Sveiki. gal gali konsultante man parasyti i AZ?
QUOTE(*AS* @ 2008 10 10, 12:51)
Sveiki. gal gali konsultante man parasyti i AZ?
is kokio tu miesto?
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 10, 12:25)
Sveikos jau senai buvai ilindus i sia temelia, bet kad jau senai ir buvau ofise, turbut koki rugpjucio menesi bet kazkaip snd pagalvojau kad viskas baigesi gal jau reikai aplsulankyti, bet kazkaip jau ir naujo katalogo noretusi, jau ir ruduo, o ten dominuoja deginimosi aliejukai
Siaip jei kalbant apie aliejus deginimosi, vaziuojant prie juros nusipirkau ji, na ir ka nuejus i pleza ciupau istepiau vyra bet jau tepdama prdejo man jis nebepatikti, grynas aliejus, na issitepiau ir pati, na bet ka iskentem su juo gal kokia valanda, galiausiai kol aplipom abu smeliu, fuuuu, iskarto varem maudytis kad tik kad aliejus nusiplautu, nekaip jis man patiko, daugiau net nesitrynem, nes ka uztepi tas ir lieko toks riebalas ant odos
Siaip jei kalbant apie aliejus deginimosi, vaziuojant prie juros nusipirkau ji, na ir ka nuejus i pleza ciupau istepiau vyra bet jau tepdama prdejo man jis nebepatikti, grynas aliejus, na issitepiau ir pati, na bet ka iskentem su juo gal kokia valanda, galiausiai kol aplipom abu smeliu, fuuuu, iskarto varem maudytis kad tik kad aliejus nusiplautu, nekaip jis man patiko, daugiau net nesitrynem, nes ka uztepi tas ir lieko toks riebalas ant odos
Va va šitas dalykas nelabai malonus, nusipirkus buvau ir aš šiemet, o jei jau išsitepei tai taip ir stovėk, nes jei prisiliesi kur tai aplimpi smėliu, o kvapas dar ir širšes traukia šiaip nieko daiktas būtų, smarkiai nenusisvilinau ir oda lygiai dega, bet reik pastoviai žiūrėt kad kur neprisiliestum kol nesusigeria pilnai
QUOTE(Carevna @ 2008 10 10, 12:55)
Va va šitas dalykas nelabai malonus, nusipirkus buvau ir aš šiemet, o jei jau išsitepei tai taip ir stovėk, nes jei prisiliesi kur tai aplimpi smėliu, o kvapas dar ir širšes traukia šiaip nieko daiktas būtų, smarkiai nenusisvilinau ir oda lygiai dega, bet reik pastoviai žiūrėt kad kur neprisiliestum kol nesusigeria pilnai
na gal ir lygiai gal ir nieko, bet jis ne man, neturiu kantrybes laukti, nes smelis taaip aplipo, juk prie juros tai vejas buna tai uznesa tu ten slepkis nesislepus, nu vienu zodziu, man sis gaminys yra nevykes
Noriu naujo katalogo ir nauju gaminiu...
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 10, 13:08)
na gal ir lygiai gal ir nieko, bet jis ne man, neturiu kantrybes laukti, nes smelis taaip aplipo, juk prie juros tai vejas buna tai uznesa tu ten slepkis nesislepus, nu vienu zodziu, man sis gaminys yra nevykes
Nereikia, nei vėjo aš laksčiau teškentis nes kai vaikėzas su šūfeliu porą kart prasisuko tai ne tik viskas aplipo bet ir iš galvos kratytis teko, tai paskui toliau nugrūdau su savo rakandais bet jeigu palyginsim su kitais gaminiais tai tikrai nelabai vykęs, aš atsimenu prieš porą metų buvau pirkus rusišką kremą oranžinėj pakuotėj pavadinimo neatsimenu, tai kremukas nei aplipdavau, nei vanduo nuplaudavo ir gerai įsigerdavo gaila šiemet aš jo niekur neužtikau kažkaip pasitikėjau Fairnes'u nes pvz Genera linijos produktai tikrai geri
Na isbandem kita karta zinosim
kaip suprantu, nera Fairness platintoju Klaipedoje?
QUOTE(Maverick @ 2008 10 11, 01:55)
panasu, kad i sia tema tokiu neuzklysta, siulyciau kreiptis tiesiai i ofisa klaipedoje
QUOTE(rositina @ 2008 10 11, 15:22)
panasu, kad i sia tema tokiu neuzklysta, siulyciau kreiptis tiesiai i ofisa klaipedoje
taip, užsiregistruotikt pati kaip konsultantė, aš ir taip padariau, kad sau pirkti pigiau
QUOTE(Maverick @ 2008 10 11, 01:55)
imeciau zinute i AZ
QUOTE(rositina @ 2008 10 11, 08:22)
gal kas adresiuka turi?
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 11, 10:59)
taip, užsiregistruotikt pati kaip konsultantė, aš ir taip padariau, kad sau pirkti pigiau
nebloga ideja, bet kazin ar jie sius prekes i uz Atlanto . siuntimas, turbut, butu brangesnis uz pacia preke . bandziau i ju internetini puslapi nueiti, bet raso, kad dabar puslapis tvarkomas . as visai nieko pries buciau parsisiusti produktus is Italijos tiesiai (arba Lietuvos ), aisku, jei kaina siuntimo iseitu zmogiska... lengviausia butu tiesiai is ju uzsisakyti internetu, susimoketi iskart kortele ir gauti viska pastu, bet teks man laukti, kol susitvarkys jie ta savo puslapi, kad suzinociau, ar tai is vis imanoma . LT Fairness puslapis nesiulo prekiu internetu uzsisakyti . Gaila
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 11, 12:20)
imeciau zinute i AZ
aciu, zinute gavau