Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

noriu paklaust temos autore dar nepastojo? lotuliukas.gif
Atsakyti
na as nemanau kad tai gera apsisaugojimo priemone.puikus kelias pienlige,o pienlige tai labai nemalonus dalykas doh.gif
Atsakyti
siaubas moterys noredamos isvenkt kenksmingos vaistu pramones visko prigalvoja ir tiek prisidirba,kad netik vaistu prireikia.Paskui abortus darosi,nors tai dauk didesne zala nei kelis metus KT gerti,o jau nekalbu apie moraline.Apsiplovimas labai kenkia ir cia neapsisaugojimo budas,o saves zalojimas,dar maksties ar gimdos kaklelio kalelio vezi gali isivaryt blink.gifO del KT nera yrodyta,kad jos kenkia,nors jau dauk metu ira naudojamos ir tiriamos.Kai zinai kaip jos veikia tai taip baisu neatrodo.Moterims kelia baime zodis hormonai,bet nepagalvoja,kad visas zmogaus organizmas sudarytas is hormonu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 22:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

blink.gif blink.gif blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

atsiprasau, bet man visa tai skamba kaip is neapsisvietusio zmogaus schmoll.gif tikrai iki galo spermos neisplausi, o dar tie spermiukai tokie nagli hihihi.gif , kad net kontraceptikai 100 % neapsaugo

QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 15, 21:46)
Tik viena moteris pasakė, žinanti, kad apsiplovimas gali būti kaip pirmoji pagalba. Dėl grėsmės pienligei, vaginozei aš sutinku.   mirksiukas.gif

tai va, kaip pirmoji pagalba vienam kartui, o ne pastoviai ax.gif ( ir tai ne 100 % patikima) jei jau labai norisi apsisaugoti yra tikrai negeru stipriu vaistu, geriamu po akto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameya: 26 kovo 2008 - 09:29
doh.gif doh.gif doh.gif
Yra tikrai patikimesnių apsisaugojimo priemonių blink.gif
Atsakyti
[COLOR=green]Ar tu dar ne nescia?

Beto siaubingesnio dalyko nematau uz tokius apsiplovimus.....

Bet temele gera 4u.gif verta demesio.... first.gif

Kiek tau metu, gal tau reiktu su gydytojais ar tevais kokiais pasitart, kaip vyksta lytinis gyvenimas ir kokios apsisaugojimo priemones egzistuoja siame pasaulyje, o ne duso srove.....kiek esu girdejus tai moterys masturbuojasi su duso srove, bet ne issiplaudineja sperma is maksties.....siaubeks....

swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 15, 20:46)
Kam atiduodamos slapima?
Matau, mamytes kritiškai pažiūrėjote į mano apsisaugojimo būdą. Jūs tikite vaistų pramone smile.gif  o aš nelabai. Baisu kišti į save hormonus, kurie tikrai kenkia. Netrukus gali būti didelis mito apie KT sprogimas.
Jūs šaipotės, o ar žinote, kaip vyksta pastojimo procesas, kokia yra spermatoido kelionė kiaušialastės link. Ir per kiek laiko spermatozoidas apvaisina kiaušidę. Tos kurios nežinote, geriau nieko nerašykite. Tik viena moteris pasakė, žinanti, kad apsiplovimas gali būti kaip pirmoji pagalba. Dėl grėsmės pienligei, vaginozei aš sutinku.  mirksiukas.gif

del gresmes ligoms bet ne pastojimui......ir manau pati nelabai jau ka cia besupranti ka daranti.....
Atsakyti
Apsurdas doh.gif
Atsakyti
Nesamone schmoll.gif
Atsakyti
o kur svietimas? nejau niekas tau neaiskino apie saugojimasi? is kur tokios mintys?! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2008 02 25, 23:58)
extra atveju saugojasi ant krano uzmovus senoviskos skalbimo masinos zarna i nutaikius i save vandens srove smile.gif kol kas nepastojo smile.gif
unsure.gif unsure.gif unsure.gif swoon.gif
siaip normal suaugusi moteris iki daznu ekstra atveju situacijos "nedavestu" g.gif
Atsakyti