Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(ruda lape @ 2007 12 18, 14:41)
Pritariu, kad rimtas. Aš šiuo atveju nuo kandžių pastebėjimų susilaikyčiau, nes ko gero žmogus rimtai klausia, manau, gal geriau tiktų normalūs pasvarstymai dėl ko tas yr negerai  unsure.gif
Mano minėti mokinukai, kur užklausė ar padeda apsisaugot, jei "po to" ant telefonų knygos pasėdi, taip pat maniau, kad per dantį traukia. Pradžioj ko ne garsiai užsikvatojau, kol iš veidų rimtumo supratau, kad jie čia rimtai. Na ir ką sakyt tokiu atveju  g.gif  g.gif  Vienintelis atvejis- normaliai pasikalbėt. O mokinukams tai kžkoks "kietas ir patyres" bernelis pripasakojo. Jam buvo bajeris, o tie jau ir bandyt suskato.. doh.gif

Man tai kyla kitas klausimas- o dėl ko būtent tokį būdą pasirinkai??

Man įdomu vat, ką tie paaugliai galvoja apie tą apsisaugojimą su tel.knyga g.gif Kaip čia turėtų veikti- magija kokia gal? biggrin.gif

Pasirinko, jei neklystu todėl, kad visi hormonai yra nuodas, gumytės kažkuo netiko, su žvakutėm pasigavo vaiką (nors paskui tvirtino, kad jis planuotas). Šiaip, pasiskaitytk temukę, ji rašė apie tai.
Atsakyti

man tas giluminis apsiplovimas skamba kaip saves zalojimas...

gal tada geriau nutrauktas aktas? irgi ne kazin kas, bet vis geriau...

o jei su prezervatyvu sunku vyrui uzbaigt tai gal galima ji po to patenkinti kitokiais budais, kad nebutu piktas?
Atsakyti
Ir apskritai taip darant galima pažeisti mikroflorą tos vietos...
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 12 14, 13:49)
Matot, moteris emancipuota sako, biologe umn.gif  smartass.gif
O siaip, as tik pasikonsultuot norejau, o jus iskart puolet, purva pylet....
Nebeturiu daugiau ka pasakyt.  cool.gif

Mane tai irgi kai kurios merginos pasiurpino savo netolerancija. Sia tema ne tam, kad pasijuokt, o tam, kad pasidalint, padiskutuot.
Atsakyti
Labai nustebau atradus, kad tema dar neissemta smile.gif tikrai pasisakyta pakankamai buvo daug smile.gif
tiesa, nesenai grizau is arabu salies, o pas juos prie tuliku tokie kraneliai apsiprausimui yra, tai pamacius sita tema prisiminiau smile.gif ale arabes gi gimdo kasmet po lelioka ir kaip joms taip gaunas tokius nerealius kraniukus turint g.gif tarp kitko naudojau, zymiai patogiau nei bide thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykekle @ 2007 12 18, 21:16)
o jei su prezervatyvu sunku vyrui uzbaigt tai gal galima ji po to patenkinti kitokiais budais, kad nebutu piktas?

lotuliukas.gif

QUOTE(Dovyte @ 2007 12 19, 01:24)

Ne į temą- labai gražus avataras wub.gif Čia taviškis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 19, 12:08)

Ne į temą- labai gražus avataras  wub.gif  Čia taviškis? ax.gif

ne, bet man irgi grazus
Atsakyti
Kai pamatau šią temą vis prisimenu nesenai skaitytą knygą, ten viena mergelė pastojusi neplanuotai, įsikišo ten skalbimo mašinos žarną ir paleido plautis, bet tai jai nepadejo, vaikelis buvo tvirtai įsikabinęs rolleyes.gif Na jei rimtai, tai tikrai nera saugus būdas, gal daugiau žalingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2007 12 20, 23:06)
Kai pamatau šią temą vis prisimenu nesenai skaitytą knygą, ten viena mergelė pastojusi neplanuotai, įsikišo ten skalbimo mašinos žarną ir paleido plautis, bet tai jai nepadejo, vaikelis buvo tvirtai įsikabinęs rolleyes.gif Na jei rimtai, tai tikrai nera saugus būdas, gal daugiau žalingas 4u.gif

Su panaudotu vandeniu plovėsi? blink.gif
Nu su skalbenkėm tai rimtai sau pakenkti įmanoma, juk nepritaikyta TEN kišti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 21, 12:31)
Su panaudotu vandeniu plovėsi?  blink.gif
Nu su skalbenkėm tai rimtai sau pakenkti įmanoma, juk nepritaikyta TEN kišti  biggrin.gif

Čia juk knyga biggrin.gif realybej nemanau kad kas taip sugalvotų lotuliukas.gif nors....
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2007 12 21, 12:51)
Čia juk knyga biggrin.gif realybej nemanau kad kas taip sugalvotų lotuliukas.gif nors....

Visos pasakos iš realybės ir gimsta... nematau didelio skirtumo- su dušu ar su ta šlanga, ten gal ir spaudimas didesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 21, 14:16)
Visos pasakos iš realybės ir gimsta... nematau didelio skirtumo- su dušu ar su ta šlanga, ten gal ir spaudimas didesnis  biggrin.gif

o jei dar "proškų" nepagailėsi, tai beveik dezinfekcija gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti