Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 22, 11:34)
na ka merginos turbut ir jus zinias gavot, nuo lapkricio pirmos naujas katalogas  thumbup.gif  bet kad 5proc. viskas brangtas tai nieko cia gero... bet ka darysi...  unsure.gif

Pirma karta girdziu g.gif siandien gavau naujienlaiskius, taciau ten rasoma apie top produktus ir apie tai kad kaip visuomet bus kalediniai rinkiniai ir kalediniai lankstinukai, 2009-uju kalendoriukai, taciau NEI apie kataloga, NEI brangima ziniu nebuvo doh.gif
Atsakyti
tai sita ir as gavau i pasta bet cia i tel SMS"a gavau nuo savo vyr. kad nuo lapkricio naujas karalogas ir brangsta viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 22, 18:56)
tai sita ir as gavau i pasta bet cia i tel SMS"a gavau nuo savo vyr. kad nuo lapkricio naujas karalogas ir brangsta viskas  cool.gif

Taigi as direktorei kai rasiau ir klausiau del pabrangimu, ji man taip pat sake, kad su kiekvienu katalogu viskas bus vis brangiau, cia del infliacijos smile.gif kadangi Fairness nenorejo is karto smarkiai sukelti kainu, kainas kelia palaipsniui... Zodziu, smagu nauji katalogai, bet kiekvienas naujas katalogas atnesa ir naujas, didesnes kainas...
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 10 22, 19:05)
Taigi as direktorei kai rasiau ir klausiau del pabrangimu, ji man taip pat sake, kad su kiekvienu katalogu viskas bus vis brangiau, cia del infliacijos smile.gif kadangi Fairness nenorejo is karto smarkiai sukelti kainu, kainas kelia palaipsniui... Zodziu, smagu nauji katalogai, bet kiekvienas naujas katalogas atnesa ir naujas, didesnes kainas...

nu aisku tuomet.... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Jungiuosi ir as prie jusu gausaus burio. Su Fairness pries kokius metus susipazinau. Aisku ne visi produktai patinka, bet kai kurie tai labai geri, pvz skystas muilas, kaukes plaukams. Tuo labiau, kad ir kaina prieinama. Kosmetika man kazkaip nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2008 10 27, 19:00)
Sveikutes  smile.gif Jungiuosi ir as prie jusu gausaus burio. Su Fairness pries kokius metus susipazinau. Aisku ne visi produktai patinka, bet kai kurie tai labai geri, pvz skystas muilas, kaukes plaukams. Tuo labiau, kad ir kaina prieinama. Kosmetika man kazkaip nelabai patiko  schmoll.gif

aš išvis nieko neesu bandžiusi iš dekoratyvinės kosmetikos blush2.gif perku iš generos ir kvepaliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 10 22, 13:36)
Pirma karta girdziu  g.gif siandien gavau naujienlaiskius, taciau ten rasoma apie top produktus ir apie tai kad kaip visuomet bus kalediniai rinkiniai ir kalediniai lankstinukai, 2009-uju kalendoriukai, taciau NEI apie kataloga, NEI brangima ziniu nebuvo  doh.gif

Labukas ar man gali atsiuti i mano AZ tuos naujienlaiskisu nes pas mus Siauliuose kazkaip prastai su tais laiskais elektroniais tai jauciau man reiketu uzsiimti....

As atstovauju Siauliu miestui ir Siauliu rajonui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo studentuke: 29 spalio 2008 - 14:41
Sveikutes bigsmile.gif
jungiuosi ir as i Jusu kompanija del fairness platinimo bigsmile.gif
atstovauju Kauna ( Šilainiai, Pertašiūnai, Eiguliai, Amaliai ) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(studentuke @ 2008 10 29, 15:40)
As atstovauju Siauliu miestui ir Siauliu rajonui

QUOTE(Kikaxx @ 2008 10 29, 15:58)
Sveikutes  bigsmile.gif
jungiuosi ir as i Jusu kompanija del fairness platinimo  bigsmile.gif
atstovauju Kauna ( Šilainiai, Pertašiūnai, Eiguliai, Amaliai )  thumbup.gif

Sveikinam prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos konsultantes tai ar jau buvot kuri pasiimti naujo katalogo ir apziurejot naujas kainas......
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 27, 21:57)
aš išvis nieko neesu bandžiusi iš dekoratyvinės kosmetikos  blush2.gif  perku iš generos ir kvepaliukus smile.gif

As is dekoratyvines tik skaistalus turejau... Negaliu sakyti, kad visiskai beviltiski, bet vis gi, atidaviau juos mamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(studentuke @ 2008 11 05, 14:11)
Sveikos konsultantes tai ar jau buvot kuri pasiimti naujo katalogo ir apziurejot naujas kainas......

Buvau ofise vilniuje spalio 30 d. ir klausiau del naujo katalogo, tai sake dar neturi... ir net tiksliai nepasake kada bus, o nauja kainorasti tai jau gavau e-meilu ax.gif
Atsakyti