Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(delfiuka @ 2009 01 19, 01:24)
domina, kiek megineliu yra lupdaziu ir kvepalu testeriuose  blush2.gif ir kaip suprast, kad prie lupdaziu testerio prirasyta 8 vnt.? blush2.gif ir kaip atrodo kvepalu knygute?

Lupdažių mėginėlių jau yra 9 vnt. (mėginio dydis yra normalaus lupdažio dydžio) smile.gif

Kvepalų testerių skaičius keičiasi, dabar yra panašiai apie:
moterisku kvapų - 20 vnt
vyriškų - 12vnt

Kvepalų knygutė - tai į nuotraukų albumėlį sudėti pakvėpinti lapeliai su išsamiais visų kvapų aprašymais.

Norint pardavinėti kvepalus, geriau įsigyti mėginėlius mirksiukas.gif mano nuomonė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 19 sausio 2009 - 09:51
Man irgi ta kvepalų knygutė nepatinka. Joje kvapai vistiek maišosi, išsikvepia, reikia eiti vėl į ofisą kad atnaujintų kvapus... Žaidimas kažkoks. O mėginėliai kvepalų visai kitas dalykas, man patinka, kad jie purškiami thumbup.gif
Atsakyti
Gal padetumete Vilniuje isigyti GENEROS plauku kauke?
Labai tiktu Fabijoniskes
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2009 01 22, 23:38)
Gal padetumete Vilniuje isigyti GENEROS plauku kauke?
Labai tiktu Fabijoniskes

parasiau i az ax.gif
Atsakyti
labas.
noreciau patarimo kokia kauke ir sampuna pirkti?
Mano plaukai dazyti, reikia atkurti, galai trupa, saknys riebaluojasi greit..
Gal patartumete? Visai patiko aprasymas Generos kaukes su zolelemis. o gal kokosine greiciau atkurtu mano plaukus?? 4u.gif o koks sampunas labiau tiktu? blush2.gif
lekciau tada i ofisa uzsipirkt pirmadieni...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 25, 00:39)
labas.
noreciau patarimo kokia kauke ir sampuna pirkti?
Mano plaukai dazyti, reikia atkurti, galai trupa, saknys riebaluojasi greit..
Gal patartumete? Visai patiko aprasymas Generos kaukes su zolelemis. o gal kokosine greiciau atkurtu mano plaukus??  4u.gif o koks sampunas labiau tiktu?  blush2.gif
lekciau tada i ofisa uzsipirkt pirmadieni...

Kaukę siūlau žolelių mirksiukas.gif o šampūnas - su vaisių ekstraktais dažytiems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaliu nutyleti smile.gif apie puikų produktą thumbup.gif skirtą nagų gydymui.
Nr 3068 - intensyvus nagų stipriklis trapiems lūžinėjantiems nagams thumbup.gif
Jau turiu atgarsių, puikių atsiliepimų, klientės džiaugiasi stipriais nesisluoksniuojančiais nagais. Geriausia yra tai, kad kaina nėra didelė mirksiukas.gif Vakar draugė guodėsi, kad perka priemones po 30,- Lt. blink.gif stiprinti nagams ir nieko nepadeda schmoll.gif
Taip kad šluojam lentynas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, nezinau ar raset kas, bet kokios salygos norint tapti konsultante? smile.gif Kaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 01 27, 19:27)
sveiki, nezinau ar raset kas, bet kokios salygos norint tapti konsultante?  smile.gif Kaunas  smile.gif

artemide23, atrašiau Jums į AŽ 4u.gif
Atsakyti
sveikos! mirksiukas.gif gal kuri nors padetumete isigyti generos kokosine kauke Klaipedoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 02 02, 19:28)
sveikos!  mirksiukas.gif  gal kuri nors padetumete isigyti generos kokosine kauke Klaipedoje?  4u.gif

zinau, kad butent ta kauke prekiauja vienoje kirpykloje klaipedoje smile.gif
minijos g. priesais Socialiniu mokslu fakulteto, kirpykla ,,ALINA'' smile.gif pati pirkau pries menesi net
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 02 03, 09:50)
zinau, kad butent ta kauke prekiauja vienoje kirpykloje klaipedoje smile.gif
minijos g. priesais Socialiniu mokslu fakulteto, kirpykla ,,ALINA'' smile.gif pati pirkau pries menesi net

aciu labai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti