Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmokas ir dirbantys tėvai

QUOTE(Saga @ 2008 09 02, 16:05)
o kai vesit antraji tai irgi ruosites is anksto ir suplanuosit treciaji?

lotuliukas.gif
Na as tai turiu problemu tokiu, kad pati paniskai bijau isleisti pirmoka viena, bet ir jis pats bijo sad.gif Ir namie likti net valandelei vienam jam problema. Tada ji snieko nedaro namie tik ziuri TV isistempes ir laukia, kada grisiu.. neiznau, man regis tokio amziaus vaikas jau turetu pabuti vienas 2-3 val dienos metu be problemu...
Atsakyti
nu musu pirma klase buvo prie 4 metus, bet prisimenu kaip dideli kosmara doh.gif , mokykla kieme - pats nueidavo ir pareidavo jau antra savaite, buvo prailginta grupe, ryte visad sutikrindavau ar turi rakta, bet va ima ir suserga grupes mokytoja, pas ja pinigeliai uz vaiko pietus - nieks nepasivargina ir nepranesa mums kad grupes nebus ir kad vaikas nevalges, kadangi is anksto to numatyt negalejau - tai sedi nabagas nevalges nuo 7.30 (pusryciauja) iki 6 - pareinu rami is darbo doh.gif - kadangi nepasakyta ka pavalgyt - pats nesumasto ka pasiimt, negana to - puse klases namus siaubia blink.gif , o buvo kiek atveju - kad mokytojos sunus suserga ir nevyksta pamokos, arba vyksta tik kelios, tai iseinam visi kartu pries 8 - o jis 8.20 jau sedi namie doh.gif - tokios situacijos neplanuotos - tad ir aukles nelabai nusamdysi unsure.gif

Zodziu begaliniai dziaugiaus kad netycia uznestejau nestuke.gif , buvo daug biuleteniu man ir vaikui, apie kaledas isejau i dekreta - va tada visa itampa atslugo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos pirmokeliu mamos,
mes su sia problema pernai susidureme! Mokykla toleliau nuo namu, prailginta grupe baigiasi net anksciau nei mano darbas doh.gif
Taip puse metu prasikankinome su kazkokia tarybine mokytoja ir simtu vaiku vienoje prailgintoje.. neiskenteme ir pasiuleme giminems, turintiems privatu mini vaiku darzeli Justiniskese, atidaryti papildoma grupe pradinukams! thumbup.gif

Tai dabar labai laiminga visur ta vaiku centriuka reklamuoju. Maziukams ten kainuoja nepigiai (kaip ir aukle samdyti), bet DIDELIEMS PIRMOKELIAMS - KAINA TA PATI KAIP PRAILGINTOS GRUMES MOKYKLOJE (su maitinimu).
O nuo sio rudens bus ir papildomi vokieciu kalbos uzsiemimai.
Nors man si kalba nepatinka ir pagalvosiu ar uz ja primoketi, bet kai siais laikais visose mokyklose tik anglu kalba, tai gal kam ir aktualu...

O vaiku nedaug - uzsiima su jais nerealiai, ekskursijas daro, paruosia pamokas ir siaip padeda jei kas nesiseka mokykloje. Nu zodziu, manau si ideja puiki ir galetu tokiu privaciu prailgintu grupiu atsirasti daugiau, prie visu mokyklu! 4u.gif
Sita grupe - Vilniuje - prie Vyturio pradines mok.
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2009 08 13, 18:10)
Sveikos pirmokeliu mamos,

Tai dabar labai laiminga visur ta vaiku centriuka reklamuoju. Maziukams ten kainuoja nepigiai (kaip ir aukle samdyti), bet DIDELIEMS PIRMOKELIAMS - KAINA TA PATI KAIP PRAILGINTOS GRUMES MOKYKLOJE (su maitinimu

Kadangi mano vaiko m-kloj nebus prailgintos,man tai labai aktuali tema.Nors aulę samdyti man brangu,bet kitos išeities turbut nerasiu verysad.gif Todėl noriu žinot kiek gi kainuoja ta prailginta grupė su maitinimu
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 08 19, 15:01)
Kadangi mano vaiko m-kloj nebus prailgintos,man tai labai aktuali tema.Nors aulę samdyti man brangu,bet kitos išeities turbut nerasiu verysad.gif Todėl noriu žinot kiek gi kainuoja ta prailginta grupė su maitinimu

Kaina sitos prailgintos grupes - 20 Lt dienai (po pamoku iki 18 val.) Musu mokykloje kainuoja diena 12 lt+5lt pietus = 17lt Panasiai kiek zinau visose mokyklose gaunasi.
Tai gal ir brangiau truputi, bet ner ka lyginti: namie ruostas maistas, patikrintos pamokos, papildomi uzsiemimai ir galu gale vaiku bus priimta maksimum kokie 7-8 kiek as zinau. Tai nera tos problemos, kaip kad mokykloje,kai vaikai priimami tiek, kiek ju pajegiama sugrusti i viena klase (musu klaseje buvo 36 vaikai), sedejo susigrude suoluose ir kadangi tokioje minioje palaikyti tvarka ir tyla neimanoma, mokytoja nuolat reke (ja irgi galima suprasti), nes viskas buvo panasu i beprotnami biggrin.gif
Mano dukra po pirmu savaiciu grizdavo ir skusdavosi galvos skausmais, buvo net sutrikes miegas.. Tad ir pagalvojau, kad idealu butu, jei tokia grupe galima butu organizuoti namu salygomis, neivarant vaikams streso. g.gif

