Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(rositina @ 2007 12 04, 20:31)
o Vilniuje kai buvau pries gera savaite, tai maciau ta nauja balzama  ax.gif tik nzn ar dar dabar turi...

vakar dar gavau balzamo naujo, bet rodos paskutini paemiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 07, 23:51)
gal kas galėtų šian parašyti kalėdinių dovanėlių kainas (jau mums kokios)? Dėkui labai

jei gauni visas zinias is fairness e-meilu, tai turejai gauti ir rinkiniu kainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 07, 23:51)
gal kas galėtų šian parašyti kalėdinių dovanėlių kainas (jau mums kokios)? Dėkui labai

manau, forume ne vieta aptarinėti kainas su nuolaida... Jei negavai naujienų el.paštu tai parašyk, kaip nors persiųsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 12 08, 12:29)
vakar dar gavau balzamo naujo, bet rodos paskutini paemiau  ax.gif
Papildyta:
jei gauni visas zinias is fairness e-meilu, tai turejai gauti ir rinkiniu kainas  ax.gif

tai užtat, kad negaunu, gal dėl to kad one paštas mano. Na bet vakar Indre atsiuntė kainas (ačiū jai),o šian prisipirkau jau tų rinkinių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 08, 14:16)
manau, forume ne vieta aptarinėti kainas su nuolaida... Jei negavai naujienų el.paštu tai parašyk, kaip nors persiųsim  4u.gif

o aš ir neprašiau, kad forume paskelbtumėt
Atsakyti
rinkiniais man atrodo pirkti bet kokiu atveju pigiau išeina, ania vixiuke?
Atsakyti
Labas visoms. Kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 08, 17:58)
rinkiniais man atrodo pirkti bet kokiu atveju pigiau išeina, ania vixiuke?

kiek skaičiavau, tai maždaug 4 lt, ofise sakė, kad 10 proc pigiau. Šian (bent jau Kaune) buvo 7 proc. nuolaida visoms neakcijinėm prekėm
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 08, 18:14)
tai užtat, kad negaunu, gal dėl to kad one paštas mano. Na bet vakar Indre atsiuntė kainas (ačiū jai),o šian prisipirkau jau tų rinkinių  smile.gif
Papildyta:

tikrai nuosirdziai patarciau palikti ofise kita e-meila, nes su one tai vienos problemos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 12 09, 11:45)
tikrai nuosirdziai patarciau palikti ofise kita e-meila, nes su one tai vienos problemos  ax.gif

tai va, vis pamirštu kitą įrašyti.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 09, 22:58)
tai va, vis pamirštu kitą įrašyti.

o tai gal tiesiog nusiusk laiska jiems ir paprasyk kad itrauktu si adresa i konsultantu kontaktus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 12 09, 22:22)
o tai gal tiesiog nusiusk laiska jiems ir paprasyk kad itrauktu si adresa i konsultantu kontaktus  ax.gif

galima ir taip? reiks tada nusiųsti
Atsakyti
nusiunčiau emailą, gal ir man jau pradės naujienas siųsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 08, 23:15)
kiek skaičiavau, tai maždaug 4 lt, ofise sakė, kad 10 proc pigiau. Šian (bent jau Kaune) buvo 7 proc. nuolaida visoms neakcijinėm prekėm

oho kokia akcija buvo... Na negalėjau aš niekaip į ofisą nuvykti, egzaminas man šeštadienį buvo... doh.gif
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 10, 14:55)
nusiunčiau emailą, gal ir man jau pradės naujienas siųsti smile.gif

na man tai niekada nesiuntė naujienų el.paštu kai buvau užrašius duomenis ofise... Nors paštas gmail'o ax.gif Vis nueinu apsiprekint, pasiteirauju kodėl nesiunčia, kaskart vis iš naujo rašydavausi į tą lapą... Neapsikenčiau - parašiau jiems pati el.laišką ir nuo tada siunčia viską be problemų thumbup.gif

linuoskytej, sekasi gal ir neblogai... Tik kad sesija ramiai naktimis miegoti neduoda... doh.gif
Atsakyti