viena moteris pasakė, žinanti, kad apsiplovimas gali būti kaip pirmoji pagalba. Dėl grėsmės pienligei, vaginozei aš sutinku.
tai va, kaip pirmoji pagalba vienam kartui, o ne pastoviai ( ir tai ne 100 % patikima) jei jau labai norisi apsisaugoti yra tikrai negeru stipriu vaistu, geriamu po akto.
Yra tikrai patikimesnių apsisaugojimo priemonių
[COLOR=green]Ar tu dar ne nescia?
Beto siaubingesnio dalyko nematau uz tokius apsiplovimus.....
Bet temele gera verta demesio....
Kiek tau metu, gal tau reiktu su gydytojais ar tevais kokiais pasitart, kaip vyksta lytinis gyvenimas ir kokios apsisaugojimo priemones egzistuoja siame pasaulyje, o ne duso srove.....kiek esu girdejus tai moterys masturbuojasi su duso srove, bet ne issiplaudineja sperma is maksties.....siaubeks....
Beto siaubingesnio dalyko nematau uz tokius apsiplovimus.....
Bet temele gera verta demesio....
Kiek tau metu, gal tau reiktu su gydytojais ar tevais kokiais pasitart, kaip vyksta lytinis gyvenimas ir kokios apsisaugojimo priemones egzistuoja siame pasaulyje, o ne duso srove.....kiek esu girdejus tai moterys masturbuojasi su duso srove, bet ne issiplaudineja sperma is maksties.....siaubeks....
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 15, 20:46)
Kam atiduodamos slapima?
Matau, mamytes kritiškai pažiūrėjote į mano apsisaugojimo būdą. Jūs tikite vaistų pramone o aš nelabai. Baisu kišti į save hormonus, kurie tikrai kenkia. Netrukus gali būti didelis mito apie KT sprogimas.
Jūs šaipotės, o ar žinote, kaip vyksta pastojimo procesas, kokia yra spermatoido kelionė kiaušialastės link. Ir per kiek laiko spermatozoidas apvaisina kiaušidę. Tos kurios nežinote, geriau nieko nerašykite. Tik viena moteris pasakė, žinanti, kad apsiplovimas gali būti kaip pirmoji pagalba. Dėl grėsmės pienligei, vaginozei aš sutinku.
Matau, mamytes kritiškai pažiūrėjote į mano apsisaugojimo būdą. Jūs tikite vaistų pramone o aš nelabai. Baisu kišti į save hormonus, kurie tikrai kenkia. Netrukus gali būti didelis mito apie KT sprogimas.
Jūs šaipotės, o ar žinote, kaip vyksta pastojimo procesas, kokia yra spermatoido kelionė kiaušialastės link. Ir per kiek laiko spermatozoidas apvaisina kiaušidę. Tos kurios nežinote, geriau nieko nerašykite. Tik viena moteris pasakė, žinanti, kad apsiplovimas gali būti kaip pirmoji pagalba. Dėl grėsmės pienligei, vaginozei aš sutinku.
del gresmes ligoms bet ne pastojimui......ir manau pati nelabai jau ka cia besupranti ka daranti.....
Apsurdas
Nesamone