Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(rence25 @ 2007 12 25, 22:00)
Mano manymu si priemone atitiktu nutraukto lytinio akto ( kai vyrs nuleidzia ne i maksti)  veiksminguma biggrin.gif

sakyčiau čia dar daug veiksmingesnis būdas. pasak gydytojų, priklauso nuo porors ir vyro, jo susilaikymo arba kai kurių fiziologinių ypatumų. Čia aišku galima ginčytis, kad išplovimas priklauso nuo kiekvienos moters fiziologinių ypatumų, bet sakyčiau, kad toks būdas tikrai mažesnio veiksmingumo ir dar turintis kitų neigiamų pusių.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 12 25, 22:07)
zinau ne i tema tas komentaras. bet taip, nuo to,kokia poza busi po akto irgi svarbi. na ne aukstyn kojom, bet mano pvz atveju,jei noreciau pastoti ,reiketu gultis ant pilvo  tongue.gif  tai ka gali zinoti,gal yra moteru,kurioms gydytojai pasiulytu ir aukstyn kojom atsistot biggrin.gif

Kai labai norisi pastoti ir dar nelabai sekasi, tai moteris panaudoja visas priemones, kokias tik žino, ir medikų patartas, ir senų bobučių. Bet mes tikrai ne viduramžiais gyvenam, kad saugotumėmės tokiais būdais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 26, 12:58)
Kai labai norisi pastoti ir dar nelabai sekasi, tai moteris panaudoja visas priemones, kokias tik žino, ir medikų patartas, ir senų bobučių. Bet mes tikrai ne viduramžiais gyvenam, kad saugotumėmės tokiais būdais.

tokia priemone nurode gydytojai ,beje ( cia susije su gimdos padetimi kune). o as ja parasiau tik tiek,jog pries tai buves " ant bajerio" parasytas komentaras gali buti tiesa. tongue.gif .
nu saugosi,kaip kas ismano. sako seniau citrinos skiltele susispausdavo ten lotuliukas.gif ka zinai,gal ir siais laikas kas propoguoja lotuliukas.gif ir toki apsisaugojimo buda biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif
Ydomi man temos autore .. Atsiprasau, bet jei kokia penkiolikine taip pasireikstu tai nekeltu nuostabos .. Bet tamstai gy nebepenkiolika .. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fraise: 27 gruodžio 2007 - 20:54
QUOTE(Fraise @ 2007 12 28, 02:52)
blink.gif
Ydomi man temos autore .. Atsiprasau, bet jei kokia penkiolikine taip pasireikstu tai nekeltu nuostabos .. Bet tamstai gy nebepenkiolika ..  unsure.gif

Tamstai gal "irgi" penkiolika? Bloga gi jusu lietuviu kalbos mokytoja, prastai, su gramatika prastai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Frinja @ 2007 12 26, 07:00)
sakyčiau čia dar daug veiksmingesnis būdas. pasak gydytojų, priklauso nuo porors ir vyro, jo susilaikymo arba kai kurių fiziologinių ypatumų. Čia aišku galima ginčytis, kad išplovimas priklauso nuo kiekvienos moters fiziologinių ypatumų, bet sakyčiau, kad toks būdas tikrai mažesnio veiksmingumo ir dar turintis kitų neigiamų pusių.

Taip, turi neigiamu pusiu. Taciau pharmatex priemones, terpiamos i maksti irgi turi neigiamu pusiu, grybeliai, erzinimai...
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 16, 18:15)
Taip, viska isbandziau. Spermicidai ir "gandonai" lotuliukas.gif netinka spontaniskiems zmonems. Vyrui prezervatyvai sumazina jautruma. Sako, kad verzia. Spermicidai persti, tai butu nieko, beto, kol juos ten isidedi... Viskas plaukia. Itariu, kad su "farmatexais" ir pastojau. Aciu jiems, kad dabar turiu savo lelyte wub.gif Nors gal ir ne del ju. Tabletes - apie ju sudeti isvis patyliu. Beto ir daktarai jau garsiai prabyla apie ju  zala. Del spirales - nesu tikra del jos veikimo. Prisiskaiciau cia, kad buna poto reikia ja istraukti su gemaleliu verysad.gif Man pagailo to vaikelio verysad.gif
Padariau isvada, visi medicininiai kontracepcijos budai smogia zmogui per tarpukoji, i pacia silpniausia vieta tongue.gif
Papildyta:

Yra saugojimosi budu yvairiu, patikimu, kurie labai tau, moterie, kenksmingi, ir nelabai patikimu, kurie beveik arba visai nekenkia.

