Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(simulka @ 2008 04 07, 19:59)
labas vakaras, koleges_pasigirsiu, sian padariau jau antraji uzsakyma:)
Sveikinam sveikinam 4u.gif 4u.gif

O man taip ir sustojo ta prekyba
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 04 08, 11:21)
Sveikinam sveikinam  4u.gif  4u.gif

O man taip ir sustojo ta prekyba
  unsure.gif

labas visoms_o as kazkaip nunesiau katalogiuka i buv.darba (pries 3 metus dirbau vienoje kavineje Kaune), padaviau barmenui ir jis man kas sav.karta paskambina ir sudiktuoja uzsakyma.
beje, vakar buvau biure, klausiau ar nera naujo katalogo, kaip kad minejo Enary, kad si men. turi pasirodyt. TAi pardaveja kategoriskai galva linksejo ir sake, kad tai tik gandas:(
Atsakyti
Gal kuri konsultantė kartais pravažiuoja pro Lazdijus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 08, 16:21)
Gal kuri konsultantė kartais pravažiuoja pro Lazdijus?  blush2.gif

as tai tik iki Marijampoles vaziuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 08, 14:03)
labas visoms_o as kazkaip nunesiau katalogiuka i buv.darba (pries 3 metus dirbau vienoje kavineje Kaune), padaviau barmenui ir jis man kas sav.karta paskambina ir sudiktuoja uzsakyma.
beje, vakar buvau biure, klausiau ar nera naujo katalogo, kaip kad minejo Enary, kad si men. turi pasirodyt. TAi pardaveja kategoriskai galva linksejo ir sake, kad tai tik gandas:(

Nu cia dabar... O man ji pati sake, kad turi buti si menesi unsure.gif gi ne pati sugalvojau...
Papildyta:
O siaip, va cia http://www.eshoping....ss_catalog.html yra elektroninis katalogas... Kada atsiras naujas, tada ir cia pakeis... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 09 balandžio 2008 - 09:14
QUOTE(Enary @ 2008 04 09, 10:13)
O siaip, va cia http://www.eshoping....ss_catalog.html yra elektroninis katalogas... Kada atsiras naujas, tada ir cia pakeis... unsure.gif

geras, o is kur tu sita linka "gavai" ? niekad nezinojau kad toks yra blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 04 09, 10:41)
geras, o is kur tu sita linka "gavai" ? niekad nezinojau kad toks yra  blush2.gif  ax.gif

Cia mano klajoniu po interneta pasekmes biggrin.gif as dar pries uzsiregistruojant konsultante, ieskojau info ir netycia radau...
Man tai keista, kad oficialiame puslapyje nera tokio dalyko...
O cia jau patikrintas reikalas, atsiradus naujam katalogui ir sitas pasikeicia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 04 09, 12:16)
Cia mano klajoniu po interneta pasekmes biggrin.gif as dar pries uzsiregistruojant konsultante, ieskojau info ir netycia radau...
Man tai keista, kad oficialiame puslapyje nera tokio dalyko...
O cia jau patikrintas reikalas, atsiradus naujam katalogui ir sitas pasikeicia mirksiukas.gif

TIKRAI LABAI KEISTA g.gif kodel niekur niekad neafisuojama kad toks yra schmoll.gif na bet dabar mes jau zinom thumbup.gif
Atsakyti
neafišuojama todėl, kad eshoping yra atskiras komercinis reikalas kuris su Fairness kompanija neturi nieko bendra, išskyrus tai, kad prekiauja produktais. Ten galima ne tik Fairness įsigyti bet ir kitų kompanijų siūlomų produktų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 04 09, 13:54)
neafišuojama todėl, kad eshoping yra atskiras komercinis reikalas kuris su Fairness kompanija neturi nieko bendra, išskyrus tai, kad prekiauja produktais. Ten galima ne tik Fairness įsigyti bet ir kitų kompanijų siūlomų produktų.  ax.gif

kaip ten bebutu, manau kad toks katalogas labai pravercia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 04 09, 14:19)
kaip ten bebutu, manau kad toks katalogas labai pravercia  ax.gif

Man, siaip irgi pravercia... Ar naujus zmones "kabinant", ar tiesiog nuoroda nusiunciant kazkam, kam katalogo parodyti negali...
Papildyta:
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 04 09, 13:54)
neafišuojama todėl, kad eshoping yra atskiras komercinis reikalas kuris su Fairness kompanija neturi nieko bendra, išskyrus tai, kad prekiauja produktais. Ten galima ne tik Fairness įsigyti bet ir kitų kompanijų siūlomų produktų.  ax.gif

Tik prasau neisizeisti, bet manau,kad kiekviena save gerbianti kompanija prekiaujanti kosmetika is katalogu, tiesiog privaletu savo internetiniame puslapyje tureti elektroninio katalogo varianta...Bent man taip atrodo... Eshoping'as siuo atveju, ne prie ko smile.gif tiesiog gal aciu jiems, kad padaro kitu darba (nors ir savo labui) smile.gif
Atsakyti
dėl patogumo tai tas tiesa, kad sutaupyti laiko galima nelakstant su katalogu pas klientus, kad jie internete galėtų pasižiūrėti... Bet yra tokia klientų "rasė" kuriems mirk griūk reikalingas katalogas... (beje, ir aš prie tos rasės, nes man popierinis variantas labiau patinka, nei internetinis)
Atsakyti