Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

labas visoms_
o mano viena kliente uzdave klausima: "NOreciau isigyti ta duso zele, kur jausminguma didina. Ar tikrai didina?"
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2008 07 14, 18:05)
Kokie atsiliepimai apie 944 kremą?

Iš anksto dėkoju.

turėjau aš šitą kremą. Man jis neblogas pasirodė. Sakyčiau, kad jis daugiau žiemai tinkamas, tačiau vasarą, kai oda lepinama saule jis taip pat yra tinkamas. Labai malonus kvapas, užtenka ilgam, nes pakuotė 250ml. Man jis tiko tiek veidui, tiek kūnui 4u.gif

QUOTE(simulka @ 2008 07 14, 18:53)
labas visoms_
o mano viena kliente uzdave klausima: "NOreciau isigyti ta duso zele, kur jausminguma didina. Ar tikrai didina?"

simulka, Tu čia apie 682 dušo želę? Gavau ją kažkada ofise dovanų. Šiaip tiks malonus jos kvapas, mane ramiai nuteikdavo. Labai mėgdavau ja vėlai vakare praustis, nes tada tiesiai į lovą. Kad jausmingumą sukeltų kažkaip nelabai pastebėjau, bet kvapas tos dušo želės tikrai kitoks, tos gundantis.

Rositina, aš irgi atnaujinus sąrašą pastebėjau, kad enary jame nėra, ačiū, kad papildei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 14, 20:33)
Rositina, aš irgi atnaujinus sąrašą pastebėjau, kad enary jame nėra, ačiū, kad papildei  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

beje, toms , kurios dar nebande, galiu pasakyti, kad man labai patiko drekinamasis losjonas po deginimosi kodas 1231. tiesa, ji galima naudoti ir nebutinai po deginimosi... ax.gif labai malonaus kvapo ir gerai susigeria
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 15 liepos 2008 - 10:48
Nus, aciu visoms uz atsakymus smile.gif
Siaip, naujienlaiskius visus gaunu, apie ismetima nieko niekas nerase, reikia tiketis, kad ir neismete biggrin.gif
Teks apsilankyti ofise smile.gif
Atsakyti
Šiaip, kad neišmestų iš sarašų, reikia bent kartą kalendoriniuose metuose nors vieną daiktą nusipirkt. Kai baigiasi metai, peržiūri sąrašus ir žiūri, ar tais metais nors kartą pirkai. Jei ne, tada jau braukia.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2008 07 18, 21:22)
Šiaip, kad neišmestų iš sarašų, reikia bent kartą kalendoriniuose metuose nors vieną daiktą nusipirkt. Kai baigiasi metai, peržiūri sąrašus ir žiūri, ar tais metais nors kartą pirkai. Jei ne, tada jau braukia.
Kiek ir as zinau, tai tokia tvarka ir yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal pasakysite per ka ir kur galima butu isigyti prekiu Klaipedoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 08 01, 15:29)
gal pasakysite per ka ir kur galima butu isigyti prekiu Klaipedoje?  4u.gif

Deja, pas mus cia lyg ir nesilanko klaipediskes ax.gif na blogiausiu atveju galima pasiskambinti i Klp ofisa ir pasidometi smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau rankų krema 593 , tai nepatiko visai.. schmoll.gif
Kažkaip visai man nesusigeria ir riebaluoja labai, nors tepiau labai mažą kiekį..
Šiaip anksčiau jokių rankų kremų nenaudojau, tai gal rankos kaltos? T.y. , kad neįpratusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 08 01, 15:33)
Deja, pas mus cia lyg ir nesilanko klaipediskes  ax.gif  na blogiausiu atveju galima pasiskambinti i Klp ofisa ir pasidometi  smile.gif

va tame ir problema, kad KLp nera ofiso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 08 01, 16:21)
va tame ir problema, kad KLp nera ofiso smile.gif

kaip gali nebuti jei ant Fairnes katalogo yra nurodytas Klp ofiso adresas ir telefonas g.gif ax.gif
Atsakyti
Laba dienelė, klausykit mergicos, ar fairness turi kokių lūpdažių mėginukų ar perki pasižiūrėjęs į spalvą kataloge g.gif g.gif
Atsakyti