Mes net vasara dabar lankome sia grupe (nes gaunasi kaip vasaros stovykla!) thumbup.gif
Man ramu kai iseinu i darba ir zinau, kad vaikas ne kur namie kiurkso prie teliko.. Deja kitus neturiu salygu (kol neatostogauju) jos nuvezti.
Taip kad nuosirdziai rekomenduojame registruotis mums i draugija 4u.gif
Iki! bigsmile.gif

p.s. Beje, dar gerai ir tuo, kad vaikas esant reikalui gali likti iki 22 val. ar net ilgiau. Jei uzsilaikote darbe, ar turite dalyvauti kokiame renginyje ir pan. Galima tartis ir del sestadieniu jei reikia.
Priimami ir vienkartiniai vaiku pabuvimai. Tarkim porai valndu per menesi tik reikia, bet tada jau kaina valandos kita berods.. gaunasi brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzbieta: 19 rugpjūčio 2009 - 14:52
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, esu naujokė, irgi pergyvenu dėl savo dukrytės, nes reikės kažkaip spręsti namie buvimo klausimą po pamokų. Labiausiai patiko privačios popamokinės grupės idėja. Deja, Vyturio mokykla mums tolokai. Ar kas žinot panašią grupę Karoliniškėse?
Atsakyti
Ruosiama pirmoku popamokine grupe Kaune Zaliakalnyje, kainuos 15 lt be maitinimo, turintys rimtu ketinimu rasykit i AZ.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ateinu ir aš su tokia pat problema... vaikas pirmokėlis, mokykla netoli, bet gatvę pereiti reikia, prailgintos grupės mokykloje nėra, ir man didžiausias galvos skausmas - mokykloje pamokos prasideda 8.40... mes abu dirbantys, į darbus išlekiam anksčiau, taigi vaiką išleisti ar nuvežti iš namų į mokyklą nėra galimybės, arba vaikas turėtų beveik valandą laukti mokykloje unsure.gif Kol kas sukomės kaip galėjom, tačiau nuo kito mėnesio tokios galimybės nebeturėsim, vat ir neišmanau ką daryti, kaip vaiką į mokyklą nuvesti ir parvesti saugiai unsure.gif O jei kam pasakau kad man tai problema, išpučia akis, maždaug - ką, vienas negali nueiti ir pareiti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 21 spalio 2010 - 19:18
QUOTE(Baronė @ 2010 10 21, 20:09)
vaikas pirmokėlis, mokykla netoli, bet gatvę pereiti reikia, prailgintos grupės mokykloje nėra, ir man didžiausias galvos skausmas - mokykloje pamokos prasideda 8.40... mes abu dirbantys, į darbus išlekiam anksčiau, taigi vaiką išleisti ar nuvežti iš namų į mokyklą nėra galimybės, arba vaikas turėtų beveik valandą laukti mokykloje unsure.gif Kol kas sukomės kaip galėjom, tačiau nuo kito mėnesio tokios galimybės nebeturėsim, vat ir neišmanau ką daryti, kaip vaiką į mokyklą nuvesti ir parvesti saugiai unsure.gif

Galbūt galėtumėt susitarti su kokio netolies gyvenančio klasioko tėveliais arba kokiu vyresniųjų klasių moksleiviu (galima pasiūlyti ir kokį sutartinį/simbolinį atlygį), kuris lanko tą pačią mokyklą, kad paimtų į mokyklą ir jūsų vaikutį ir padėtų jam pareiti namo po mokyklos.
Atsakyti
Sveikutes

mano imone bankrutavo,tai dabar sedziu namie.Ir tuo labai dziaugiuosi,nes kitu atveju,neisivaizduoju ka reiktu daryti.
Po mokyklos turim uzklasines veiklos,po to gyrze mokomes.O mokymosi tempai doh.gif ,tai vienu zodziu.Daug mamu uz galvu imasi,beje kaip ir as.
Is tu musu mazuliuku svietimo sistema daro neaisku ka.Baisu,kad tam vaikui nepraeitu isvis tas noras mokytis,nuo tokiu kruviu.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 22 spalio 2010 - 08:17
sveikos, turiu ir aš šiemet pirmokėlę ir nieko baisaus tvarkosi mergina pati. Dirbam abu, tiesa aš dirbu pamaininį darbą, tai 1-ą dieną atidirbus turiu dvi laisvas thumbup.gif Kai dirbu, ryte Išeinam su dukrytėm visos kartu, palydžiu, nes eiti reikia į tą pačią pusę...o jau grįžta po mokyklos viena (reikia ir per perėją pereiti, bet šiaip mokykla netoli namų) Į savaitę tris dienas dar lanko būrelius, tai grįžta apie antrą namo,mažiau lieka laukt, kol mes grįšim iš darbų...bet jau priprato būti viena (tik išpradžių skambindavo kas 10 min. ir klausdavo kada grįšim, dabar jau nebe) Dabar ir sesę iš darželio pasiima pati, kai atsibosta vienai sėdėt namie biggrin.gif Vienu žo pas mus šis klausimas narūraliai išsisprendė, pareina iš mokokyklos ruošia pamokas, pažaidžiai,kartais ateina draugai, kad ne taip nuobodu būtų, kartais išeina į lauką..
Atsakyti