o kiek kainuoja tapti konsultante?
QUOTE(ambergangel @ 2008 11 06, 20:07)
o kiek kainuoja tapti konsultante?
10 lt + is karto nusipirkti prekiu uz 80 lt
Niu tai buvau i ofisa nuvariusi labai neblogas katalogas toks jau tikrai kaledinis ir plius dar tokia informacija gavau kad ruosiama yra atinaujinti dekoratyvines kosmetikos linija....
Ar ka girdejot....
Ar ka girdejot....
QUOTE(studentuke @ 2008 11 11, 14:30)
Niu tai buvau i ofisa nuvariusi labai neblogas katalogas toks jau tikrai kaledinis ir plius dar tokia informacija gavau kad ruosiama yra atinaujinti dekoratyvines kosmetikos linija....
Ar ka girdejot....
Ar ka girdejot....
O as nusivyliau katalogu maniau nors nauju paveiksliuku bus,o dabar sukeite vietom puslapius ir visas naujumas kosmetika i prieki perkele,ot naujiena ir dar kainas sukele
QUOTE(Bleira @ 2008 11 12, 18:45)
O as nusivyliau katalogu maniau nors nauju paveiksliuku bus,o dabar sukeite vietom puslapius ir visas naujumas kosmetika i prieki perkele,ot naujiena ir dar kainas sukele
Nu taip dar panaikino 6 pozicijas ir idejo nauju duso zeliu linija ir nagu prieziurai padidino visokiu apsauginiu laku... Kainos visur kyla niekas nepinga....Susitaikom ir tolaiu dirbam....Juk mes lietuviai prisitaikom prie visko.....
Man tai si kosmetika nelebai...
QUOTE(mano123 @ 2008 11 19, 19:27)
gal kas gali pakomentuot dekoratyvine kosmetika. kokie atsiliepimai? ypac domintu tusai ir makiazo pagrindai
makiazo pagrindo asmeniskai nesu isbandzius, o akiu tusa tai turejau. Na, visai man patiko tik pats sepetelis toks didokas QUOTE(linuoskytej @ 2008 11 19, 21:07)
makiazo pagrindo asmeniskai nesu isbandzius, o akiu tusa tai turejau. Na, visai man patiko tik pats sepetelis toks didokas
o tusas gerai tepasi. ta prasme storu sluoksniu?
QUOTE(Milona @ 2008 11 19, 21:38)
Tuk-tuk, ieškau konsultantės iš Vilniaus, Šeškinėje. Ar yra elektronine katalogo versija?
sweika apie prekes gali paskaityti Fairness lt puslapyje ten ir kainytes yra