Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

o as knygoje skaiciau,kad senoves rusijoje moterys kisdavosi giliai svoguna,kai svogunas isleisdavo saknis,isisaknydavo-raudavo lauk,taip sukeldamos persileidima.
ziauru doh.gif
dabar tikrai daug ivairiausiu apsisaugojimo priemoniu,is dalies tas apsiplovimas dusu,ar nusislapinimas kazkiek sumazina pastojimo galimybe....bet visada yra sansas (ir gan nemazas)pastoti.todel manau vertetu imtis patikimesniu priemoniu
Atsakyti
Nemanau, kad tai patikima psisaugojimo priemone, doh.gif bet jei kam nors tai padeda prasau...
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 21, 19:25)
o jei dar "proškų" nepagailėsi, tai beveik dezinfekcija gaunasi  lotuliukas.gif

Su mylimuke galite susikurti ir kita tema, skyrelyje bendraminciai, pvz. Pavadinimu, " Visos silpnos galvos vienykimes" ar dar koki, geresni. Siaip as nematau, cia nieko juokingo poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2007 12 21, 21:09)
o as knygoje skaiciau,kad senoves rusijoje moterys kisdavosi giliai svoguna,kai svogunas isleisdavo saknis,isisaknydavo-raudavo lauk,taip sukeldamos persileidima.
ziauru doh.gif
dabar tikrai daug ivairiausiu apsisaugojimo priemoniu,is dalies tas apsiplovimas dusu,ar nusislapinimas kazkiek sumazina pastojimo galimybe....bet visada yra sansas (ir gan nemazas)pastoti.todel manau vertetu imtis patikimesniu priemoniu

del nusislapinimo netiesa. Juk slapimas bega ne is maksties, o is slapimtakiu, kurie yra salia maksties, o tiksliau virs jos, tad spermos tikrai slapimas neisplaus...
Atsakyti
Tikrai nesitikejau, kad si tema taip isaugs biggrin.gif
Atsakyti
daikteliautoja,
galėsi ir tu prie mūsų bendraminčių prisijungti mirksiukas.gif Būsi mūsų "silpnų galvų" autoritetas laugh.gif
Atsakyti
jooo.. as tai irgi esu biski apakus kad tokia tema isaugo i tiek psl g.gif blink.gif cia tema be komentaru (mano nuomone) biggrin.gif cia panasiai kaip sukurti tema- "ar kas nors bandote po l. akto laikyti uzkelus kojas i virsu, nes taip yra didesne tikimybe pastoti" lotuliukas.gif na bet cia tik mano nuomone, prasom neuzsipulti, kas kaip moka tas taip gyvena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 20:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

pasakysiu savo patirti, nezinau ar cia buvo sutapimas ar dar kas. Kai nebenaudojau KT irgi po akto nuvarydavau i dusa, tik ploviausi kiek kitaip mirksiukas.gif nei paleisdavau stipria srove. Ir nepastojau per puse metu, pastojau tik tada, kai buvo tikrai suplanuota. Taip pat saugojausi ir po gimdymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2007 12 25, 18:25)
pasakysiu savo patirti, nezinau ar cia buvo sutapimas ar dar kas. Kai nebenaudojau KT irgi po akto nuvarydavau i dusa, tik ploviausi kiek kitaip  mirksiukas.gif nei paleisdavau stipria srove. Ir nepastojau per puse metu, pastojau tik tada, kai buvo tikrai suplanuota. Taip pat saugojausi ir po gimdymo  g.gif

Sveikute,
aciu uz atsakyma, tai galejo buti nesutapimas. O kaip tu ploveisi? Man idomu, ar tai gali buti nors kiek veiksminga ar ne. Moksliskai butu idomu padiskutuoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 12 25, 16:08)
Moksliskai butu idomu padiskutuoti... g.gif

Esi medike?
Atsakyti
Oi, mokslininkės jūs lotuliukas.gif Geriau padiskutuokis iš SBV (sakė boba vienaakė) pusės tongue.gif
Atsakyti
Mano manymu si priemone atitiktu nutraukto lytinio akto ( kai vyrs nuleidzia ne i maksti) veiksminguma biggrin.gif Be to issilpauna naturali maksties flora ir yra didesne tikimybe patekti infekcijai, grybeliams.
Jei vaikuciu neplanuoji- reik saugotis kitais budais. Na jei norisi netyciuko - tai puikus tada sis metodas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blusė @ 2007 12 22, 12:51)
jooo.. as tai irgi esu biski apakus kad tokia tema isaugo i tiek psl  g.gif  blink.gif  cia tema be komentaru (mano nuomone)  biggrin.gif  cia panasiai kaip sukurti tema- "ar kas nors bandote po l. akto laikyti uzkelus kojas i virsu, nes taip yra didesne tikimybe pastoti"  lotuliukas.gif  na bet cia tik mano nuomone, prasom neuzsipulti, kas kaip moka tas taip gyvena  4u.gif

zinau ne i tema tas komentaras. bet taip, nuo to,kokia poza busi po akto irgi svarbi. na ne aukstyn kojom, bet mano pvz atveju,jei noreciau pastoti ,reiketu gultis ant pilvo tongue.gif tai ka gali zinoti,gal yra moteru,kurioms gydytojai pasiulytu ir aukstyn kojom atsistot biggrin.gif
Atsakyti