Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 21, 21:55)
šepetėliai yra, bet jų kataloge nėra. Pasidomėk ofise, parodys, pamatysi ir galėsi pasiūlyti.

Aš dabar kaip tik naudoju Avon makiažo valiklį... Kai baigsiu jį pirksiu iš Generos  rolleyes.gif

zinau, kad yra sepetliu pirkti, bet galetu buti komplekte prie seseliu ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 21, 22:46)
na aš pirmadienį buvau, tai gavau visko, ko reikėjo ir lentynose dar buvo nežymus uraganas prasiautęs... Laukiu aš jau naujų produktų, tikiuosi, kad kartu su jais iki metų galo gal ir naujas katalogas pasirodys  ax.gif

as tikiuos,kad pasirodys po keliu savaiciu, nes ofise klausiau, tai sake,kad jau spausdina g.gif mirksiukas.gif

QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 21, 23:29)
na ta kauno mergaitė dar su puse bėdos kur nuolat dirba, bet vasarą iš viso buvo tokia ne į savo roges įsėdus... gal mėnesį dirbo tai išvis grybaudavo po ofisą... doh.gif

man si kauno mergaite irgi patinka, o ta kuri buvo labai trumpai, tai schmoll.gif ... su senaja, tai galima ir apie produktus pasneketi thumbup.gif
Atsakyti
ciukyta, ot gerą žinią dėl katalogų pranešei... Sėdžiu jau visa nusikamavus nuo mokslų doh.gif bet dar užsukau patikrinti, ar nuplepėjot ką nors gero, o čia tokia gera žinia thumbup.gif na gerai, neblevyzguju daugiau, einu bandyt miegoti , leisiu galvai pailsėti... umn.gif
Atsakyti
prie mūsų prisijungė Jumag iš Panevėžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 23, 17:30)
prie mūsų prisijungė Jumag iš Panevėžio  4u.gif
smagu
Atsakyti
gal kas jau isbandet kokias naujoves? g.gif
Atsakyti
Indre_, dar nebuvo kada išbandyti, nes anksčiau įsigyti produktai naudojami ax.gif naujiems dalykams visada ateis eilė - anksčiau ar vėliau išbandysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 24, 15:02)
Indre_, dar nebuvo kada išbandyti, nes anksčiau įsigyti produktai naudojami  ax.gif  naujiems dalykams visada ateis eilė - anksčiau ar vėliau išbandysim  thumbup.gif

na man paprasciausiai idomu atsiliepimai kokie gal kas jau ta balzama bande ar dar ka... tai ir klausiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
turiu geru ziniu bent jau vilnietems... penktadieni Vilniaus ofisas jau gavo Kalendoriukus ir lankstinukus su rinkinukais ax.gif
Atsakyti
mergaites, kaip jums Genera sampunai?
Atsakyti
Labukas smile.gif Cia ne i tema, bet gal yra konsultanciu is Siauliu? Siandien bandziau ofise ieskot, bet niekas ten tel ragelio nekelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 26, 15:47)
mergaites, kaip jums Genera sampunai?
visai normaliai. Anksciau naudojau sita
user posted image,
bet greitai plaukai susiriebalindavo, o dabar namie turim sita
user posted image,
tai ir tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 11 26, 13:00)
Sveikos  mirksiukas.gif
turiu geru ziniu bent jau vilnietems... penktadieni Vilniaus ofisas jau gavo Kalendoriukus ir lankstinukus su rinkinukais  ax.gif

tai gal ir kaune greit bus bigsmile.gif bigsmile.gif g.gif
Atsakyti