Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

manau brangokai gautųsi siųsti į užsienį, juo labiau, kad talpos prekyčių didelės... daug svers. na gal atsiras mergina iš Kalipėdos, kuri galėtų padėti.
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 12, 20:51)
gal kas adresiuka turi?  blush2.gif  4u.gif
nebloga ideja, bet kazin ar jie sius prekes i uz Atlanto  g.gif . siuntimas, turbut, butu brangesnis uz pacia preke  doh.gif  g.gif . bandziau i ju internetini puslapi nueiti, bet raso, kad dabar puslapis tvarkomas  verysad.gif . as visai nieko pries buciau parsisiusti produktus is Italijos tiesiai (arba Lietuvos  ax.gif ), aisku, jei kaina siuntimo iseitu zmogiska...  lengviausia butu tiesiai is ju uzsisakyti internetu, susimoketi iskart kortele ir gauti viska pastu, bet teks man laukti, kol susitvarkys jie ta savo puslapi, kad suzinociau, ar tai is vis imanoma ax.gif . LT Fairness puslapis nesiulo prekiu internetu uzsisakyti  verysad.gif . Gaila  verysad.gif

Nejaugi JAV nera kitokiu priemoniu, man kazkaip keista... Kokios kancios del Fairness...frusty.gif Kosmetikos pramone didziule, manau, kad puikiausiai galima susirasti ir kitokiu alternatyvu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 10 12, 15:18)
Nejaugi JAV nera kitokiu priemoniu, man kazkaip keista... Kokios kancios del Fairness...frusty.gif  Kosmetikos pramone didziule, manau, kad puikiausiai galima susirasti ir kitokiu alternatyvu  nail.gif

aisku, kad yra is ko pasirinkti mirksiukas.gif . taciau... kiek priemoniu naudojau per pakankamai ilga laiko tarpa, niekas taip gerai neveike, kaip kai kas is generos, tad geriau renkuosi, kas man tinka ir kas jau simtakart isbandyta, vietoj to, kad ir toliau alinciau, sakykim savo plaukus, ieskodama man tinkancios priemones mirksiukas.gif . siaip, visai tai man ne kancios biggrin.gif , o malonumas cool.gif . kiekvienas renkasi tai, kas jam geriausia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 12, 20:51)
gal kas adresiuka turi?  blush2.gif  4u.gif
nebloga ideja, bet kazin ar jie sius prekes i uz Atlanto  g.gif . siuntimas, turbut, butu brangesnis uz pacia preke  doh.gif  g.gif . bandziau i ju internetini puslapi nueiti, bet raso, kad dabar puslapis tvarkomas  verysad.gif . as visai nieko pries buciau parsisiusti produktus is Italijos tiesiai (arba Lietuvos  ax.gif ), aisku, jei kaina siuntimo iseitu zmogiska...  lengviausia butu tiesiai is ju uzsisakyti internetu, susimoketi iskart kortele ir gauti viska pastu, bet teks man laukti, kol susitvarkys jie ta savo puslapi, kad suzinociau, ar tai is vis imanoma ax.gif . LT Fairness puslapis nesiulo prekiu internetu uzsisakyti  verysad.gif . Gaila  verysad.gif
aciu, zinute gavau  mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(vixiuke @ 2008 10 12, 21:23)
manau brangokai gautųsi siųsti į užsienį, juo labiau, kad talpos prekyčių didelės... daug svers. na gal atsiras mergina iš Kalipėdos, kuri galėtų padėti.

