Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

aš ofise ir parašiau savo emailą, bet naujienų negaunu. Gali būti dėl to kad one.lt?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 20, 17:30)
aš ofise ir parašiau savo emailą, bet naujienų negaunu. Gali būti dėl to kad one.lt?

taip, gali būti, kad dėl to...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 20, 17:30)

na su one.lt aisku visko gali buti, nors ir fairness turi pasta one'e tongue.gif biggrin.gif bet aisku siulyciau susikurti kur kitur, pvz gmail'e ax.gif
Atsakyti
labukas visoms,

QUOTE(Ieva155 @ 2007 11 16, 11:32)
Ir nauji prekių trūkumai.....

siandien buvau kauno ofise, tai jau yra nemazas prekiu trukumas doh.gif

QUOTE(linuoskytej @ 2007 11 17, 19:31)
mano pazystami irgi viskuo apsirupine, o ir paciai nieko netruksta. Kai tokios dideles talpos pakuotes, tai negreit gali prireikti naujo produkto.
Gal galetumete pasidalinti savo patirtim, kokia duso zele fainiausia? Zadu kuria nors nusipirkt, bet niekaip neissirenku  doh.gif  biggrin.gif

man labiausiai patinka Gel Doccia Energy (kodas 668) ir Gel Doccia Armony (kodas 675).

as, taip pat cia daznai uzsuku paskaitineti, bet ne visada turiu laiko parasyti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
siandien prigriebiau kokosine plauku kauke ir ranku krema manibelle raudonam indelyje tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, na kad truksta jau prekiu tai nelabai jau geros naujienos, kaip tik ryt ruosiausi vaziuoti g.gif nes turiu sioki toki uzsakyma ir baisia noriu pasimti savo dovaneles, reiks turbut pasiskambint pasiklausti ar mano norimu prekiu yra smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif is karto atsiprasau, jei ikyresiu su savo klausimais, bet kadangi esu nauja, tai man vis ju iskyla:)
Siaip tai norejau paklausti, kiekvienos, kam kas is produkcijos labiausiai patinka?
Dar norejau suzinoti apie modeliavimo krema- briliantina... Taip graziai apie ji parasyta... smile.gif kas bandet? kokie atsiliepimai? Ar ten nera kazkas panasaus, kaip plauku zele? Nes plauku zeles nemegstu...
Ir dar... Tos, kurios perka ne tik sau, bet ir turi kliantu... Ar jus pinigus is klientu imate pries pirkima, ar jau, kai atiduodate prekes? Kazkaip man cia neaisku... Jei paimi pinigus, o prekiu nera...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 11 20, 20:16)
na su one.lt aisku visko gali buti, nors ir fairness turi pasta one'e  tongue.gif  biggrin.gif bet aisku siulyciau susikurti kur kitur, pvz gmail'e  ax.gif

turiu ir gmaile
Papildyta:
QUOTE(Enary @ 2007 11 21, 14:25)
Laba smile.gif is karto atsiprasau, jei ikyresiu su savo klausimais, bet kadangi esu nauja, tai man vis ju iskyla:)
Siaip tai norejau paklausti, kiekvienos, kam kas is produkcijos labiausiai patinka?
Dar norejau suzinoti apie modeliavimo krema- briliantina... Taip graziai apie ji parasyta... smile.gif kas bandet? kokie atsiliepimai? Ar ten nera kazkas panasaus, kaip plauku zele? Nes plauku zeles nemegstu...
Ir dar... Tos, kurios perka ne tik sau, bet ir turi kliantu... Ar jus pinigus is klientu imate pries pirkima, ar jau, kai atiduodate prekes? Kazkaip man cia neaisku... Jei paimi pinigus, o prekiu nera...sad.gif

apie tai, kam kokios prekės patinka diskutavome senoje temoje. Aš visada pinigėlius iš klientų imu tada, kaip pristatau prekes mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as prekes uzsakau o kaip jau gaunu tada atiduodu preke ir pasemu pinigus, nes tikrai buna kad tos prekes nera, tai kaip cia u tais pinigeliais...
O del brilijantino, tai as ji turiu jis tikrai nera kaip zele, net nepanasu, labai gerai padaro vyriskas sukuosenas, ir ant trumpu plauku, kraziai persukavus sulaiko plaukus, taip pat susiktomgarbanom isklaidyti naudoju ji, ir pati naudoju garbanom, paprasciausiai itrinu i rankas ir pagniauzau plaukaus,tai graziai jas atskire jis yra gan riebus tai labai mazai jo reikia smile.gif
O del megtamu prekiu pasiskaityk senoje temoja ten visos pasisakem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2007 11 21, 14:25)

tas briliantinas yra kaip kremas (beje ir baltas kaip kremas) o tinka is tikruju labiausiai trumpiems plaukams arba modeliuoti iv. sruogom ir pan. ax.gif
Atsakyti
Aciu iu info... Hmmm... Nusprendziau, kad man briliantinas netiks smile.gif nebent savo berniukui nupirksiu... Beja, o kaip fiksacija? Jis sukuosena fiksuoja, sutvirtina, ar tik siaip?
Nepykit, kad su klausimais kartojuosi 4u.gif einu ieskoti senos temos biggrin.gif
Atsakyti
kaip seseliu kokybe?ar gerai laiko?
Atsakyti