QUOTE(ruda lape @ 2007 12 18, 14:41)
Pritariu, kad rimtas. Aš šiuo atveju nuo kandžių pastebėjimų susilaikyčiau, nes ko gero žmogus rimtai klausia, manau, gal geriau tiktų normalūs pasvarstymai dėl ko tas yr negerai
Mano minėti mokinukai, kur užklausė ar padeda apsisaugot, jei "po to" ant telefonų knygos pasėdi, taip pat maniau, kad per dantį traukia. Pradžioj ko ne garsiai užsikvatojau, kol iš veidų rimtumo supratau, kad jie čia rimtai. Na ir ką sakyt tokiu atveju Vienintelis atvejis- normaliai pasikalbėt. O mokinukams tai kžkoks "kietas ir patyres" bernelis pripasakojo. Jam buvo bajeris, o tie jau ir bandyt suskato..
Man tai kyla kitas klausimas- o dėl ko būtent tokį būdą pasirinkai??
Mano minėti mokinukai, kur užklausė ar padeda apsisaugot, jei "po to" ant telefonų knygos pasėdi, taip pat maniau, kad per dantį traukia. Pradžioj ko ne garsiai užsikvatojau, kol iš veidų rimtumo supratau, kad jie čia rimtai. Na ir ką sakyt tokiu atveju Vienintelis atvejis- normaliai pasikalbėt. O mokinukams tai kžkoks "kietas ir patyres" bernelis pripasakojo. Jam buvo bajeris, o tie jau ir bandyt suskato..
Man tai kyla kitas klausimas- o dėl ko būtent tokį būdą pasirinkai??
Man įdomu vat, ką tie paaugliai galvoja apie tą apsisaugojimą su tel.knyga Kaip čia turėtų veikti- magija kokia gal?
Pasirinko, jei neklystu todėl, kad visi hormonai yra nuodas, gumytės kažkuo netiko, su žvakutėm pasigavo vaiką (nors paskui tvirtino, kad jis planuotas). Šiaip, pasiskaitytk temukę, ji rašė apie tai.