tai kad as kaip suprantu tai Maverick ruosiasi pirkti sia kosmetika LT "tad tikiuosi, sios produkcijos nusipirkti, kai viesesiu KLP ziema "

jei dar reikia adresiuko KLP ofiso, duok zinia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 13, 02:12)
aisku, kad yra is ko pasirinkti  mirksiukas.gif . taciau... kiek priemoniu naudojau per pakankamai ilga laiko tarpa, niekas taip gerai neveike, kaip kai kas is generos, tad geriau renkuosi, kas man tinka ir kas jau simtakart isbandyta, vietoj to, kad ir toliau alinciau, sakykim savo plaukus, ieskodama man tinkancios priemones  mirksiukas.gif . siaip, visai tai man ne kancios  biggrin.gif , o malonumas  cool.gif . kiekvienas renkasi tai, kas jam geriausia  mirksiukas.gif  4u.gif

Tokiu atveju, tikrai siulyciau paciai konsultante tapti, visu pirma, prekiu isigytum pigiau, visu antra, jei grizti i Lietuva bent karta per metus, taves is sarasu niekas neisbrauks, visu trecia, jei ir negrizti, galesi savo kliento kortele palikti mamai, draugei ar kazkam kitam, kas tavo vardu gales pirkti prekes pigiau, tuo paciu, tau negres buti isbrauktai is klientu saraso ir bet kada grizusi galesi isigyti prekiu su konsultanto nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 10 13, 02:02)
jei dar reikia adresiuko KLP ofiso, duok zinia  ax.gif

taip, prasau, jei gali ir turi 4u.gif bigsmile.gif butu labai smagu ir draugems is Europos parvezti kazko, ko cia, Jav, negali gauti thumbup.gif

QUOTE(Enary @ 2008 10 13, 05:03)
Tokiu atveju, tikrai siulyciau paciai konsultante tapti, visu pirma, prekiu isigytum pigiau, visu antra, jei grizti i Lietuva bent karta per metus, taves is sarasu niekas neisbrauks, visu trecia, jei ir negrizti, galesi savo kliento kortele palikti mamai, draugei ar kazkam kitam, kas tavo vardu gales pirkti prekes pigiau, tuo paciu, tau negres buti isbrauktai is klientu saraso ir bet kada grizusi galesi isigyti prekiu su konsultanto nuolaida 4u.gif

mintis verta pamastymo mirksiukas.gif 4u.gif .
idomu, kiek laiko platintojo saskaita turi buti neaktyvi, kad butu uzdaryta ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 13, 20:09)
taip, prasau, jei gali ir turi  4u.gif  bigsmile.gif butu labai smagu ir draugems is Europos parvezti kazko, ko cia, Jav, negali gauti  thumbup.gif
mintis verta pamastymo  mirksiukas.gif  4u.gif .
idomu, kiek laiko platintojo saskaita turi buti neaktyvi, kad butu uzdaryta ? g.gif

telefona parasiau i az
beje, pasirodo ofiso siuo metu nera, yra tik kontaktinis asmuo (atstovas), tai jei kam reiks galiu duot kontaktus... mirksiukas.gif

reikia bent karta metuose prekintis, kad "saskaita" nebutu uzdaryta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 14 spalio 2008 - 09:27
o alytuje yra koks nors atstovas? jei yra tai i AZ prasau
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 10 14, 03:18)
telefona parasiau i az

aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
na ka merginos turbut ir jus zinias gavot, nuo lapkricio pirmos naujas katalogas thumbup.gif bet kad 5proc. viskas brangtas tai nieko cia gero... bet ka darysi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 22, 11:34)
na ka merginos turbut ir jus zinias gavot, nuo lapkricio pirmos naujas katalogas  thumbup.gif  bet kad 5proc. viskas brangtas tai nieko cia gero... bet ka darysi...  unsure.gif

Oho, gerai, kad laiku spėjau prisisakyt visko ko reikia thumbup.gif tai dabar ilgam turėsiu blush2.gif bet naują katalogą pamatyt norėsis tai įtariu reiks klenčyt pas gerą mergytę kad duotų pasicekavint kai parsineš blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 22 spalio 2008 - 12:09
reiks ir man lekti sia savaite kazko uzsifundyti, ir paskui jau bus ramu smile.gif
Atsakyti