Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(rositina @ 2008 03 21, 11:39)
rolleyes.gif siaip tai jei gauni naujienlaiskius i e-meila, tai gausi ir pranesima apie nauja kataloga  ax.gif

labas, tai kad negaunu schmoll.gif
Atsakyti
Simulka,

pasikartosiu dar kartą: parašyk el.laišką adresu info@fairness.lt ir paprašyk, kad tau (kaip ir visoms kitoms konsultantėms) siųstų naujienlaiškius el.paštu. Atrodo procedūra paprasta ir visa informacija bus lengvai prieinama, nes internetiniame puslapyje jie naujienas patalpina vėliau, negu jos išsiunčiamos el.paštu.
Atsakyti
sveikutes ,ieskau konsultantes vilniuje .
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 03 22, 17:00)
sveikutes ,ieskau konsultantes vilniuje .

4u.gif parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 03 24, 20:10)
4u.gif parasiau  ax.gif

labas dienas visoms:0
su pavasariu:)
beje, gal kuri galite man pagelbeti?
sian emailu gavau is Editos Jankauskienes emaila su dviem failais_balandzio men. akcijomis ir balandzio men.knyga. Bet man tie failai neatsidare:(
gal kuri galetumete man atsiusti tuos failus, jei gavote?
aciu. lauksiu AZ.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 03 31, 18:00)
labas dienas visoms:0
su pavasariu:)
beje, gal kuri galite man pagelbeti?
sian emailu gavau is Editos Jankauskienes emaila su dviem failais_balandzio men. akcijomis ir balandzio men.knyga. Bet man tie failai neatsidare:(
gal kuri galetumete man atsiusti tuos failus, jei gavote?
aciu. lauksiu AZ.

parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 03 20, 21:34)
Buvau ofise, sake, kad gal jau kita menesi naujas katalogas bus... ax.gif

na man tai tas naujas katalogas taip ir reikalingas, tik kad viskas buna kitaip isdeliota ir viskas na dar dadeda naujus kelis gaminius, nelabai man ju sita politika patinka ir dar tai kad katalogas bent keli turetu buti nemokami juk jis naujas.. o cia vel turi ju nusipirkti, man visad ju reikai apie 5 nes siaip keliauninkai jie pas mane, nors dabar prekyba kaip ir sustojus, kazkaip nelabai jau man viskas... gal kad atsibodo... galetu buti kazkas placiau ir daugiau smile.gif Cia aisku tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 04 01, 02:29)
na man tai tas naujas katalogas taip ir reikalingas, tik kad viskas buna kitaip isdeliota ir viskas na dar dadeda naujus kelis gaminius, nelabai man ju sita politika patinka ir dar tai kad katalogas bent keli turetu buti nemokami juk jis naujas.. o cia vel turi ju nusipirkti, man visad ju reikai apie 5 nes siaip keliauninkai jie pas mane, nors dabar prekyba kaip ir sustojus, kazkaip nelabai jau man viskas... gal kad atsibodo... galetu buti kazkas placiau ir daugiau smile.gif  Cia aisku tik mano nuomone smile.gif

Tai turbut kiekviena noretu, kad butu kuo daugiau visko, nauju gaminiu ir pan, bet... As tai laukiu naujo katalogo, kad bent lupu dazus pakeistu, nes dabartiniame kataloge esanciu lupu dazu jau nebera prekyboje...
Atsakyti
Ar yra katalogo kompiuterinis variantas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 07, 15:51)
Ar yra katalogo kompiuterinis variantas? 4u.gif

ne, taciau kai kurias prekes galima paziureti internetiniame puslapyje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 07 balandžio 2008 - 17:41
QUOTE(rositina @ 2008 04 07, 18:39)
ne, taciau kai kurias prekes galima paziureti internetiniame puslapyje  ax.gif

labas vakaras, koleges_pasigirsiu, sian padariau jau antraji uzsakyma:)
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 07, 19:59)
labas vakaras, koleges_pasigirsiu, sian padariau jau antraji uzsakyma:)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti