Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(Carevna @ 2008 08 13, 12:42)
Laba dienelė, klausykit mergicos, ar fairness turi kokių lūpdažių mėginukų ar perki pasižiūrėjęs į spalvą kataloge  g.gif  g.gif

Kažkada seniai kalbėjo kad bus, o ar atsirado tai negaliu pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 13, 13:52)
Kažkada seniai kalbėjo kad bus, o ar atsirado tai negaliu pasakyti...

nu jo, katės maiše tada tikrai nepirksiu, o kaip šiaip jų kokybė, nes dauguma lūpdažių man ant lūpų užtraukia keistą plėvę tokia kaip atšerpetojus oda būtų, jokio efekto neturi tik šitie visi blizgiai bet norisi ir padoraus lūpdažio o ne blizgintis pastoviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 13, 12:42)
Laba dienelė, klausykit mergicos, ar fairness turi kokių lūpdažių mėginukų ar perki pasižiūrėjęs į spalvą kataloge  g.gif  g.gif

Siuo metu tiksliai nezinau ar yra testeriai naujausiu lupdaziu, g.gif nors kainininke ir yra irasytas testeriu komplektas ax.gif As kazkada esu turejus toki testeriu komplekta, bet tada dar Divage lupdaziai buvo.....
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 08 13, 14:19)
Siuo metu tiksliai nezinau ar yra testeriai naujausiu lupdaziu,  g.gif  nors kainininke ir yra irasytas testeriu komplektas  ax.gif As kazkada esu turejus toki testeriu komplekta, bet tada dar Divage lupdaziai buvo.....

Nu jo man testerių komplektuko kaip ir nereikia viso labo kokių 2-3 spalvų mėginukų, nes kataloge tai spalvos lyg ir nieko, bet kai pasiimsiu tai paskui kad nereiktų kam nors padovanot doh.gif
Atsakyti
Man reiktų generos kaukės su kokosais, esu vilniuje ax.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi prie jūsų,esu konsultantė Šiauliuose,jei kam reiktu kreipkitės blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms_pagaliau gryzau is pajurio, bet tik keletui dienu.
malonu susipazinti naujai prisijungusiai is Siauliu konsultantei.
kaip keista, kad ir saules mieste yra Fairness g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 08 13, 22:40)
labas vakaras visoms_pagaliau gryzau is pajurio, bet tik keletui dienu.
malonu susipazinti naujai prisijungusiai is Siauliu konsultantei.

o kodėl keista? Juk normalus miestas kaip ir kiti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 13, 18:49)
Nu jo man testerių komplektuko kaip ir nereikia viso labo kokių 2-3 spalvų mėginukų, nes kataloge tai spalvos lyg ir nieko, bet kai pasiimsiu tai paskui kad nereiktų kam nors padovanot  doh.gif

Matai jei esi tiesiog vartotoja tuomet sudetingiau, nes paciam ofise tai buna testeriu.... ax.gif

QUOTE(GinMintė @ 2008 08 13, 20:25)
Man reiktų generos kaukės su kokosais, esu vilniuje  ax.gif

Parasiau i az smile.gif

QUOTE(Bleira @ 2008 08 13, 21:04)
Aš irgi jungiuosi prie jūsų,esu konsultantė Šiauliuose,jei kam reiktu kreipkitės blush2.gif

Sveikinam prisijungus prie musu 4u.gif

QUOTE(simulka @ 2008 08 13, 22:40)

Fairness ofisai yra siuose miestuose:
Vilniuje, Kaune, Klaipedoje, Panevezyje, Siauliuose, Mazeikiuose, Utenoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 14 rugpjūčio 2008 - 09:21
QUOTE(Carevna @ 2008 08 13, 18:49)
Nu jo man testerių komplektuko kaip ir nereikia viso labo kokių 2-3 spalvų mėginukų, nes kataloge tai spalvos lyg ir nieko, bet kai pasiimsiu tai paskui kad nereiktų kam nors padovanot  doh.gif

Teko man apziureti visu lupu dazu spalvas realiai, bet bent jau man pasirode, kad spalvos visai nepanasios i esancias kataloge, kazkokios daug tamsesnes...Bent man nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 08 14, 10:20)
Matai jei esi tiesiog vartotoja tuomet sudetingiau, nes paciam ofise tai buna testeriu.... ax.gif

Tai va kad aš tik vartotoja blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos smile.gif Ačiū už šilta priėmimą 4u.gif Taip yra ir Šiauliuose ši firma ax.gif
Atsakyti