Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

as uzsisakineju tik sau, neplatinu schmoll.gif bet ne visos prekes man patinka, tarkim veido tonikas, akiu makiazo valiklis ir pienelis - schmoll.gif
Atsakyti
Niu galiu ir aš paskayti nuomonę apie kai kuriuos produktus.

Turiu kaukę su karite sviestu, tai man ji labai labai thumbup.gif draugė turi tą žalią, vaisinę ir labai patenkinta.

ėmiau tušą, tai na puse velnio,kai už tokią kainą, bet daugiau neimčiau, nepatiko šepetėlis.

ir ėmiau kveplaų analogą, tai kvapas geras, bet laiko tai prastai sad.gif

norėjau valiklio makijažo, nebuvo, tai nieko nežinau..
Atsakyti
oho, kiek daug jūs čia priplapėjot per pusdienį bigsmile.gif
QUOTE(Enary @ 2007 11 21, 14:25)
Laba smile.gif is karto atsiprasau, jei ikyresiu su savo klausimais, bet kadangi esu nauja, tai man vis ju iskyla:)
Siaip tai norejau paklausti, kiekvienos, kam kas is produkcijos labiausiai patinka?
Dar norejau suzinoti apie modeliavimo krema- briliantina... Taip graziai apie ji parasyta... smile.gif kas bandet? kokie atsiliepimai? Ar ten nera kazkas panasaus, kaip plauku zele? Nes plauku zeles nemegstu...
Ir dar... Tos, kurios perka ne tik sau, bet ir turi kliantu... Ar jus pinigus is klientu imate pries pirkima, ar jau, kai atiduodate prekes? Kazkaip man cia neaisku... Jei paimi pinigus, o prekiu nera...sad.gif

Enary, kas dėl klausimų - tai jų visada yra buvo ir bus... Todėl klausk nesikulkindama, bandysim čia visos, manau, pagelbėt ax.gif
Briliantino neteko išbandyti, bet girdėjau apie jį neblogų atsiliepimų. Savo kailiu esu išbandžiusi 140 plaukų želę. Tiesą sakant nesiskundžiu, tačiau nusibodo toks didelis kiekis. Plaukų ji nesuklijuoja, gerai išsišukuoja. Taip pat esu išbandžiusi naujas putas 804 - labai patiko: reikia nedaug, gerai pavyksta suformuoti norimą šukuoseną. Mano mama labai jomis patenkina, gyrėsi kad su savo trumpais plaukais naudodama šias putas gerai susitvarko.
Apie pinigus tai tokia kalba - jeigu žmogus užsisako daug - paimu pinigus arba bant dalį. Anksčiau visada imdavau pinigus iš anksto, buvo kažkokia nepasitikėjimo baimė, tačiau dabar pasitaiko tokių atvejų, kad žmogus pats pasiūlo susimokėti iš karto.
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 21, 17:33)
kaip seseliu kokybe?ar gerai laiko?

Lalaila_Vln, asmenišai aš šešėlių nesu išbandžiusi, bet girdėjau, kad neblogi atsiliepimai apie juos sklando...
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 21, 17:56)
as uzsisakineju tik sau, neplatinu  schmoll.gif bet ne visos prekes man patinka, tarkim veido tonikas, akiu makiazo valiklis ir pienelis -  schmoll.gif

Turiu toniką ir man jis labai geras... Čia dar vienos geros taisyklės pavyzdys - kas tinka ir patinka vienam, tai gali visiškai nepatikti ir netikti kitam... Kokie mes visi skirtingi mirksiukas.gif

Dėl prekių trūkumo: Kiek žinau, anksčiau Kaune prekių papildymas būdavo trečiadieniais, kaip yra dabar - tiksliai nežinau. Aš jeigu bijau rizikuoti, tai visada pasiskambinu įš ofisą ir pasitikslinu, ar yra tai, ko man reikia.
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 11 20, 23:21)
Sveiki, na kad truksta jau prekiu tai nelabai jau geros naujienos, kaip tik ryt ruosiausi vaziuoti  g.gif  nes turiu sioki toki uzsakyma ir baisia noriu pasimti savo dovaneles, reiks turbut pasiskambint pasiklausti ar mano norimu prekiu yra smile.gif

as irgi visada skambinuosi, nes kitaip ezinai ka gali rasti drinks_cheers.gif

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 21, 17:33)
kaip seseliu kokybe?ar gerai laiko?

