Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 04 09, 15:31)
dėl patogumo tai tas tiesa, kad sutaupyti laiko galima nelakstant su katalogu pas klientus, kad jie internete galėtų pasižiūrėti... Bet yra tokia klientų "rasė" kuriems mirk griūk reikalingas katalogas... (beje, ir aš prie tos rasės, nes man popierinis variantas labiau patinka, nei internetinis)

pritariu, dauguma nori pamatyti popierinį katalogą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 04 09, 20:49)
pritariu, dauguma nori pamatyti popierinį katalogą mirksiukas.gif

Niu teip...Ir man paciai labiau patinka pasiimti kataloga, issidrebti lovoje ir patogiai pavartyti, pastudijuoti... Bet kai katalogo neturiu, daznai paziuriu elektroninius katalogus (cia apie kitas firmas kalbu, kur daznai keiciasi kainos, prekes ir pan), paziuriu, ar verta man jo ieskotis, prasyti, ar ne... Kokios naujienos ir pan... O kartais uzsisakau preke ir nemaciusi paprasto katalogo smile.gif bet zinote, vistiek,pats geriausias dalykas paziurejimui yra jau gautas produktas "gyvai" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 04 09, 19:56)
Niu teip...Ir man paciai labiau patinka pasiimti kataloga, issidrebti lovoje ir patogiai pavartyti, pastudijuoti... Bet kai katalogo neturiu, daznai paziuriu elektroninius katalogus (cia apie kitas firmas kalbu, kur daznai keiciasi kainos, prekes ir pan), paziuriu, ar verta man jo ieskotis, prasyti, ar ne... Kokios naujienos ir pan... O kartais uzsisakau preke ir nemaciusi paprasto katalogo smile.gif bet zinote, vistiek,pats geriausias dalykas paziurejimui yra jau gautas produktas "gyvai" biggrin.gif  biggrin.gif

tas tai taip smile.gif bet yra tokių žmonių, kurių niekaip nepriversi elektroninio pažiūrėti, sako na geriau jau neužsisakysiu nors ir reikia kažko, bet taip nemėgstu žiūrėti inete smile.gif
Atsakyti
Buvau ką tik biure ir klausiau dėl naujo katalogo. Sakė, kad jau spaustuvėj džiūna ir pirmadienį arba antradienį turėtų pasirodyt.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2008 04 10, 15:04)
Buvau ką tik biure ir klausiau dėl naujo katalogo. Sakė, kad jau spaustuvėj džiūna ir pirmadienį arba antradienį turėtų pasirodyt.

oi kokios geros naujienos smile.gif reikia tikėtis, kad ir Kaune kitą savaitę pasirodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 04 10, 16:32)
oi kokios geros naujienos smile.gif reikia tikėtis, kad ir Kaune kitą savaitę pasirodys smile.gif

o kas iš to naujo katalogo? kad jis būna toks pat kaip senas tik kad truputi kitaip išdėlioja prekes ir tiek. Darytų kokias nuolaidas ar pan... tada būtų galima laukti naujo katalogo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 04 10, 18:24)
o kas iš to naujo katalogo? kad jis būna toks pat kaip senas tik kad truputi kitaip išdėlioja prekes ir tiek. Darytų kokias nuolaidas ar pan... tada būtų galima laukti naujo katalogo  mirksiukas.gif

kadangi nuolaidos keiciasi dazniau nei katalogas, todel informacija apie jas siuncia naujienlaiskiuose rolleyes.gif
Atsakyti
Na sakė, kad bus lūpdažiai įdėti.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2008 04 11, 12:59)
Na sakė, kad bus lūpdažiai įdėti.

labas visoms_man sian emailu atsiunte Edita Jankauskiene nauja kainorasti excelio programoj, bet kaip visada pas mane ko tais neatidaro g.gif
gal kuri galetumete pakartoti man naujaji kainorasti?
aciu
Atsakyti
na ir kaip naujas kaininikas? g.gif man tai visa tai nepatibka, jei taip toliau kainos sitoj firmoj augs teks atsisveikinti, man tokios kainos ir klijentams jau nelabai patinka, jie geriau isigija kitu firmu gaminius uz panasias kainas.. , tej va... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 14, 17:53)
gal kuri galetumete pakartoti man naujaji kainorasti?
aciu
parasyk savo emeila mirksiukas.gif
QUOTE(Dolli_ @ 2008 04 15, 14:28)
na ir kaip naujas kaininikas?    g.gif  man tai visa tai nepatibka, jei taip toliau kainos sitoj firmoj augs teks atsisveikinti, man tokios kainos ir klijentams jau nelabai patinka, jie geriau isigija kitu firmu gaminius uz panasias kainas.. , tej va...  verysad.gif
manes irgi nesuzavejo naujasis kainininkas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 04 15, 15:28)
parasyk savo emeila mirksiukas.gif
manes irgi nesuzavejo naujasis kainininkas schmoll.gif

labas.
sima_princese@yahoo.com
Atsakyti