Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

Nu jau as tai netikiu kad apsipiplovimas pades apsisaugot nuo nestumo lotuliukas.gif ,nesamone kazkokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai čia tikriausiai apsisaugojimas nuo nešvarių spermatozojdų thumbup.gif
Atsakyti
Nuo nešvarių reikia saugotis nuprausiant savo vyriškį prieš
O ne pačiai apsiplovinėti po... cool.gif
Atsakyti
Nors seniai jau buvo rasyta, bet... - toms kur stebejosi vyrais kuriems prezervatyvai "spaudzia, mazina jautruma, baigt negali" - isties buna toks paprastas dalykas, kai prezervatyvas yra per mazas, ir kaip tu ji bedesi vis tiek jis ir spaudzia ir visaip kitaip trukdo. Deja tu didesniu nusipirkti galima praktiskai tik sekso reikmenu parduotuvese, jie kainuoja trigubai brangiau, ir tikrai nera jokiu ten spalvu/skoniu ir t.t. pasirinkimo.
Taigi nebutinai kiekvienas vyras, kuris sako, kad jam prezervatyvai sukelia diskomforta, bando apgauti partnere smile.gif

O jei i tema - nesiryzciau taip saugotis
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 02 19, 19:10)
Kad neprisidirbciau naudoju antigrybelini tepala kartais.
O ar zinai, kas nagu laka valo geriau nei acetonas - ogi patentex oval.  lotuliukas.gif rimati, pabandyk arba paklausk bandziusiuju. nu man toks tada juokas paeme  lotuliukas.gif kai po panaudojimo viskas nuejo  lotuliukas.gif idomu, ko ten deda, gal acetono, o vaistinej parduoda  blink.gif

Nevartoju tokių dalykų ir nagų lako nenuiminėju. Viską naudoju pagal paskirtį tongue.gif
O kam tiek rūpesčių prisidaryt, nepatikima apsauga ir jau iškart vaistai nuo galimos ligos. Nūūū, nesąmonė tikra g.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2008 02 20, 23:55)
Nors seniai jau buvo rasyta, bet... - toms kur stebejosi vyrais kuriems prezervatyvai "spaudzia, mazina jautruma, baigt negali" - isties buna toks paprastas dalykas, kai prezervatyvas yra per mazas, ir kaip tu ji bedesi vis tiek jis ir spaudzia ir visaip kitaip trukdo. Deja tu didesniu nusipirkti galima praktiskai tik sekso reikmenu parduotuvese, jie kainuoja trigubai brangiau, ir tikrai nera jokiu ten spalvu/skoniu ir t.t. pasirinkimo.
Taigi nebutinai kiekvienas vyras, kuris sako, kad jam prezervatyvai sukelia diskomforta, bando apgauti partnere smile.gif

O jei i tema - nesiryzciau taip saugotis

Tai kad yra tų didelių gumyčių paprastose vaistinėse tongue.gif Tik spalvotas ir rumbuotas matyt tikrai tik sexshope galima įsigyt.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 11 14, 17:48)
Nu juokingas tavo parasymas, nepyk  biggrin.gif Kvailiau sugalvot negalima. Jei tu nejuokauji, tai galiu pasakyt, kad tai visiskai nesaugu, nes tu niekaip neisplausi spermos is gimdos, o tokiais apsiplovimais tik pienlige isitaisysi, nes isplauni visas gerasias maksties bakterijas.

Pritariu, skaiciau kazkada paneleje , kad viena mergina taip mas g.gif turbuojasi, tai jai buvo pasakyta maksties stipria srove neplauti nes pazeisi maksties rugstingumo pusiausvyra ir privis bloguju bakteriju
O spermotozoidu vistiek visu is ten neisplausi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 21, 05:52)
Nevartoju tokių dalykų ir nagų lako nenuiminėju. Viską naudoju pagal paskirtį  tongue.gif
O kam tiek rūpesčių prisidaryt, nepatikima apsauga ir jau iškart vaistai nuo galimos ligos. Nūūū, nesąmonė tikra  g.gif
Tai kad yra tų didelių gumyčių paprastose vaistinėse  tongue.gif  Tik spalvotas ir rumbuotas matyt tikrai tik sexshope galima įsigyt.

