QUOTE(Samira @ 2008 01 23, 11:05)
Mano ginekologė, sako, kad šitas būdas yra bobučiu pasaka ir kad jo patikimumas yra 0.5 procentai. Apvaisinimas vyksta juk ne išoriniuose lytiniuose organuose.
Papildyta:
Paskaičius apie įvairius apsisaugojimo būdus, kuriuos praktikuoja visuomenė galima daryti išvadą, kad lytinis ugdymas mokykloje yra BŪTINAS. Prisiminus savo pirmają patirtį galvoju, kad buvau labai kvaila ir naivi, nes turėjau tik epizodinių žinių. O jeigu viskas būtų buvę išsamiai išaiškinta mokykloje, būčiau išvengus rimtų klaidų.
Papildyta:
Paskaičius apie įvairius apsisaugojimo būdus, kuriuos praktikuoja visuomenė galima daryti išvadą, kad lytinis ugdymas mokykloje yra BŪTINAS. Prisiminus savo pirmają patirtį galvoju, kad buvau labai kvaila ir naivi, nes turėjau tik epizodinių žinių. O jeigu viskas būtų buvę išsamiai išaiškinta mokykloje, būčiau išvengus rimtų klaidų.
Va, va.
Ir be galo kvaili tie, kurie yra pries tokias paskaitas mokykloje. Užtrinti žodžiai, bet jei nebus tokių paskaitų, tai tiesiog nebus ne sexo tarp nepilnamečių, o nebus tinkamo apsisaugojimo ir gausis maži vaikučiai