Sveikos, neseniai suzinojau apie sia kosmetika. gal kas nors galit pasakyt kaip galima tapti konsultante Vilniuje ir kokios salygos?ar apsimoka tapti konsultante del saves?
QUOTE(wirgisa @ 2007 11 29, 16:00)
Sveikos, neseniai suzinojau apie sia kosmetika. gal kas nors galit pasakyt kaip galima tapti konsultante Vilniuje ir kokios salygos?ar apsimoka tapti konsultante del saves?
parasiau i az
QUOTE(Indre_ @ 2007 11 27, 16:21)
Na kaune ir visko yra Jau ir kalediniai katalogai viskas jei gam domina parasykit galiu imesti i e-pasta nes turiu nuskanuota
Turiu ir nauja balzama na man jis labai kvepe isbandysiu
Turiu ir nauja balzama na man jis labai kvepe isbandysiu
QUOTE(Indre_ @ 2007 11 28, 23:17)
ne taip supratai, kaledinis tas pasulymas yra kalendoriukai, ir kelios naujienso jau ofise yra o apie nauja kataloga tai niekas juk nekalbejo, jis dar negreit pasirodys
ok, ne taip supratau... Bet nepulsiu kabinėtis, kad pati ne taip parašei, nes katalogai ir lankstinukai tai tikrai ne tas pats
Žodžiu gerai bent tiek, kad yra kažkas naujo ir specialiai šventėms
tai kur prepuolėte visos?
norėjau paklausti, ar jaučiate šventinį pirkimą?
norėjau paklausti, ar jaučiate šventinį pirkimą?
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 30, 20:01)
Mes cia Nea, nejauciu, nes prekyba tiesiog neina
aš tai po truputį judu su užsakymais, bet kol kas masinio prikimo nėra... Klientai dar leidžia pailsėti
Tai tau gerai. Sekmes prekyboje
na mano prekyba tai juda gan neblogai, turiu uzsakymo daug, tik reikai dar pinigeliu tureti tiek prekiu uzsipirkti, na bet kaip nors, jau trinu rankas kad uz balus vel gausiu dovanu ir kvepaliuku kaip buvo akcija naujokams tai laiminga kaip slyva
šaunuolė Indre_ na aš stengiuosi nesukaupti didelių užsakymų, nes vistiek, kai prekių į namus nepristato tai nelabai nalonu bastytis po mietsą su pundais, arba apkrauti vyriškį savais reikalais
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 30, 22:52)
šaunuolė Indre_ na aš stengiuosi nesukaupti didelių užsakymų, nes vistiek, kai prekių į namus nepristato tai nelabai nalonu bastytis po mietsą su pundais, arba apkrauti vyriškį savais reikalais
o as visada surenku didesni uzsakyma ir vaziuoju, nes su masiniuku nesunku parsivesti ir nereikia vazineti pastovei del keliu suduku, ir laikas ir pinigai taip tauposi man
man tai jeigu pakeliui tai užsuku kad ir dėl poros produktų, žina iš karto imant daugiau susitaupo laiko
Sveikos mielosios
kur visos dingę? aš šiandien buvau ofise Padėtis Kaune tokia - nėra naujųjų balzamų beje, sakė, kad visoje Lietuvoje jų nėra ir neaišku,kada bus užvežta... Nusipirkau kalendoriukų, lankstinukų ir toliau bandysiu judėti pirmyn
kur visos dingę? aš šiandien buvau ofise Padėtis Kaune tokia - nėra naujųjų balzamų beje, sakė, kad visoje Lietuvoje jų nėra ir neaišku,kada bus užvežta... Nusipirkau kalendoriukų, lankstinukų ir toliau bandysiu judėti pirmyn