Varai vis savo, kaip uzsukta tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
zinau, kad mano mamos drauge, moteris jau turinti 2 vaikus, extra atveju saugojasi ant krano uzmovus senoviskos skalbimo masinos zarna i nutaikius i save vandens srove smile.gif kol kas nepastojo smile.gif
bet cia ne mano reikalas, tiesiog as manau, kad tai nera patikimas budas.
daikteliautoja, tu sakai, kad hormoniniai kontraceptikai zaloja sveikata, bet juk ir tavo naudojamas budas kenkia naturaliai maksties mikroflorai, o kovoti su pienlige ar kitomis infekcijomis nera jau taip miela...
Atsakyti
pritariu daugumai, kad toks apsisaugojimo budas nera iseitis, o tik saves zalojimas-gal net didesnis, nei kontraceptiku vartojimas.
as pati saugausi kontraceptikais ir jei yra salygos, po smileysex.gif apsiplaunu su irigatoriumi, kuriame istirpdau yogurto tabletes miltelius. tai darau ne tam, jog manau, kad mane apsaugos nuo nestumo, o tam, kad pienlige neatsirastu. tai mano profilaktines priemones, kad isvengciau tos bjaurybes.
besiplaudama pastoviai stipria duso srove, tikrai prisikviesi sita zaraza, o su ja gyventi nera jau taip smagu. kai jau ji uzpuola, tai be 200lt nepraeis, nes visokios zvakutes, tepalai ir t.t. tikrai nemazai kainuoja. be to, ne visada ir tos zvakutes padeda.....
siulyciau susimastyti ir nutraukti toki saves zalojima. tuo labiau, kad ginekologai grieztai draudzia tokius apsiplovimus
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 02 27, 10:21)
pritariu daugumai, kad toks apsisaugojimo budas nera iseitis, o tik saves zalojimas-gal net didesnis, nei kontraceptiku vartojimas.
as pati saugausi kontraceptikais ir jei yra salygos, po smileysex.gif apsiplaunu su irigatoriumi, kuriame istirpdau yogurto tabletes miltelius. tai darau ne tam, jog manau, kad mane apsaugos nuo nestumo, o tam, kad pienlige neatsirastu. tai mano profilaktines priemones, kad isvengciau tos bjaurybes.
besiplaudama pastoviai stipria duso srove, tikrai prisikviesi sita zaraza, o su ja gyventi nera jau taip smagu. kai jau ji uzpuola, tai be 200lt nepraeis, nes visokios zvakutes, tepalai ir t.t. tikrai nemazai kainuoja. be to, ne visada ir tos zvakutes padeda.....
siulyciau susimastyti ir nutraukti toki saves zalojima. tuo labiau, kad ginekologai grieztai draudzia tokius apsiplovimus

O man pienligės baigėsi, kai parinko gerus kontraceptikus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2007 12 19, 00:31)
Labai nustebau atradus, kad tema dar neissemta smile.gif tikrai pasisakyta pakankamai buvo daug smile.gif
tiesa, nesenai grizau is arabu salies, o pas juos prie tuliku tokie kraneliai apsiprausimui yra, tai pamacius sita tema prisiminiau smile.gif ale arabes gi gimdo kasmet po lelioka ir kaip joms taip gaunas tokius nerealius kraniukus turint  g.gif  tarp kitko naudojau, zymiai patogiau nei bide  thumbup.gif

Arabai tuos kraniukus naudoja uzpakalio apsiplovimui, nes naudoti popieriu jiems tikejimas draudzia.
Atsakyti
ir ko tik neismasai kai reikia apsisaugoti g.gif blink.gif idomybiu svietas biggrin.gif
Atsakyti