Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 04, 19:44)
Sveikos mielosios  4u.gif

kur visos dingę?  g.gif  aš šiandien buvau ofise  rolleyes.gif  Padėtis Kaune tokia - nėra naujųjų balzamų  doh.gif  beje, sakė, kad visoje Lietuvoje jų nėra ir neaišku,kada bus užvežta... Nusipirkau kalendoriukų, lankstinukų ir toliau bandysiu judėti pirmyn  4u.gif

o Vilniuje kai buvau pries gera savaite, tai maciau ta nauja balzama ax.gif tik nzn ar dar dabar turi...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 04, 19:44)
Sveikos mielosios  4u.gif

kur visos dingę?  g.gif  aš šiandien buvau ofise  rolleyes.gif  Padėtis Kaune tokia - nėra naujųjų balzamų  doh.gif  beje, sakė, kad visoje Lietuvoje jų nėra ir neaišku,kada bus užvežta... Nusipirkau kalendoriukų, lankstinukų ir toliau bandysiu judėti pirmyn  4u.gif

labukas,

as ryt irgi varau i ofisa mirksiukas.gif , tai reikes pries einant pasiskambinti g.gif , kad netektu tusciom gristi doh.gif
Atsakyti
Sveikos, na tai as tada spejau dar nauja gamini isigyti, nes nauja balzama nusipirkau, ismeginau, na nzn, siaip plaukai nebuna tokie atpalaiduoti kaip po tu kaukiu, balzama dar turiu ta zalioj bonkutei, tai jis geriau atpalaiduoja sitas daugiau plaukus pesa po plovimo, plauku apimties nedidina, tai klijentem kurios megsta plauku apimti padidinti jis kaip ir netinka, siaip balzamas kaip balzamas, sunaudosiu...
Atsakyti
Indre_, dėkui už pasidalintas mintis 4u.gif Aš asmeniškai tai balzamų nemėsgtu, man kaukės plaukams geriau thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau ir man trupuciuka prekyba pajudejo, tai dabar esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
kai yra pirkimas tai visada maloniau negu sėdėti ir laukti... bigsmile.gif
Atsakyti
na tai zinai gal tau ir geriau kaip uzdedi kauke, bet pagalvok apie plaukus, juk jiems tai nesveika kaip pastovei gauna kaukes ja siaip viena karta i savaite reikai deti, blogiausiu atveju viena karta kauke kita balzama, taip kad plaukucius reikia myleti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 05, 18:50)
kai yra pirkimas tai visada maloniau negu sėdėti ir laukti...  bigsmile.gif
Tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
man labai labai patinka kauke su ryziais, ramuneliu sampunas - thumbup.gif
MB nupirkau ta naujaji balzama - tai sako, kad nieko toks
Atsakyti
O as naujojo balzamo dar nebandziau. Kazkaip nepratus naudoti, nors reiketu
Atsakyti
Indre_, kaukę vieną kartą per savaitę tikrai nededu... per dažnai juk thumbup.gif mano plaukai nedažyti ir be cheminio, todėl jiems specialios reabilitacijos kaip ir nereikia. Kaukėmis juos tik palepinu wub.gif sutinku, kad balzamas su kauke pakaitom gal ir gerai, bet man balzamas nepriimtinas variantas schmoll.gif
Atsakyti
gal kas galėtų šian parašyti kalėdinių dovanėlių kainas (jau mums kokios)? Dėkui labai
Atsakyti