QUOTE(Naminė @ 2009 08 19, 15:01)
Kadangi mano vaiko m-kloj nebus prailgintos,man tai labai aktuali tema.Nors aulę samdyti man brangu,bet kitos išeities turbut nerasiu
Todėl noriu žinot kiek gi kainuoja ta prailginta grupė su maitinimu
Kaina sitos prailgintos grupes - 20 Lt dienai (po pamoku iki 18 val.) Musu mokykloje kainuoja diena 12 lt+5lt pietus = 17lt Panasiai kiek zinau visose mokyklose gaunasi.
Tai gal ir brangiau truputi, bet ner ka lyginti: namie ruostas maistas, patikrintos pamokos, papildomi uzsiemimai ir galu gale vaiku bus priimta maksimum kokie 7-8 kiek as zinau. Tai nera tos problemos, kaip kad mokykloje,kai vaikai priimami tiek, kiek ju pajegiama sugrusti i viena klase (musu klaseje buvo 36 vaikai), sedejo susigrude suoluose ir kadangi tokioje minioje palaikyti tvarka ir tyla neimanoma, mokytoja nuolat reke (ja irgi galima suprasti), nes viskas buvo panasu i beprotnami
Mano dukra po pirmu savaiciu grizdavo ir skusdavosi galvos skausmais, buvo net sutrikes miegas.. Tad ir pagalvojau, kad idealu butu, jei tokia grupe galima butu organizuoti namu salygomis, neivarant vaikams streso.
Mes net vasara dabar lankome sia grupe (nes gaunasi kaip vasaros stovykla!)
Man ramu kai iseinu i darba ir zinau, kad vaikas ne kur namie kiurkso prie teliko.. Deja kitus neturiu salygu (kol neatostogauju) jos nuvezti.
Taip kad nuosirdziai rekomenduojame registruotis mums i draugija
Iki!
p.s. Beje, dar gerai ir tuo, kad vaikas esant reikalui gali likti iki 22 val. ar net ilgiau. Jei uzsilaikote darbe, ar turite dalyvauti kokiame renginyje ir pan. Galima tartis ir del sestadieniu jei reikia.
Priimami ir vienkartiniai vaiku pabuvimai. Tarkim porai valndu per menesi tik reikia, bet tada jau kaina valandos kita berods.. gaunasi brangiau.