Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

daikteliautoja neisizeisk, kai pamatau tavo avatara, man atrodo, kad tu po to apsiplovimo... nesupyk...
Atsakyti
beje, prie to pačio... iš vieno vyriškio kažkada išgirdau frazę, kad jo žmona turėjo kažkokį tai specialų prietaisą skirtą būtent apsiplovimui po lytinio akto. kažkaip tada nepatogu buvo klausti kas tai per prietaisas g.gif
tai va gal kuri žinote tokį?
Atsakyti
Kontraceptinis prietisas? O gal tai buvo tiesiog intymios higienos žele ax.gif
Atsakyti
Na pritariu, kad gali minimaliai sumazinti galimybe pastoti. Bet del to minimalumo man atrodo, geriau jau rinktis kazka kita. Ir tikrai visai nebutina hormonine kontracepcija naudotis - o kam prezervatyvai, spremicidai ir t.t. skirti?
Atsakyti
QUOTE(madeina @ 2007 11 16, 21:18)
daikteliautoja neisizeisk, kai pamatau tavo avatara, man atrodo, kad tu po to apsiplovimo... nesupyk...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Ne, aisku, nepykstu. Turi puiku humoro jausma.
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

Man atrodo nuo tokio "saugojimosi" garantuotas bilietas i Nestukiu pasnekesius doh.gif

O kaip pastojimas vyksta as zinau. Panasu kad temos autore - nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 11 16, 22:39)
Na pritariu, kad gali minimaliai sumazinti galimybe pastoti. Bet del to minimalumo man atrodo, geriau jau rinktis kazka kita. Ir tikrai visai nebutina hormonine kontracepcija naudotis - o kam prezervatyvai, spremicidai ir t.t. skirti?

Taip, viska isbandziau. Spermicidai ir "gandonai" lotuliukas.gif netinka spontaniskiems zmonems. Vyrui prezervatyvai sumazina jautruma. Sako, kad verzia. Spermicidai persti, tai butu nieko, beto, kol juos ten isidedi... Viskas plaukia. Itariu, kad su "farmatexais" ir pastojau. Aciu jiems, kad dabar turiu savo lelyte wub.gif Nors gal ir ne del ju. Tabletes - apie ju sudeti isvis patyliu. Beto ir daktarai jau garsiai prabyla apie ju zala. Del spirales - nesu tikra del jos veikimo. Prisiskaiciau cia, kad buna poto reikia ja istraukti su gemaleliu verysad.gif Man pagailo to vaikelio verysad.gif
Padariau isvada, visi medicininiai kontracepcijos budai smogia zmogui per tarpukoji, i pacia silpniausia vieta tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2007 11 17, 00:04)
Man atrodo nuo tokio "saugojimosi" garantuotas bilietas i Nestukiu pasnekesius  doh.gif

Yra saugojimosi budu yvairiu, patikimu, kurie labai tau, moterie, kenksmingi, ir nelabai patikimu, kurie beveik arba visai nekenkia.
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

Nu nežinau kaip dėl apsaugos tokiu būdu, bet dar po kokios 2 savaičių tai pienligė garantuota.
Yra ir kitų būdų, patikimų, tik reikia jais labiau pasitikėti ir neieškoti juose vien tik žalos. 4u.gif
Atsakyti
Bet tai "saugais" taip tik dvi savaites, kažin ar dar po dviejų sulauksi mėnesinių. Kažkodėl man nelabai "saugus" atrodo toks būdas.Bandau įsivaizduoti kaip ten viską galima išplauti g.gif
Atsakyti
Man,tai atrodo visai nepatikima,merginos naudoja normalius kontraceptikus ir pastoja,o toks apsisaugojimo budas,man isvis kelia abejojimu.
Atsakyti
Visiškai nepatikimas apsisaugojimo būdas
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 11 17, 11:33)
Visiškai nepatikimas apsisaugojimo būdas

As pritariu ir kitu komentaru nerasysiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangausvaivorykste: 17 lapkričio 2007 - 14:04