Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime (XVII dalis)

Sveikos atvykusios į mūsų XVII namučius! bigsmile.gif
user posted image
Prašom patogiai įsitaisyti, vietos užteks visoms bigsmile.gif bigsmile.gif Eglutė jau pas mus papuošta, židinys uždegtas, kam arbatos, kam kavos? ax.gif
Jei dar nesusipažinom, susipažįstam? ax.gif Čia mes mirksiukas.gif
user posted image
Meilės mes nebelaukiam mirksiukas.gif kodėl? Nes ji ateina ir nelaukta. Pas vienas atlekia baltus žirgus pasikinkiusi, pas kitas atpėdina palengva, gyvenimu besimėgaudama... ax.gif
O kadangi mes jos nebelaukiam, tai turim daug laisvo laiko, todėl nepamirštam vykdyti punktų bigsmile.gif
1. keiciam darbą
2. kažką sportuojam fitness3.gif
3. metam rukyti nono.gif
4. Einam i kokius nors kursus- kas į vairavimo, kas į kalbų ir t.t.
5. Lankomės dažniau kokiuose nors renginiuose, gi namie sėdint niekas neišvys tokių talentų yahoo.gif
6. Padarom meeta ir aptariam tolimesnę keitimosi strategiją drinks_cheers.gif
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderobą. Neisim juk i renginius senais džinsais
8. Kiekvieną dieną praktikuojam pozityvizmą ir nenustojam šypsotis (bo niekada negali žinoti, kas įsimylės tavo šypseną)
9. Surengiam koncertelį ,kad Abžoryte parodytų ką išmoko gitaros kursuose
10. Domimes įvairiom sritim.
11. Nebeatidėliojam ir pradedam įgyvendinti didžiuosius savo svajonių sąrašus!
12. Pradedam eiti anksčiau miegoti, kad būtume žvalios, malonios, besišypsancios, pailsėjusios ir švyytincios yahoo.gif
13. Nustojam galvoti apie praeitį!
14. Susitvarkom namus taip, kad juose butu geeera gyventi!
15. Nepaminam Super Mylimiausiu statuso (t.y. vykdom visus anksčiau išvardytus punktus )
16. Atsikratom kuo daigiau baimių blink.gif
17. Neprisigalvojam to, ko nėra
18. Jei nesiseks 1 punktas - pasiūlysim savo pokalbių istorijas kokiam režisieriui - išeis nebloga tragikomidrama

Pasikabinam šiuos punktus ant šaldytuvo ir vis paskaitom, kad nieko nepamirštume! bigsmile.gif

Pats geriausias romanas:
I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis
XI dalis
XII dalis
XIII dalis
XIV dalis
XV dalis
XVI dalis

Tikroji meilė vistiek kada nors ateis... bigsmile.gif

Nepamirškite, kad po lietaus visada pasirodo vaivorykštė mirksiukas.gif
user posted image

Laimė vistiek ateis, jai juk irgi smalsu (plepute)

Visos mes nerealios ir blogos dienos būna tam, kad įvertintumėm geras (Gimusi_vasara)

Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturėjai, pradėk daryti tai, ko niekada nedarei yahoo.gif

Arba gyvenimas gražus, arba mes mazochistės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 14 lapkričio 2007 - 16:01
Jaukus namuciai ir mes labai zavios ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 14, 16:55)
O jei nelabai norisi sutaisyt???  blush2.gif  Vistiek reikai nest???  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Niekas kitas už tave šito nenuspręs.. kiekvienam yra savos ribos, galbūt tavosios platesnės negu mano..
Tačiau jeigu pajauti, kad tam tikri dalykai tave pradeda žeminti prieš save pačią, tai ko delsti? mirksiukas.gif

Jaukūs ir gražūs naujieji namučiai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jaukūs namučiai bigsmile.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 14, 16:57)
Būčiau buvusi šaunuolė, jei to nebūtų prireikę........  verysad.gif
Bet, visada viskas tik į gerą  mirksiukas.gif  juk "šiame gyvenime neverta daryti trijų dalykų: nekęsti, bijoti ir gailėtis"  mirksiukas.gif

o aš nemanau... schmoll.gif
esu tikra, kad esi šaunuolė, o viskas vyksta ,nes taip turi būti dėl kažko kažkam kažkada.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Miela ir jauku čia užeiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 14, 17:02)
esu tikra, kad esi šaunuolė, o viskas vyksta ,nes taip turi būti dėl kažko kažkam kažkada..  mirksiukas.gif

ačiū. pagyvensim pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 14, 15:57)
Jei tai dėl dabartinio draugo, tai tiesiog pirma jam nerašyk, skambink ir viskas galbūt savaime išsispręs. Turėjau tokį panašų draugą. Pastebėjau, kad iniciatyva tik iš mano pusės bendrauti ir, kai nustojau pati jam skambinti, jis mane prisiminė tik po pusės metų  doh.gif Bet ar tada man jo reikėjo?  biggrin.gif

Nu negaliu... Per puse metu jau tapo iprociu..
niekad man nepavyksta taip neva pamirsti zmogu ir gyventi nors trumpam be jo..
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 14, 17:04)
ačiū. pagyvensim pamatysim  biggrin.gif

prašom bigsmile.gif
o šiaip tai...aš ir jį užjausčiau..juk jis prarado tokią šaunuolę...vargšas..nu,ką..durni diedai - visai be proto lotuliukas.gif taip jiems ir reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 14, 17:07)

o Tu mėgink stipriau pasistengti bigsmile.gif neįmanomų dalykų nėra, tik iš pradžių būna sunku..
bet jau pusę kelio įveikei thumbup.gif su tuo mygtuku visom sunku, manau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 14, 17:07)

Vilte, bet tu verta tokio draugo, kuris skirs tau laiko, dėmesio, meilės 4u.gif

Pamiršti taip greitai ir nepamirši, tiesiog susilaikyk ir pirma nepradėk su juo bendrauti. Jei jis taip pat tau neskambins, tai laikui bėgant jausmai pradės blėsti...
Atsakyti
Ir GV keliasi į naujus namus smile.gif
Atsakyti
O, kokie namai grazus smile.gif wub.gif

As anoj temoj toki referata parasiau, o man paeme ir pasake, kad "zakrito" smile.gif

Tai nebeisiplesiu. Tik norejau pasakyti Viltei.

Saunuole, kad sugalvojai eiti i filma su vaiku smile.gif Bus smagu, ir paciai nuotaika pasitaisys wink.gif O gal koks tevelis su vaiku ateis ir prises salia ax.gif Zinai, issiskyre teveliai daznai eina su vaikais i kina wink.gif

Ir zinok (manau, jog tikrai ir zinai smile.gif ) vaikas yra daug geriau negu vyras. Vaikas myli tave besalygiskai. Jam reikia taves nuolat. Jis tave pralinksmina, prajuokina... Tu jam visada busi svarbiausias zmogus gyvenime (na, bent jau artimiausius 18 metu wink.gif )

Nu rimtai, kas cia su manim? ax.gif Kazkokia sentimentali wub.gif ax.gif
Atsakyti
Aš dabar žiūriu į vaivorykštę pirmam poste ir galvoju, kuriam jos gale užkastas aukso puodas.. - kairėj ar dešnėj ax.gif Legendos juk byloja, jog vaivorykštės gale būna aukso puodas pakastas tongue.gif Ir jis bus mano tongue.gif laugh.gif
Atsakyti