Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

tai kur dingo visos konsultantes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mano123 @ 2008 11 19, 20:27)
gal kas gali pakomentuot dekoratyvine kosmetika. kokie atsiliepimai? ypac domintu tusai ir makiazo pagrindai mirksiukas.gif

Aiii, prisiminiau, kad makiazo pagrinda as turejau... Kiek prisimenu, tai nelabai jis man patiko, atidaviau kazkam...
Atsakyti
o delko butent nepatiko? blink.gif gal kas galetu issameu pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(mano123 @ 2008 11 20, 18:54)
o delko butent nepatiko? blink.gif  gal kas galetu issameu pakomentuot?

deja, as su dekoratyvine is Fairness nelabai "bendrauju"... esu turejus lupdazi, dar patikdavo issukamas akiu piestukas, tik tuomet man rodos dar ne Copines o Divage buvo ax.gif Patinka kempinyte nagu lakui valyti ir dar vienas produktas, kurio kazkodel prekyboje neliko....
Atsakyti
labai geri kvepaliukai,ilgai laikosi,todel taupiai naudojasi smile.gif beto labai patogu nesiotis rankineje,nes mazas buteliukas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu prisijungti prie jusu 4u.gif
As sia kosmetika naudoju ir kitiem patariu jau kokius 5 metus smile.gif
Atstovauju UTENA, bet vaziuoju ir i kitus miestus (Jonava, Rokiski, Vilniu, Kauna), kadangi turiu savo grupe konsultantu.
Noriu jusu paklausti, o jus ar kuriate grupes?

Del makiazo pagrindo,
tai sakyciau kad jis yra per daug geltonas g.gif musu lietuviu oda yra daugiau zemes, o ne smelio spalvos. Siulyciau biure pameginti ir issirinkti sau tinkama atspalvi. Dar vienas dalykas, jie yra "lengvi", tepasi plonyciu sluoksniu - nera kaukes pojucio.

Del tuso,
ziema reikia rinktis vandeniui atsparu mirksiukas.gif , nes pastebejau, kad sniegas tirpdamas ant veido, akiu grazesniu nepadaro biggrin.gif o mes norim buti grazios visada mirksiukas.gif

Atsakyti
Skystas muilas rankoms thumbup.gif thumbup.gif
Vyrui losijonas (baltas) po skutimosi thumbup.gif
Dušo žėlės man schmoll.gif , sausino odą.......
Rankų kremas irgi neblogas, jau senokai naudoju. smile.gif
Atsakyti
noreciau isigyti fairness gaminiu smile.gif tad gal butu konsultante is kauno, netoli Petrasiunu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ramunyte* @ 2008 11 24, 16:03)
noreciau isigyti fairness gaminiu smile.gif tad gal butu konsultante is kauno, netoli Petrasiunu?  smile.gif

parasiau i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goya @ 2008 11 24, 15:21)
Skystas muilas rankoms  thumbup.gif  thumbup.gif
Vyrui losijonas (baltas) po skutimosi  thumbup.gif
Dušo žėlės man  schmoll.gif , sausino odą.......
Rankų kremas irgi neblogas, jau senokai naudoju.  smile.gif

Pamėgink dušo žėlę su kremu - kodas 258 mirksiukas.gif
turetų tikrai nesausinti odos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaite gal kuri pvz turit prekiu kurios yra uzsilikusios ar tiesiog nusipirkot ir nepatiko tai galetumet parduoti aisku su nedideliu antkainiu ir tuo paciu atsiimti pinigus ir dar siek tike uzdirbti juk manau aktualu prisideti kelis papildomus litukus i savo kisene....... biggrin.gif

jei yra tokiu konsultanciu galetumet parasyti kodukus ka turit ir kiek norit LT uzz tai gauti......
Atsakyti
QUOTE(studentuke @ 2008 11 27, 15:00)
Mergaite gal kuri pvz turit prekiu kurios yra uzsilikusios ar tiesiog nusipirkot ir nepatiko tai galetumet parduoti aisku su nedideliu antkainiu ir tuo paciu atsiimti pinigus ir dar siek tike uzdirbti juk manau aktualu prisideti kelis papildomus litukus i savo kisene....... biggrin.gif

jei yra tokiu konsultanciu galetumet parasyti kodukus ka turit ir kiek norit LT uzz tai gauti......

Studentuke, o tu ne konsultante?
Atsakyti