QUOTE(Sommer @ 2007 12 28, 19:12)
Nu,kai pgalvoji-VISOS priemonės gadina sveikatą,nes jų naudojimas -ėjimas prieš gamtą,Bet esu 100 procentų tikra,kad apsiplovimai mažiau kenkia,nei kontraceptikai..Niekada jų nenaudojau,nes man tai-pats baisiausias apsisaugojimo būdas.
Tikrai VISOS? O kaip prezervatyvai, bazinės temp.matavimas, vaisingų dienų skaičiavimas? Kas čia kuom kenkia? O kaip susilaikymas?
QUOTE(Germante @ 2007 12 28, 19:49)
Pazistu dvi moteris, kurios taip saugojosi. Viena turi viena, o kita du vaikus, po sio kontracepcijos metodo. Ir viena ir kita dabar gerai kontr. tabletes
Autorė jau turi 2 vaikus, o jos reprodukcinio amžiaus pabaiga dar tolokai Įdomu, po kelinto vaiko susiprotės?
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 16, 19:15)
Taip, viska isbandziau. Spermicidai ir "gandonai" netinka spontaniskiems zmonems. Vyrui prezervatyvai sumazina jautruma. Sako, kad verzia. Spermicidai persti, tai butu nieko, beto, kol juos ten isidedi... Viskas plaukia. Itariu, kad su "farmatexais" ir pastojau. Aciu jiems, kad dabar turiu savo lelyte Nors gal ir ne del ju. Tabletes - apie ju sudeti isvis patyliu. Beto ir daktarai jau garsiai prabyla apie ju zala. Del spirales - nesu tikra del jos veikimo. Prisiskaiciau cia, kad buna poto reikia ja istraukti su gemaleliu Man pagailo to vaikelio
Padariau isvada, visi medicininiai kontracepcijos budai smogia zmogui per tarpukoji, i pacia silpniausia vieta
Papildyta:
Yra saugojimosi budu yvairiu, patikimu, kurie labai tau, moterie, kenksmingi, ir nelabai patikimu, kurie beveik arba visai nekenkia.
Padariau isvada, visi medicininiai kontracepcijos budai smogia zmogui per tarpukoji, i pacia silpniausia vieta
Papildyta:
Yra saugojimosi budu yvairiu, patikimu, kurie labai tau, moterie, kenksmingi, ir nelabai patikimu, kurie beveik arba visai nekenkia.
Na tai jeigu tau netinka nei vienas is israstu kontracepcijos budu - tai reiskia tau skirta gyventi kaip Dievas sake: santykiauti tik norint pratesti gimine, ir jokio sekso del malonumo!
Geriausia kontracepcijos priemone siuo atveju - aspirino tablete, stipriai suspausta tarp kelenu
QUOTE(Sommer @ 2007 12 28, 18:12)
Nu,kai pgalvoji-VISOS priemonės gadina sveikatą,nes jų naudojimas -ėjimas prieš gamtą,Bet esu 100 procentų tikra,kad apsiplovimai mažiau kenkia,nei kontraceptikai..Niekada jų nenaudojau,nes man tai-pats baisiausias apsisaugojimo būdas.
na tikrai NEVISOS . pvz natūralus šeimos planavimas (vaisingų dienų sekimas pagal gleives arba matuojant bazinę temperatūrą, ilgametis dažnas žindymas) - tikrai nekenkia sveikatai. taip pat tame nėra jokio ėjimo prieš gamtą. prezervatyvai ar nutrauktas lytinis aktas vaisingomis dienomis irgi nekenkia sveikatai. taip kad, tikrai yra ir saugių natūralių priemonių. tiktai reikia įsiklausyti į savo organizmą, pažinti save ir aišku domėtis, skaityti bent kiek teorijos.
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 20:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus . Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra. Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus . Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra. Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.
esu girdejus tokius gandus ...bet as nemanau kad tai geras apsisaugojimo budas
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 29, 01:55)
Tikrai VISOS? O kaip prezervatyvai, bazinės temp.matavimas, vaisingų dienų skaičiavimas? Kas čia kuom kenkia? O kaip susilaikymas?
Autorė jau turi 2 vaikus, o jos reprodukcinio amžiaus pabaiga dar tolokai Įdomu, po kelinto vaiko susiprotės?
Mazule, ka tu zinai, pabaiga, ne pabaiga. Vaikai po sio budo, ar po ne sio. Tiesiog vemt vercia skaitant tavo pasisakymus, nezinai ka parsayti, verciau nieko nerasyk. Tokio ikyrumo sunku paieskoti.
QUOTE(ingalp @ 2007 12 29, 14:33)
na tikrai NEVISOS . pvz natūralus šeimos planavimas (vaisingų dienų sekimas pagal gleives arba matuojant bazinę temperatūrą, ilgametis dažnas žindymas) - tikrai nekenkia sveikatai. taip pat tame nėra jokio ėjimo prieš gamtą. prezervatyvai ar nutrauktas lytinis aktas vaisingomis dienomis irgi nekenkia sveikatai. taip kad, tikrai yra ir saugių natūralių priemonių. tiktai reikia įsiklausyti į savo organizmą, pažinti save ir aišku domėtis, skaityti bent kiek teorijos.
