Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(mylimuke @ 2008 01 05, 19:18)
Vaikai niekam nėra kančia (išskyrus... bet jau čia kita tema), bet natūralu, kad po vieno netyčiuko susirūpiname rimtesniu apsisaugojimu, jei daugiau nenorim staigmenų  ax.gif

Ne tavo reikalas! Keliu metu pati pasigimdei netyciuka? 19. Reprodukcinio amziaus pabaiga tikrai sakyciau tolokai bigsmile.gif Ir dristi mane mokyti ir izeidineti. Gal pakalbam apie vestuves is reikalo, Mylimuke tongue.gif (Bet jau cia kita tema) Pats laikas dabar tau susirupinti rimtesne apsauga, tad sita tema tikrai ne tau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 29, 01:55)
Tikrai VISOS? O kaip prezervatyvai, bazinės temp.matavimas, vaisingų dienų skaičiavimas? Kas čia kuom kenkia?  g.gif  O kaip susilaikymas?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Autorė jau turi 2 vaikus, o jos reprodukcinio amžiaus pabaiga dar tolokai  g.gif  Įdomu, po kelinto vaiko susiprotės? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 01 05, 02:56)
Labai jau įžeist nenorėjau. Bet panašu, kad pats laikas pradėt naudotis patikima kontracepcija.

Atsakyti
Tai prasideda asmeniniai įžeidinėjimai dabar? negražu, merginos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 01 05, 16:26)
O is ko tu sprendi, kad ji jokiu gyvu nenori daugiau staigmenu?

Taigi ieško "patikimos" apsaugos laugh.gif

QUOTE(daikteliautoja @ 2008 01 05, 16:40)
Ne tavo reikalas! Keliu metu pati pasigimdei netyciuka? 19. Reprodukcinio amziaus pabaiga tikrai sakyciau tolokai  bigsmile.gif  Ir dristi mane mokyti ir izeidineti. Gal pakalbam apie vestuves is reikalo, Mylimuke  tongue.gif (Bet jau cia kita tema) Pats laikas dabar tau susirupinti rimtesne apsauga, tad sita tema tikrai ne tau  schmoll.gif

Jau susirūpinau mirksiukas.gif Taip kad antra liniuotė dar negreit atsiras mano paraše laugh.gif
O ar vestuvės buvo iš reikalo, ar ne iš reikalo, tu nežinai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2008 01 07, 09:52)
Tai prasideda asmeniniai įžeidinėjimai dabar? negražu, merginos... schmoll.gif

Kaip sauksi, taip ir atsilieps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 07 sausio 2008 - 13:58
juokinga man lotuliukas.gif
Atsakyti
hmm nukrupote mergaites nuo temos blush2.gif ax.gif
mano nuomone, šis apsisaugojimo būdas hmmm doh.gif schmoll.gif galima sakyti keistokas. tikrai jo nepraktikavau ir nežadu bandyti rolleyes.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 18:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

Perskaiciau visa tema ir galiu atsakyti i tavo klausimus smile.gif
1 Taip tu tokia viena
2. Tai visiskai nepatikima
Keista tai, kad pradzioje tu klausei, o dabar teigi, kad tai saugiausias ir geriausias apsisaugojimo budas ir pries ji visi kiti yra nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
NA Jūs labai peikiate temos autorę. Aš taipogi sutinku, kad toks apsisaugojimo būdas yra labai nepatikimas, jei taip nuolatos, bet gal tuomet galima čia surašyti kitus alternatyvius būdus (žinoma ne nuolatos saugotis) jei netyčia nutinka "avarija". Žinoma, apie postinor'ą aš nekalbu, tai irgi žalinga organizmui.

Taigi vietoj temos autorės puolimo, geriau savo žiniomis pasidalinkit, ką daryti, jei netyčia nutiko ko nesitikėjome...

P.S. Idomu, kaip sekasi autorei su tokiu saugojimosi būdu...
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 20:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

hmmm..... g.gif biggrin.gif idomu kiek laiko nepastosi taip saugodamasi g.gif ..
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 01 05, 16:40)
Ne tavo reikalas! Keliu metu pati pasigimdei netyciuka? 19. Reprodukcinio amziaus pabaiga tikrai sakyciau tolokai  bigsmile.gif  Ir dristi mane mokyti ir izeidineti. Gal pakalbam apie vestuves is reikalo, Mylimuke  tongue.gif (Bet jau cia kita tema) Pats laikas dabar tau susirupinti rimtesne apsauga, tad sita tema tikrai ne tau  schmoll.gif
Papildyta:

Papildyta:

daikteliautoja, ko tu cia taip parinies? nemazai laiko praejo nuo uzklausimo... tikiuosi, pasinaudojai kitu patarimais (tam juk ir klausei) ir hormonai nepasoko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 21:44)
Sveikos,

Nebandžiau ir nebandysiu thumbup.gif
Ir dar dėmesi atkreipė žodžiai Taip saugausi jau pora savaičių . Palauk kokį mėnesį biggrin.gif
Be ižeidimų. Tiesiog tikrai keistas apsisaugojimo budas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koshka21: 23 sausio 2008 - 00:14
Mano ginekologė, sako, kad šitas būdas yra bobučiu pasaka ir kad jo patikimumas yra 0.5 procentai. Apvaisinimas vyksta juk ne išoriniuose lytiniuose organuose.
Papildyta:
Paskaičius apie įvairius apsisaugojimo būdus, kuriuos praktikuoja visuomenė galima daryti išvadą, kad lytinis ugdymas mokykloje yra BŪTINAS. Prisiminus savo pirmają patirtį galvoju, kad buvau labai kvaila ir naivi, nes turėjau tik epizodinių žinių. O jeigu viskas būtų buvę išsamiai išaiškinta mokykloje, būčiau išvengus rimtų klaidų. blush2.gif
Atsakyti