Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(rositina @ 2009 02 06, 10:52)
Na jei jau eini noredama tapti konsultante, tai ta karta is karto ir perki uz 80 lt  ax.gif po to gali ir po pusmecio pirkti  tongue.gif
Na, paciam pradiniam puslapy gal ir galima susiklaidinti... bet kai jau skaitai apie kiekviena linija atskirai, tai yra labai aiskiai parasyta, kokios salies... GENERA (kuno priežiūra) -italiska, Copines Line(kosmetika) ir Kosmita (kvepalu analogai)- prancuziska. Beje, seniau ir kosmetika buvo Itališka, tik tada buvo DIVAGE, bet po to jos atsisake ir perejo ant COPINES

Na tikrai nepraskiesta... be to, man asmeniskai labai patogu 1 l skystas muilas  ax.gif

Aha atsimenu dar tuos laikus kai Divage buvo blush2.gif bet manęs kažkaip nei viena jų kosmetikos linija neužkabliavo, bet va tos kaukės ir intymios higienos priemonės tai nėr geriau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2009 02 06, 10:52)
Na jei jau eini noredama tapti konsultante, tai ta karta is karto ir perki uz 80 lt  ax.gif po to gali ir po pusmecio pirkti  tongue.gif
---
Čia būtina? :/

TAIP, tokia sistema- uzpildai savo duomenis, gauni kataloga ir kt. aprasymu pluosta ir issirenki prekes uz 80 lt ax.gif

QUOTE(Carevna @ 2009 02 07, 19:30)
Aha atsimenu dar tuos laikus kai Divage buvo  blush2.gif bet manęs kažkaip nei viena jų kosmetikos linija neužkabliavo, bet va tos kaukės ir intymios higienos priemonės tai nėr geriau  thumbup.gif  thumbup.gif

Man irgi labiausiai patinka Genera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 08 vasario 2009 - 13:15
sveikos, gal yra jau naujas 2009 metu kainynas? rinksiu uzsakyma, kad tapciau konsultante ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 02 09, 17:23)
sveikos, gal yra jau naujas 2009 metu kainynas? rinksiu uzsakyma, kad tapciau konsultante  ax.gif

Šiuo metu galiojantis kainynas yra tas nuo 2008 m. lapkričio ax.gif
Atsakyti
Kaip Generos veido kremukai? Žadu pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2009 02 10, 13:57)
Kaip Generos veido kremukai? Žadu pirkti  ax.gif

Aš esu asmeniškai visus jau naudojus smile.gif
Ir didenes talpos (ekonomiska) ir mazesnes.

Tik vienas pastebejimas, ta kur su medumi (944) negali naudoti tos kurių yra matomi veido kapiliarai, medus aktyvina kraujotaka, todel žandeliai dar labiau paraus
Atsakyti
apie kremus kažkokia moteris sakė, kad tuos mažose talpose galima naudoti nuo 20metų... Bet argumentų nepateikė, tai nemanau, kad jos pasakymas gali būti rimtas argumentas.

O dėl to kremo su medumi tai visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes
sukuriau nauja tema tik pirma pabaikim sia .....http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=412830&st=

Ar girdejot kad perkant uz 100 lt gaunat viena loterijos bilieta ir dalyvaujat loterijoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo studentuke: 20 vasario 2009 - 18:09
Man labai norėtųsi pamatyti katalogą... Jau vieną mačiau, ar nežinote, kur galėčiau rasti kitą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mam4_xl @ 2009 02 20, 19:18)
Man labai norėtųsi pamatyti katalogą... Jau vieną mačiau, ar nežinote, kur galėčiau rasti kitą?  4u.gif

siaip katalogai yra popieriniai.... anksciau atnaujindavo ir internete, bet dabar jau nebe...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti