o valerijonas tarp koju nuo baimes, kai menesines veluoja
savaitgali viesejau pas mama ir man po ranka pakliuvo 1977 m. leistas "Šeimininkes vadovas". "Vadove" tarp visokiu patarimu buvo ir skil;tele apie kudikiu auginima, o taip pat ir nestumu reguliavimus. pairodo sita autores temos minima priemone, buvo siuloma moterims kaip gana efektyvi:). Po lytinio akto buvo siuloma praplauti maksti silpnu kalio permanganato arba acto rugsties tirpalu...Vis del to, buvo pamineta, kad nestumo kartais nepavyksta isvengti, kad ir labai saugomasi:). dar buvo minimas kazkoks "moteriskas dusas". kazin kas tai per irenginys, gal kas zino?Tai va kaip mamos saugojosi:)
nu ka zinau, nejau neteko girdeti, kad negalima ten giliai apsiplovineti, juk viska ten "issiplausi", o tada gali pienlige pasigauti ar pan., o del apsisaugojimo, naudok tada prezervatyvus ar ka nors, o ne duso srove...
ne, nu kas cia tokia nesamone sugalvot gali? apsiprausei ir saugi tik kazin kodel tiek hormoniniu ir kitokiu apsisaugojimo budu yra prigalvota
sveikutes uzlekiau ir as cia..
idomia temuke uzvedet
ir as turiu savo nuomone apie visa ta moteriskaji apsisaugoti padedanti dusa... ir ta nuomone labai neigiama... vien del to, kad tuo vandenuku - gilus apsiplovimas - sunaikina visas bakterijas, ir tada leika tik sausa terpe... tai kazin ar cia gera mintis... nebent tai nesukelia moteriai jokiu neigiamu pasekmiu....
idomia temuke uzvedet
ir as turiu savo nuomone apie visa ta moteriskaji apsisaugoti padedanti dusa... ir ta nuomone labai neigiama... vien del to, kad tuo vandenuku - gilus apsiplovimas - sunaikina visas bakterijas, ir tada leika tik sausa terpe... tai kazin ar cia gera mintis... nebent tai nesukelia moteriai jokiu neigiamu pasekmiu....
QUOTE(mamutiene @ 2008 02 13, 12:02)
savaitgali viesejau pas mama ir man po ranka pakliuvo 1977 m. leistas "Šeimininkes vadovas". "Vadove" tarp visokiu patarimu buvo ir skil;tele apie kudikiu auginima, o taip pat ir nestumu reguliavimus. pairodo sita autores temos minima priemone, buvo siuloma moterims kaip gana efektyvi:). Po lytinio akto buvo siuloma praplauti maksti silpnu kalio permanganato arba acto rugsties tirpalu...Vis del to, buvo pamineta, kad nestumo kartais nepavyksta isvengti, kad ir labai saugomasi:). dar buvo minimas kazkoks "moteriskas dusas". kazin kas tai per irenginys, gal kas zino?Tai va kaip mamos saugojosi:)
Kalio perm. gali pasireikšt toksinis poveikis, o su acto tirpalu valau arbatinį nuo kalkių Tai galima tik pagalvot, kokį poveikį šitie skystimėliai daro moteriai
Jūs jau nepykite, bet man čia juodas cirkas
manau, kad negalima tokios temos gvildenti rimtai, o reikia griežto pasakymo, kad tai nerimta ir tokios pasaugos nepadės ir jų net nedera bandyti.
pasakymas: bandykite, pamatysite, kad nepadės, duoda viltį jaunoms panelėms neturinčioms gero kontakto su motinomis, neturinčioms pinigų kontraceptikams bandyti, o va taip ir pasigaunami netyčiukai, kurie vėliua kenčia nuo motinų neišprusimo.
manau, kad negalima tokios temos gvildenti rimtai, o reikia griežto pasakymo, kad tai nerimta ir tokios pasaugos nepadės ir jų net nedera bandyti.
pasakymas: bandykite, pamatysite, kad nepadės, duoda viltį jaunoms panelėms neturinčioms gero kontakto su motinomis, neturinčioms pinigų kontraceptikams bandyti, o va taip ir pasigaunami netyčiukai, kurie vėliua kenčia nuo motinų neišprusimo.
nesąmonė totali prisidirbsi su savo dziundze tokiais giluminiais valymais
QUOTE(Droo @ 2008 02 19, 14:28)
Nežinau, man atrodo klaiki nesamonė...
Nesuprantu, kaip tokie kliedesiai moterims šauna į galvą: gal galvoja, kad taip pigiau...
Juk prezervatyvai ar kiti rimtesni kontraceptikai kainuoja....
Na, bet tada ir dušas, ir actas, ir kalio permanganatas kainuoja.
Ir netgi internetas....
Juokinga net ir pagalvoti, kad tokios temos būna....
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2008 02 19, 01:07)
Jūs jau nepykite, bet man čia juodas cirkas
Nu tai ka as kalta, kad kazkas neturi kontakto su motinomis. Ir as kontakto su savaja neturiu, bet kol kas padeda man. Bet, nebandykite to nepasitare su vaistininku ir po vestuviu galima tik!
Papildyta:
QUOTE(Droo @ 2008 02 19, 20:28)
Kad neprisidirbciau naudoju antigrybelini tepala kartais.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 14, 02:23)
Kalio perm. gali pasireikšt toksinis poveikis, o su acto tirpalu valau arbatinį nuo kalkių Tai galima tik pagalvot, kokį poveikį šitie skystimėliai daro moteriai
O ar zinai, kas nagu laka valo geriau nei acetonas - ogi patentex oval. rimati, pabandyk arba paklausk bandziusiuju. nu man toks tada juokas paeme kai po panaudojimo viskas nuejo idomu, ko ten deda, gal acetono, o vaistinej parduoda
na, visvien nemanau, kad tai gera idėja