Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(Tiffany @ 2007 11 26, 16:47)
mergaites, kaip jums Genera sampunai?

turiu šampūną iš tos serijos kur su vaisių ekstraktais (žaliuose buteliukuose) tai man jis tikrai geras thumbup.gif
QUOTE(Ciukyta @ 2007 11 26, 18:59)
tai gal ir kaune greit bus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  g.gif

oi laukiam laukiam mes naujienų laukiam 4u.gif
Atsakyti
Jetus kokios geros ziniso del kalediniu naujienu, reiks pasiskambinti i ofisa ryt gal jau ka gero ir kaune zinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 11 26, 20:52)
Jetus kokios geros ziniso del kalediniu naujienu, reiks pasiskambinti i ofisa ryt gal jau ka gero ir kaune zinos smile.gif

kai tik turėsi naujų žinių informuok ir mus 4u.gif
Atsakyti
Na kaune ir visko yra smile.gif Jau ir kalediniai katalogai viskas jei gam domina parasykit galiu imesti i e-pasta nes turiu nuskanuota smile.gif
Turiu ir nauja balzama na man jis labai kvepe isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 11 27, 16:21)
Na kaune ir visko yra smile.gif Jau ir kalediniai katalogai viskas jei gam domina parasykit galiu imesti i e-pasta nes turiu nuskanuota smile.gif

oho kokios puikios naujienos thumbup.gif reikės užsukti tada kurią dieną dar šią savaitę į ofisą doh.gif nors taip to laiko maža... g.gif
Atsakyti

labukas,

gal gali imesti ciukyta@yahoo.co.uk aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti

Indre_, parašiau AŽ dėl katalogo. Turėsi jeigu laiko tai atsiųsk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 27, 20:20)
Indre_, parašiau AŽ dėl katalogo. Turėsi jeigu laiko tai atsiųsk  4u.gif

na aš tai tik šventinį lankstinuką gavau į paštą... g.gif tai tie katalogai nauji yra ar ne? Dabar iš viso susimaišiau doh.gif
Atsakyti
isbandziau siandien sampuna su ramunelem silpniems plaukams, kur 500 ml - zinot, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 28, 00:11)
na aš tai tik šventinį lankstinuką gavau į paštą...  g.gif  tai tie katalogai nauji yra ar ne? Dabar iš viso susimaišiau  doh.gif

na bent jau Vilniuje tai tik lankstinukai su rinkiniais ir yra... apie katalogus bent jau kol kas negirdejau ax.gif
Atsakyti
susisuko man jau galva nuo info... o paskambinti į ofisą laiko neturiu doh.gif tai kaip ten su tais katalogais? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 27, 23:11)
na aš tai tik šventinį lankstinuką gavau į paštą...  g.gif  tai tie katalogai nauji yra ar ne? Dabar iš viso susimaišiau  doh.gif

ne taip supratai, kaledinis tas pasulymas yra kalendoriukai, ir kelios naujienso jau ofise yra o apie nauja kataloga tai niekas juk nekalbejo, jis dar negreit pasirodys smile.gif
Atsakyti