Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(simulka @ 2008 04 15, 16:11)
labas.
sima_princese@yahoo.com
Issiunciau mirksiukas.gif Jeigu vel neatidarys - parasyk, persiusiu is kito pasto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 04 15, 14:28)
na ir kaip naujas kaininikas?    g.gif  man tai visa tai nepatibka, jei taip toliau kainos sitoj firmoj augs teks atsisveikinti, man tokios kainos ir klijentams jau nelabai patinka, jie geriau isigija kitu firmu gaminius uz panasias kainas.. , tej va...  verysad.gif

100% pritariu! Ir kas cia tokia politika veda...
Bent jau kad butu prekiu didelis pasirinkimas... O dabar kelios prekes, kurios nuolat brangsta, katalogas naujas iseina vos ne kas puse metu...
Manau, kad sitos firmos pliusas buvo tas, kad produktai nemazomis pakuotemis, parduodami uz pakankamai zema kaina...Bet dabar ji nuolat auga, kaip ir nebera tu pliusu... schmoll.gif
O dar bajeris! biggrin.gif Cia ne i tema... blush2.gif Pries kelias dienas vienoje parduotuveje pamaciau toki viena plauku balzama, akis uz jo uzkliuvo todel, kad jo pakuote tip top, kaip musu kokosinio balzamo, toks pats buteliukas, melynas kamstelis... Tik ten ne kokosinis, bet pagaminta taip pat Italijoje... Nusipirkau pabandyti (kaina apie 4lt biggrin.gif )... Skirtumo kaip ir nepajutau biggrin.gif
Bet ir siaip, pastebejau, kad italiska plauku prieziuros produkcija parduotuvese parduodama gana zemonis kainomis...
Atsakyti
Parasiau laiska direktorei, lauksiu atsakymo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 04 16, 12:17)

po to papasakok ir mums ka parasys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 04 16, 12:17)

Tikrai labai butu idomu suzinoti atsakyma g.gif
Atsakyti
Na jie tikrai nieko nepasieks kainu kėlimo tikslu, tikrai maziau bus perkama, nes pvz jau ir as sita firma atsikandau, net naujas katalogas kazkaip ne taip idomu ir nelekiu jo ziureti smile.gif
O siaip idomu ka jums atrasys jios firmos direktore smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 04 16, 23:38)
Na jie tikrai nieko nepasieks kainu kėlimo tikslu, tikrai maziau bus perkama, nes pvz jau ir as sita firma atsikandau, net naujas katalogas kazkaip ne taip idomu ir nelekiu jo ziureti smile.gif
O siaip idomu ka jums atrasys jios firmos direktore smile.gif

labas rytas_visoms:)
tai jau yra naujas katalogas?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 17, 07:19)
labas rytas_visoms:)
tai jau yra naujas katalogas?

Na man jau antradienį sakė, kad Vilniaus biure jau yra, tik kad nėra kaip nuvažiuot pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2008 04 17, 15:53)
Na man jau antradienį sakė, kad Vilniaus biure jau yra, tik kad nėra kaip nuvažiuot pažiūrėt smile.gif

o kaip Kaune?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 17, 17:14)
o kaip Kaune?

šiandien vyras buvo ofise, sakė katalogas Kaune bus kitos savaitės vidury
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 04 17, 19:56)
šiandien vyras buvo ofise, sakė katalogas Kaune bus kitos savaitės vidury

aciu uz info:)
Atsakyti
Buvau ir as vakar kauno biure tai pareiske, kad labai mazai buvo isspauzdinta ir jau ta dali pardave, tai dabar bus tik ita savaite, idave kaininka, o katalogo... ot ir platink ir ka gali tada kitam parodyt jei firma nesugeba net katalogu normaliai uzvesti doh.gif
Atsakyti