Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(Samira @ 2008 01 23, 11:05)
Mano ginekologė, sako, kad šitas būdas yra bobučiu pasaka ir kad jo patikimumas yra 0.5 procentai. Apvaisinimas vyksta juk ne išoriniuose lytiniuose organuose.
Papildyta:
Paskaičius apie įvairius apsisaugojimo būdus, kuriuos praktikuoja visuomenė galima daryti išvadą, kad lytinis ugdymas mokykloje yra BŪTINAS. Prisiminus savo pirmają patirtį galvoju, kad buvau labai kvaila ir naivi, nes turėjau tik epizodinių žinių. O jeigu viskas būtų buvę išsamiai išaiškinta mokykloje, būčiau išvengus rimtų klaidų. blush2.gif

Va, va.
Ir be galo kvaili tie, kurie yra pries tokias paskaitas mokykloje. Užtrinti žodžiai, bet jei nebus tokių paskaitų, tai tiesiog nebus ne sexo tarp nepilnamečių, o nebus tinkamo apsisaugojimo ir gausis maži vaikučiai nestuke.gif
Atsakyti
... arba ligos dėl netinkamų apsisaugojimo priemonių pasirinkimo.

Beje, dėstyti mokykloje reikia ne tik lytinio ugdymo techninius ir statistinius, bet ir moralinius bei etinius dalykus. Kas geriau: ryti postinora ir kenkti sau, darytis abortą ar gimdyti nelaukiamą vaiką ar laukiamą, bet nuo netinkamo žmogaus. Mokykloje turi būti diegiama tai, kad reikia ieškoti tinkamo žmogaus, kad atsitikus avarijai, nereikėtu rinktis pirmųjų trijų variantų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 23 sausio 2008 - 12:44
QUOTE(Koshka21 @ 2008 01 23, 12:29)
Va, va.
Ir be galo kvaili tie, kurie yra pries tokias paskaitas mokykloje. Užtrinti žodžiai, bet jei nebus tokių paskaitų, tai tiesiog nebus ne sexo tarp nepilnamečių, o nebus tinkamo apsisaugojimo ir gausis maži vaikučiai nestuke.gif

o dar būna tokių, kurie prieš tai?
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2008 01 24, 00:22)
o dar būna tokių, kurie prieš tai?

Taigi apstu davatkų, kurie sako, kad lytinis švietimas tik dar labiau skatina nepilnamečius lytiškai santykiauti. Paklausykite kaip rėkia tėvai tų vaikų, kuriuos mokykloje mokina kaip prezervatyvą teisingai užsimauti. Atseit, kam to reikia, išmokęs nepilnametis tuoj ir bandys tai padaryti. Vien paskaičius delfio komentarus, net silpna darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 24 sausio 2008 - 08:19
O paskiau dar labiau silpna darosi skaitant apie abortų statistiką ir naujagimius konteineriuose g.gif Va ką daro tas jų priešinimasis. Jaunimo nuo sekso nesustabdys niekas, išskyrus juos pačius. Bet kadangi kūnas subręsta greičiau nei protas, tai tegalima tik padėt išvengt blogiausių pasekmių.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 01 23, 16:05)
Mano ginekologė, sako, kad šitas būdas yra bobučiu pasaka ir kad jo patikimumas yra 0.5 procentai. Apvaisinimas vyksta juk ne išoriniuose lytiniuose organuose.
Papildyta:
Paskaičius apie įvairius apsisaugojimo būdus, kuriuos praktikuoja visuomenė galima daryti išvadą, kad lytinis ugdymas mokykloje yra BŪTINAS. Prisiminus savo pirmają patirtį galvoju, kad buvau labai kvaila ir naivi, nes turėjau tik epizodinių žinių. O jeigu viskas būtų buvę išsamiai išaiškinta mokykloje, būčiau išvengus rimtų klaidų. blush2.gif

Ar puse procento at 0.50 procentu
Santykiu turiu ne kasdien, nuo sios temos sukurimo, ir anksciau"saugausi" taip. Nezinau, kiek dar nepastosiu. Ir prie ko cia mano temoj kudikiai konteineriuose, abortai lotuliukas.gif
Niekam sio budo nesiulau. Kadangi jis nepatikimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 01 24, 18:34)

Niekam sio budo nesiulau. Kadangi jis nepatikimas  tongue.gif

tai kam tada 'saugaisi' jei zinai,kad nepatikimas g.gif
Atsakyti
Nu jo keisti tokie apsisaugojimai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduska @ 2008 01 26, 16:58)
Nu jo keisti tokie apsisaugojimai doh.gif  doh.gif

nieko keisto nematau. čia tiesiog kvaila, o ne keista umn.gif dvidešimt pirmam amžiuje su dušo srove... doh.gif doh.gif
Atsakyti
man asmeniskai tiesiog slykstu skaityti kai kuriu moteru pasisakymus doh.gif .nejau butina sitaip zmogu juodinti?gal uztektu pasakymo kad as nepritariu tokiam apsisaugojimo budui?
Atsakyti
Truksta kulturos, pakantumo, kitaip mastantiems, tolerancijos. Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis.
Atsakyti
Aš nemanau, kad čia kas nors juokiasi. Jeigu mano pasisakymas įžeidė, nuoširdžiai atsiprašau. Tiesiog mediciniškai šis apsisaugojimo būdas yra labai labai nepatikimas, ir vargu ar jį galima būtų taip pavadinti. Man tiesiog įdomu, kodėl būtent toks pasirinktas.
Papildyta:
Skaitytojų reakcija, mano nuomone, yra ne panieka ar pasityčiojimas iš autorės, o normalus pasipiktinimas, kad tokį higienos dalyką vadina apsisaugojimo priemone.
Atsakyti