tikrai studijavau apvaisinimo procesą cool.gif . bet tokia "kontracepsija" yra VISIŠKAI nepatikima.
jei nenori naudoti "chemijos", mechanikos ar kt šiuolaikinės medicinos pasiekimų, dar yra toks dalykas kaip natūralus šeimos planavimas cool.gif . t.y. vaisingų ir nevaisingų dienų skaičiavimas, bazinės temperatūros matavimas kas rytą.
pagaliau, nutrauktas lytinis aktas ir tai kur kas efektyviau saugo, nei apsiplovimai (bet čia aišku nuo konkretaus vyro priklauso. kai kurie yra tinginiai ir egoistai, todėl mano, kad kontracepsija - tik moterų reikalas).
o apsiplovlonėjimas - hm g.gif , pirma - tu tikrai jokiu dušu neišplausi visų spermatozoidų iš makšties, juolab iš gimdos. nes orgazmo metu gidos kaklelis šiek tiek prasiveria (labai mažai, kad spermatozoidai galėtų prasiskverbt), o po to iškart užsidaro (todėl vanduo ten nepatenka), antra - beviltiškai susigadinsi savo sveikatą - nuolat išplaudama makšties mikroflorą, priveisi joje įvairių patogeninių mikroorganizmų ir pienligė bei bakterinės vaginozės taps lėtinėmis ligomis, t.y. nuolatiniais tavo gyvenimo palydovais. na, tada jau ir kontracepsijos praktiškai nebereiks, - vistiek taip sirgdama ir kentėdama pastovius makšties skausmus užsiimti seksu negalėsi.
todėl, gal baik tu tuos eksperimentus su savo sveikata ir pasidomėk kur kas veiksmingesniais ir mažiau žalojančiais kontracepsijos metodais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 27 gruodžio 2007 - 22:22
Tikrai idomi temele smile.gif
Kaip ten bebutu, ir as manau, kad autorei nereiktu bandyt isplauti visu spermatozoidziuku is saves... Nes to niekaip nepadarysi ir dar sau pakenksi. Pritariu daugumai cia pasisakiusiuju, kad reiktu naudotis kitomis apsisaugojimo priemonemis.
Atsakyti
daikteliautoja,
dar nepastojai? laugh.gif
Atsakyti
Viena mano kolegė irgi apsiplauna dušo srove,o po to -silpnu acto tirpalu klizminės kriaušės pagalba.Sakė,kad daugybę metų taip daro,ginekologė buvo jai patarusi,kai organizmas atmesdavo spiralę,o KT gerti nenorėjo.Ir nė karto nepastojo..
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl netinka natūralūs šeimos planavimo būdai, ar prezervatyvai?
Nemanau, kad jie kelia didesnių rūpesčių ar reikalauja daugiau pastangų nei šis būdas. Juk dušo visur su savim nesinešiosi. Sakyčiau, ganėtinai varžo- seksas tik namuose (savo arba svečiuose), iškart po to reik bėgt apsiplaut...
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 12 27, 21:15)
tikrai studijavau apvaisinimo procesą  cool.gif . bet tokia "kontracepsija" yra VISIŠKAI nepatikima.
jei nenori naudoti "chemijos", mechanikos ar kt šiuolaikinės medicinos pasiekimų, dar yra toks dalykas kaip natūralus šeimos planavimas cool.gif . t.y. vaisingų ir nevaisingų dienų skaičiavimas, bazinės temperatūros matavimas kas rytą.
pagaliau, nutrauktas lytinis aktas ir tai kur kas efektyviau saugo, nei apsiplovimai (bet čia aišku nuo konkretaus vyro priklauso. kai kurie yra tinginiai ir egoistai, todėl mano, kad kontracepsija - tik moterų reikalas).
o apsiplovlonėjimas - hm  g.gif , pirma - tu tikrai jokiu dušu neišplausi visų spermatozoidų iš makšties, juolab iš gimdos. nes orgazmo metu gidos kaklelis šiek tiek prasiveria (labai mažai, kad spermatozoidai galėtų prasiskverbt), o po to iškart užsidaro (todėl vanduo ten nepatenka), antra - beviltiškai susigadinsi savo sveikatą - nuolat išplaudama makšties mikroflorą, priveisi joje įvairių patogeninių mikroorganizmų ir pienligė bei bakterinės vaginozės taps lėtinėmis ligomis, t.y. nuolatiniais tavo gyvenimo palydovais. na, tada jau ir kontracepsijos praktiškai nebereiks, - vistiek taip sirgdama ir kentėdama pastovius makšties skausmus užsiimti seksu negalėsi.
todėl, gal baik tu tuos eksperimentus su savo sveikata ir pasidomėk kur kas veiksmingesniais ir mažiau žalojančiais kontracepsijos metodais.

visiskai pritariu.apsisaugot nelabai pades schmoll.gif , o sveikata sugadinti galima verysad.gif
Atsakyti
Nu,kai pgalvoji-VISOS priemonės gadina sveikatą,nes jų naudojimas -ėjimas prieš gamtą,Bet esu 100 procentų tikra,kad apsiplovimai mažiau kenkia,nei kontraceptikai..Niekada jų nenaudojau,nes man tai-pats baisiausias apsisaugojimo būdas.
Atsakyti