Deja,nutrauktas lytinis aktas gali iššaukti impotenciją vyrui,psichologiškai blogai veikia ir moteris,prezervatyvai išsausina gleivinę,dažnai alergizuoja..Dėl dienų skaičiavimo-sutinku,kad nekenksminga,bet sūnaitėlis mano 12-kametis man kasdien patvirtina šito būdo nepatikimumą,tad daugiau nerizikavau..
QUOTE(Sommer @ 2007 12 30, 18:39)
Deja,nutrauktas lytinis aktas gali iššaukti impotenciją vyrui,psichologiškai blogai veikia ir moteris,prezervatyvai išsausina gleivinę,dažnai alergizuoja..Dėl dienų skaičiavimo-sutinku,kad nekenksminga,bet sūnaitėlis mano 12-kametis man kasdien patvirtina šito būdo nepatikimumą,tad daugiau nerizikavau..
Del ilgamecio dazno zindymo irgi nesamone. Jei toks naudotinas kaip kontracepcijos budas reikia zindyti kas 3 val. Labai isvargina tiek fiziskai tiek emociskai. Taip kad ne kas is naturaliu metodu ir belieka. Del temperaturinio metodo, jis taikytinas tada, kai ciklas yra pakankamai trumpas.... Po mm iki ovuliacijos reikia susilaikyti - spermatozoidai isgyvena savaite siltoje terpeje ir ilgiau. O jei dar svyruoja ciklas.....Galima pastoti ir per menesines Ateini po to ir sako, kada jum mm buvo, 12 d. paskutines? Taigi 13 jus pastojot . Negali but. Kad nepamenu ar As per mm to nedarau Naturalus metodai
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 12 29, 19:33)
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 12 30, 14:01)
Del ilgamecio dazno zindymo irgi nesamone. Jei toks naudotinas kaip kontracepcijos budas reikia zindyti kas 3 val. Labai isvargina tiek fiziskai tiek emociskai. Taip kad ne kas is naturaliu metodu ir belieka. Del temperaturinio metodo, jis taikytinas tada, kai ciklas yra pakankamai trumpas.... Po mm iki ovuliacijos reikia susilaikyti - spermatozoidai isgyvena savaite siltoje terpeje ir ilgiau. O jei dar svyruoja ciklas.....Galima pastoti ir per menesines Ateini po to ir sako, kada jum mm buvo, 12 d. paskutines? Taigi 13 jus pastojot . Negali but. Kad nepamenu ar As per mm to nedarau Naturalus metodai
Papildyta:
Papildyta:
labas.idomia tema iškelei,ir idomiu komentaru pasiskaičiau,bet tavo apsisaugojimo budas nepatikimas
nieko sau-testinis zindymas-naturalus budas kur gamtoj taip matet? tarsi pienas is parduotuves plauktu, juk organizme turi veikti pieno gamybos mechanizmas
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 12 30, 19:21)
nieko sau-testinis zindymas-naturalus budas kur gamtoj taip matet? tarsi pienas is parduotuves plauktu, juk organizme turi veikti pieno gamybos mechanizmas
Nu zindai, zindai ir plaukia lyg is parduotuves. Kol zindai tol ir plaukia Ir gamtoj taip, deja, yra. Bet kaip kontracepcijos buda padaryti zindyma, deja nevisada siuolaikiniame pasaulyje iseina. Gali zindyti kas 3 val tol, kol kito maisto mazai suvalgo. O poto kai kuriem vaikam sunkiai kruti ir beikisi Beto tai vargina. Save paverti pieno gaminimo automatu, tam isnaudojama nemazai organizmo energijos Todel kai daznai zindai ir nepastoji - nepakaktu medziagu kitam leliukui isnesioti. Gamta taip sutvarke. Bet tai vargina. Beto, pasikartosiu, yra vaiku, kurie 8 menesiu diena jau visai nebenori kruties.
Atleiskite, bet tamstai reiketu nors truputi pasiskaityti apie zindyma.
Papildyta:
QUOTE(marytexxx @ 2007 12 30, 19:17)
labas.idomia tema iškelei,ir idomiu komentaru pasiskaičiau,bet tavo apsisaugojimo budas nepatikimas
zinau, kad ne itin, bet kas yra patikima, kas yra ne. Paziurekit, yra ne viena tema apie pastojusias gerusias KT, su spiralem, zvakutem
o kaip del nesisaugojimo pirmomis menesiniu dienomis? draugas sako, kad rizika tikrai nedidele, bet as labai abejoju ir vis nesiryztu... bet ir informacijos nerandu apie tai. gal ne ten ieskau....