O man labai patinka musu blizgesiai jie puikiai laiko ir grazios spalvos ir tinkami ziemai bei vasarai Svarbiausiai kad greitai nenusivalgo....
QUOTE(studentuke @ 2008 12 16, 16:48)
O man labai patinka musu blizgesiai jie puikiai laiko ir grazios spalvos ir tinkami ziemai bei vasarai Svarbiausiai kad greitai nenusivalgo....
Copin line Paris blizgesiai yra vandens pagrindo, gali lupytes sutrukineti jei saltuko pagaus Taip kaip ir ziema nenaudojam drekinamu veido kremu, nes vanduo uzsala,o tas veidukui nepatinka
As taip pat megstu blizgesius, bet po jais reikia tepti pagrinda: vazelina arba lupdazi.
sveiki. as irgi esu fairness konsultante Kaune ir Jurbarko rajone.
Nusprendžiau, kad vėl įsigysiu Generos plaukų kaukę
QUOTE(Sirvita @ 2008 12 19, 18:50)
Copin line Paris blizgesiai yra vandens pagrindo, gali lupytes sutrukineti jei saltuko pagaus Taip kaip ir ziema nenaudojam drekinamu veido kremu, nes vanduo uzsala,o tas veidukui nepatinka
As taip pat megstu blizgesius, bet po jais reikia tepti pagrinda: vazelina arba lupdazi.
Čia truputį negerai parašėt ,kad žiemą nenaudojam drėkinančių kremų.Juos būtina naudoti žiemą.Tik aišku pasitepus drėkinančiu kremu nelekiam iškartt į lauką.Naudojam todėl ,kad žiemą mūsų veido oda labai linkus sausėti.Odos sausėjimą lemia tokie veiksniai kaip šildymas ir t.t.Vakare naudojam maitinantį kremuką.Na mus taip mokė
Na o kaukėms pakaitalo nerandu daug metų
mane domina plauku kaukes ir sampunai, kas galite pasidalinti atsiliepimais? dar domina kvepalu kaina?
QUOTE(gussste23 @ 2009 01 16, 17:55)
mane domina plauku kaukes ir sampunai, kas galite pasidalinti atsiliepimais? dar domina kvepalu kaina?
kokių atsiliepimų reikėtų? naudoju kaukę vaisinę, šampūnus taip pat iš tos pačios serijos, ji pakuote, spalva, kvapu labai panaši į frukčio... man labai tinka ir patinka. Žolelių kaukė man netiko, nors daugelias labai giria ir ji pas mane perkamiausia, man ji suriebaluoja plaukus.
kvepalų kainos:
http://www.fairness....o...4&Itemid=30
mano mėgstamiausia hugo boss women
tame tinklapyje ir šiaip daug info yra
domina informacija apie fairness platinima esu is kauno. prasau az
QUOTE(gussste23 @ 2009 01 16, 18:55)
o man geresnes uz kokosine kauke nera jokioj firmoj tik ji viena padeda susitvarkyt su plaukuciais
aciu mergytes domina kaip tapti platintoja
QUOTE(delfiuka @ 2009 01 16, 22:57)
domina informacija apie fairness platinima esu is kauno. prasau az
Nustrakalioji į biurą arba pasiskambini duotu telefonu ir ten viską plačiau tikriausiai paaiškins
Aš turiu tos žaliosios serijos šampūnus kur Vixiukė rašė, nu tai ką aš žinau šiaip lyg nieko, tik man bėda su pleiskanom nerandu nei vieno šampūno kuris padoriai jas išnaikintų, bet paguoda tokia kad nuo šito šampūno bent galvos neniežti ir nesikasinėju kaip utėlėta ko apie kitus bandytus šampūnus pasakyt negaliu taip, kad pleiskanos pakenčiamas dalykas dar kai jų nėra labai daug, o ir vaikiški šampūnai o jau kokosinė kaukė išvis amžiaus stebuklas
domina, kiek megineliu yra lupdaziu ir kvepalu testeriuose ir kaip suprast, kad prie lupdaziu testerio prirasyta 8 vnt.? ir kaip atrodo kvepalu knygute?