mano kelios klientes juos bande, tai liko patenkintos thumbup.gif . tik gal noretu, kad butu spetelis prie ju, bet... mirksiukas.gif

QUOTE(Tiffany @ 2007 11 21, 17:56)
as uzsisakineju tik sau, neplatinu  schmoll.gif bet ne visos prekes man patinka, tarkim veido tonikas, akiu makiazo valiklis ir pienelis -  schmoll.gif

as pati ir nemazai klienciu naudoja veido tonika, makiazo valikli ir pieneli, kolkas nusiskundimu neteko girdeti mirksiukas.gif g.gif
man ypac patinka akiu makiazo valiklis, nes pries tai naudojau avon firmos, bet nuo jo man labai oda sausedavo,o nuo generos - ne. ax.gif
Atsakyti
Cia siaip toks pamastymas biggrin.gif Tikiuosi nepasirodysiu, kaip nezinanti, ko nori, bet produktu kiekis tikrai didelis biggrin.gif galetu buti net mazesnis... biggrin.gif tiek visko noriu isbandyt, bet nesinori apsistatyti namuose buteliukais ir indeliais... ugdau valia, kol dar nesibaigineja tai, ka turiu...
Va, galiu pasakyti, kad labai patiko zoleliu kauke... Turiu tokius durnus plaukus, kadangi juos sviesinu, tai jiems reikia ypatingos prieziuros, kad nenutrupetu, o saknys riebaluojasi verysad.gif isbandziau dar ir kokosu kauke, tikiu,kad ji padeda plaukams, bet man siek tiek per riebi, o zoleliu kauke kaip tik!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2007 11 21, 20:40)
mano kelios klientes juos bande, tai liko patenkintos  thumbup.gif . tik gal noretu, kad

aciu, reikes isbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2007 11 21, 20:40)
mano kelios klientes juos bande, tai liko patenkintos  thumbup.gif . tik gal noretu, kad butu spetelis prie ju, bet...  mirksiukas.gif

man ypac patinka akiu makiazo valiklis, nes pries tai naudojau avon firmos, bet nuo jo man labai oda sausedavo,o nuo generos - ne.  ax.gif

šepetėliai yra, bet jų kataloge nėra. Pasidomėk ofise, parodys, pamatysi ir galėsi pasiūlyti.

Aš dabar kaip tik naudoju Avon makiažo valiklį... Kai baigsiu jį pirksiu iš Generos rolleyes.gif
Atsakyti
na as snd buvau ofise, kadangi vyras veze pro sali tai paprasiau kad sustotu ir greit nubegau pasiimti ko uzsakyta turiu, tai prekiu tikrai nera, ryt atvesti zadejo, tai pat sake kad gal jau bus ir naujas balzamas, o apie intymia ir naujus kvepalus nelabai ka zadejo, bet tik teko naujienas uostyti, tai vienas kvapas labai patiko, reiks uzsifundyt, bet siaip leėntynos tuscios gal ryt jas papildys smile.gif
Atsakyti
na aš pirmadienį buvau, tai gavau visko, ko reikėjo ir lentynose dar buvo nežymus uraganas prasiautęs... Laukiu aš jau naujų produktų, tikiuosi, kad kartu su jais iki metų galo gal ir naujas katalogas pasirodys ax.gif
Atsakyti
Ir as laukiu, nors kauno mergaite kazkaip mazai ka pasako tik patrukcioja peciais, nelabai man tai patinka, na bet juk nieko nepakeisi...
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 11 21, 23:21)
Ir as laukiu, nors kauno mergaite kazkaip mazai ka pasako tik patrukcioja peciais, nelabai man tai patinka, na bet juk nieko nepakeisi...

na ta kauno mergaitė dar su puse bėdos kur nuolat dirba, bet vasarą iš viso buvo tokia ne į savo roges įsėdus... gal mėnesį dirbo tai išvis grybaudavo po ofisą... doh.gif
Atsakyti
Gal yra konsultantu iš Jonavos ?
Atsakyti