Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

sveikos FAIRNESS gerbėjos smile.gif prieš kelis mėnesius ir aš patapau šios firmos konsultante Gargžduose ir aplinkiniuose miesteliuose. tikrai esu patenkinta šios firmos produkcija ir dekoratyvine kosmetika ir kvapais. tikiuosi priimsite mane į savo ratą. jei gargždiškes kas domina kreipkitės, stengsiuosi pagelbėti.
Atsakyti
Skelbiu naujausia musu sarasiuka: 4u.gif

Ciukyta - Kaunas, Radviliškis, Šiauliai, Mažeikiai + aplinkiniai miesteliai.
dirty_kiss - Kaunas
Indre_ - Kaunas
Simulka-Kaunas, Garliava
Sirduliuke - Kaunas
Vixiuke - Kaunas
Enary - Kaunas

Rositina - Vilnius
Niridė - Vilnius
Raffaella - Vilnius

Linuoskytej - Mažeikiai
Jumag - Panevėžys
Bleira - Siauliai
Tinguma - Gargzdai ir aplinkiniai miesteliai
Atsakyti
Sveikos paneles as naujoke tai noreciau paklaust jusu,man reik padaryt pirma uzsakyma ant 80lt,konsultanto kainomis,bet as neturiu kainininko ir nzn kaip cia man uzsisakyt,prasau padekit man:() busiu lb dekinga
mano el.pastos(varavaika@gmail.com)
Atsakyti
QUOTE(scarlettuke @ 2008 09 26, 14:51)
Sveikos paneles as naujoke tai noreciau paklaust jusu,man reik padaryt pirma uzsakyma ant 80lt,konsultanto kainomis,bet as neturiu kainininko ir nzn kaip cia man uzsisakyt,prasau padekit man:() busiu lb dekinga
mano el.pastos(varavaika@gmail.com)

pirmas uzsakymas daromas nuejus i ofisa su rekomenduojancia konsultante, tad tau ten tikrai parekomenduos ka verta pirkti ax.gif be to, pasirasydama ir tapdama konsultante gausi ne tik KATALOGA, KAINORASTI, bet ir daugiau ivairios informacijos, todel is anksto nesukciau galvos ka uzsisakinet.... o apie produktus, kad butu lengviau orientuotis, gali paskaityti ir fairnes internetiniame puslapyje...
Atsakyti
Ar naujo katalogo dar nera? Kazkaip vasara lyg ir baigesi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 09 28, 19:56)
Ar naujo katalogo dar nera? Kazkaip vasara lyg ir baigesi... unsure.gif

As praeita savaite buvau ofise tai dar nebuvo ir kaip snekejo tai abejot pradeda ar greit bus g.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif nzn pas ka kreiptis, bet labai noreciau uzsisakyti generos plauku kauke blush2.gif gal kas platinat ? busiu be galo dekinga 4u.gif beje as is vilniaus, tai kam patogiau atrasykit, lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redtiger @ 2008 10 01, 23:46)
sveikutes smile.gif nzn pas ka kreiptis, bet labai noreciau uzsisakyti generos plauku kauke  blush2.gif  gal kas platinat ? busiu be galo dekinga  4u.gif  beje as is vilniaus, tai kam patogiau atrasykit, lauksiu smile.gif

PARASIAU ax.gif
Atsakyti
Merginos ,o Fairness dar prekiauja kvepaliuku analogais ?
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 10 03, 14:23)
Merginos ,o Fairness dar prekiauja kvepaliuku analogais ?

Be abejo ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal yra Fairness platintoju Klaipedoje? konkreciai mane domina Genera linija, taciau noreciau ir i kita produkcija pasidairyti wink.gif. JAV nerandu sios firmos platintoju, o ir internetu uzsisakyti man rodos negalima verysad.gif , tad tikiuosi, sios produkcijos nusipirkti, kai viesesiu KLP ziema bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos jau senai buvai ilindus i sia temelia, bet kad jau senai ir buvau ofise, turbut koki rugpjucio menesi blush2.gif bet kazkaip snd pagalvojau kad viskas baigesi gal jau reikai aplsulankyti, bet kazkaip jau ir naujo katalogo noretusi, jau ir ruduo, o ten dominuoja deginimosi aliejukai g.gif
Siaip jei kalbant apie aliejus deginimosi, vaziuojant prie juros nusipirkau ji, na ir ka nuejus i pleza ciupau istepiau vyra bet jau tepdama prdejo man jis nebepatikti, grynas aliejus, na issitepiau ir pati, na bet ka iskentem su juo gal kokia valanda, galiausiai kol aplipom abu smeliu, fuuuu, iskarto varem maudytis kad tik kad aliejus nusiplautu, nekaip jis man patiko, daugiau net nesitrynem, nes ka uztepi tas ir lieko toks riebalas ant odos smile.gif
Atsakyti