QUOTE(Carevna @ 2008 11 27, 22:28)
Klausykit, o kvepalų analogų yra mėginukų ar reikia katę maiše pirkti?
Yra
Man, deja, kiek kokiu pirkau ir bandziau, ne vieni "nelipo", gerai, kad tie meginukai yra...
QUOTE(Enary @ 2008 11 28, 10:19)
Yra
Man, deja, kiek kokiu pirkau ir bandziau, ne vieni "nelipo", gerai, kad tie meginukai yra...
Ačiū už info o tai kvapas nelabai panašus ar tiesiog nepatiko?
QUOTE(Carevna @ 2008 11 28, 11:24)
Ačiū už info o tai kvapas nelabai panašus ar tiesiog nepatiko?
Man asmeniskai ir nepanasus (kazkokiu ryskiu prieskoniu turi) ir siaip, nepatiko, kvapas, siaip, laiko gerai, meginukai irgi faini, su purkstuku, bet kiek bandziau, savo kvapo neradau...Turejau Naomi, Angel, 212 Women, Jadore ir dar kazkuri...
QUOTE(Enary @ 2008 11 28, 13:53)
Man asmeniskai ir nepanasus (kazkokiu ryskiu prieskoniu turi) ir siaip, nepatiko, kvapas, siaip, laiko gerai, meginukai irgi faini, su purkstuku, bet kiek bandziau, savo kvapo neradau...Turejau Naomi, Angel, 212 Women, Jadore ir dar kazkuri...
Velnias nu gal dabar dar neverta rizikuot, o tai su kvapais jau nesusišnekėt pradedu, jau kai kurie kvepalai pradeda erzint, padėjau ant vėliau arba atiduosiu mamai
QUOTE(Enary @ 2008 11 27, 15:17)
Studentuke, o tu ne konsultante?
Sveika konsulatante esu..........
Papildyta:
QUOTE(Carevna @ 2008 11 28, 13:05)
Velnias nu gal dabar dar neverta rizikuot, o tai su kvapais jau nesusišnekėt pradedu, jau kai kurie kvepalai pradeda erzint, padėjau ant vėliau arba atiduosiu mamai
As pradzioj nestumo irgi negalejau pernesti jokio kvapo iki kokios 17 sav nei pazastim rutuliuko nes iskart pradedavo tampaty.......O dabr praejo tai galima vel normaliai uostyti kvepalus ir paciakvepintis............
QUOTE(mano123 @ 2008 11 29, 11:06)
nu man dolce gabana ir kalvin klein atitiko originalu kvapa
Nu, nezinau, man tai jie kazkokius prieskonius turi, ypac pradzioje... Gal kai nusigaruoja truput, panasu pasidaro...
Papildyta:
QUOTE(studentuke @ 2008 11 29, 13:31)
Sveika konsulatante esu..........
O tai kam tau gaminius is kitu supirkineti?
QUOTE(Enary @ 2008 11 29, 13:48)
O tai kam tau gaminius is kitu supirkineti?
Čia gal pasiūlymas išpardavimą-apsikeitimą daryt buvo nu pvz pasiskelbiat ką turit ir tarkim aš kaip vartotojas gal kuo nors susidomėčiau, nu aš bent taip mąstau
QUOTE(Carevna @ 2008 11 29, 14:19)
Čia gal pasiūlymas išpardavimą-apsikeitimą daryt buvo nu pvz pasiskelbiat ką turit ir tarkim aš kaip vartotojas gal kuo nors susidomėčiau, nu aš bent taip mąstau
as tai pagalvojau, kad gal ji nori tureti keleta pavyzdziu (kuriuos galetu kitiems rodyti), nes visu gaminiu paprastai pats neisbandai...
O aš užsisakiau Lauros analogą. Žiūrėsim
Siulau ismeginti lupdazius ziemai labai tinkami, riebumas kaip tik.
O saplva Nr.7 čiki, dar visai patiko naturalios spalvos su blizgesiu Nr.3 (manau tinka ir paauglem, kai nenori isryskinti lupu)
O saplva Nr.7 čiki, dar visai patiko naturalios spalvos su blizgesiu Nr.3 (manau tinka ir paauglem, kai nenori isryskinti lupu)