QUOTE(Sommer @ 2007 12 30, 12:39)
1) Deja,nutrauktas lytinis aktas gali iššaukti impotenciją vyrui,psichologiškai blogai veikia ir moteris,
2) prezervatyvai išsausina gleivinę,dažnai alergizuoja..
3) Dėl dienų skaičiavimo-sutinku,kad nekenksminga,bet sūnaitėlis mano 12-kametis man kasdien patvirtina šito būdo nepatikimumą,tad daugiau nerizikavau..
1) čia jei po to ejakuliacija taip ir neįvyksta. bet gi vyras baigti gali nebūtinai viduj. tada ir negrės jokios impotencijos. bet, kaip ir sakiau, čia priklauso nuo vyro sąmoningumo, blaivumo ir t.t
2) šiaip jau labai retai alergizuoja ir sausina. čia daugiau išimtis negu taisyklė.
3) na su amžium moterims šis būdas yra vis veiksmingesnis, nes vis geriau pažįsti save. aš taip saugojuosi 10 m ir niekada nesu turėjus neplanuoto nėštumo. o vos nusprendėm pradėti vaiką, pasiskaičiavau kada ovuliacija ir mums pavyko jau per pačią 1 dieną. todėl bent jau man šis būdas labai veiksmingas. bet kaip ir sakiau - reikia gerai pažinti save, reikia kad ciklas būtų reguliarus, o potencialiai pavojingomis dienomis saugotis kitais būdais
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 12 30, 13:21)
nieko sau-testinis zindymas-naturalus budas
kur gamtoj taip matet? tarsi pienas is parduotuves plauktu, juk organizme turi veikti pieno gamybos mechanizmas
na šiaip jau tai neišsivysčiusiose šalyse yra labai dažnas kontracepsijos metodas. nes žindant kas 3 - 4 val daugumai moterų ovuliacija neatsistato. pirmykštėse gentelėse vaikai gimsta kas 4-5 m nes moterys 4-5 m žindo vaikus. na bet aišku, mūsų visuomenėje yra ir veiksmingesnių metodų. šį paminėjau tiesiog kaip 1 iš galimų natūralių metodų.
o pieno gamybos mechanizmas veikia tol, kol organizme cirkuliuoja pakankamai hormono prolaktino. o jo cirkuliuoja pakankamai tada, kai žindai ir neprimaitini.
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 12 30, 14:04)
Beto spermatozoidai gali isgyventi savaite
ir islaukti vaisingos dienos.
nu žinok savaitę praktiškai negali. max 2-4 d